Laica Simpla cérnametélt vágófej 1 mm PM20000 tésztagéphez
Egészséges ételek otthonról. A házi tésztának nincs is párja. A készülék háza
első osztályú rozsdamentes anyagból készült, illetve alumíniumból a vágó görgők.
Precíz gyártásnak köszönhetően nem hagy nyomot a tésztán. PERALIMENTI élelmiszer
készítésre alkalmas certifikáttal rendelkezik. 1 típusú tészta készíthető vele:
1 mm cérnametélt 3 tojásos? alap tészta recept: hozzávalók 50 dkg tésztához 300
g búzaliszt 3 db ?M? méretű tojás 1 mokkás kanál só. Elkészítési idő kb. 30 perc
Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat.
Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket,amikor már a keverő
kanállal nem lehet tovább keverni, akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig
folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk. Belisztezzük a tésztát és a tésztagép
tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb fokozatán elkezdjük nyújtani, majd szép
lassan haladunk a legkisebb fokozatig ameddig a kívánt vékony tésztát meg nem
kapjuk. Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú
csíkokra vágjuk a tésztát. Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra
felfektetni és azon pár órán át szárítani. Ezt követően szinte azonnal meg is
főzhetjük és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát. Arra érdemes figyelni, hogy a
friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen.
első osztályú rozsdamentes anyagból készült, illetve alumíniumból a vágó görgők.
Precíz gyártásnak köszönhetően nem hagy nyomot a tésztán. PERALIMENTI élelmiszer
készítésre alkalmas certifikáttal rendelkezik. 1 típusú tészta készíthető vele:
1 mm cérnametélt 3 tojásos? alap tészta recept: hozzávalók 50 dkg tésztához 300
g búzaliszt 3 db ?M? méretű tojás 1 mokkás kanál só. Elkészítési idő kb. 30 perc
Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat.
Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket,amikor már a keverő
kanállal nem lehet tovább keverni, akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig
folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk. Belisztezzük a tésztát és a tésztagép
tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb fokozatán elkezdjük nyújtani, majd szép
lassan haladunk a legkisebb fokozatig ameddig a kívánt vékony tésztát meg nem
kapjuk. Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú
csíkokra vágjuk a tésztát. Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra
felfektetni és azon pár órán át szárítani. Ezt követően szinte azonnal meg is
főzhetjük és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát. Arra érdemes figyelni, hogy a
friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen.
Adatlap
Ár: | 6.990 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Feladás dátuma: | 2024.06.05 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Baba Mama rovaton belül a(z) "Laica Simpla cérnametélt vágófej 1 mm PM20000 tésztagéphez" című hirdetést látja. (fent)