Azelado.hu > Egyéb börze > Hirdetés
Lekerekített fondant simító
El akarod kápráztatni a családot a tökéletesen burkolt tortáddal? Ezzel a
lekerekített fondant simítóval gyerekjáték lesz a tortaburkolás! Tartasz tőle,
hogy te nem tudnál olyan tökéletes tortát készíteni , mint amiket a
cukrászdákban látsz ? Te is szeretnél egyszerűen és könnyen tükörsima felületű
bevonatos tortákat készíteni ? Ezzel a fondant simító eszközzel te is
megvalósíthatod ezt és ezentúl tökéletes tortákkal kápráztathatod el
családodat, barátaidat . A fondant simítót használhatod marcipán és fondant
tortaburkolatok készítésénél egyaránt. A fondant simító használata: A
tortaburkoló masszát (marcipán, fondant) keményítővel megszórt sima felületen
kinyújtjuk , közben többször is elegyengetjük a felületét a marcipán simitó
eszközzel. Tipp: A legjobb ha szilikon gyúrólapon dolgozunk de alkalmas lehet a
nyújtásra a konyhai munkalap is. A megfelelő vastagságúra nyújtott
(3-5mm) bevonót, nyújtófára tekerjük és a már kész, krémmel vékonyan
bevont tortára helyezzük . Tipp: Mindig a torta szélénél kezd el a burkolat
felhelyezését, úgy hogy legalább 2 cm -el túlnyúljon rajta. A
marcipán simító eszközzel a torta közepétől indulva körkörös mozdulatokkal
rásimítjuk a burkolatot . A torta oldalánál először a kezeddel igazítsd
helyre a lelógó részeket , majd a fondant simitóval tökéletesítsd a bevonat
felületét . Tipp: Csak utolsó lépésben vágd a torta méretére a fondant és
marcipán burkolatot és kezdődhet a kreatív tortadíszítés!
lekerekített fondant simítóval gyerekjáték lesz a tortaburkolás! Tartasz tőle,
hogy te nem tudnál olyan tökéletes tortát készíteni , mint amiket a
cukrászdákban látsz ? Te is szeretnél egyszerűen és könnyen tükörsima felületű
bevonatos tortákat készíteni ? Ezzel a fondant simító eszközzel te is
megvalósíthatod ezt és ezentúl tökéletes tortákkal kápráztathatod el
családodat, barátaidat . A fondant simítót használhatod marcipán és fondant
tortaburkolatok készítésénél egyaránt. A fondant simító használata: A
tortaburkoló masszát (marcipán, fondant) keményítővel megszórt sima felületen
kinyújtjuk , közben többször is elegyengetjük a felületét a marcipán simitó
eszközzel. Tipp: A legjobb ha szilikon gyúrólapon dolgozunk de alkalmas lehet a
nyújtásra a konyhai munkalap is. A megfelelő vastagságúra nyújtott
(3-5mm) bevonót, nyújtófára tekerjük és a már kész, krémmel vékonyan
bevont tortára helyezzük . Tipp: Mindig a torta szélénél kezd el a burkolat
felhelyezését, úgy hogy legalább 2 cm -el túlnyúljon rajta. A
marcipán simító eszközzel a torta közepétől indulva körkörös mozdulatokkal
rásimítjuk a burkolatot . A torta oldalánál először a kezeddel igazítsd
helyre a lelógó részeket , majd a fondant simitóval tökéletesítsd a bevonat
felületét . Tipp: Csak utolsó lépésben vágd a torta méretére a fondant és
marcipán burkolatot és kezdődhet a kreatív tortadíszítés!
Adatlap
Ár: | 1.064 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.30 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai
Egyéb börze rovaton belül a(z) "Lekerekített fondant simító" című hirdetést látja. (fent)