
Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra (200 g)
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.

Adatlap
Ár: | 594 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.06.12 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra (200 g)" című hirdetést látja. (fent)