
Natura csíráztatásra azuki bab 200 g
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy
a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország

Adatlap
Ár: | 854 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.06.12 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Natura csíráztatásra azuki bab 200 g" című hirdetést látja. (fent)