
Dénes Natura Búzakorpa (250 g)
A növényi rostok a természetes bélmozgást segítik. Javallott napi adag: 1-2
evőkanál müzliben, joghurtban elkeverve vagy pogácsába, süteménybe belesütve.
Kutatások kimutatták, hogy a búzakorpa csökkenti a vastagbél rák kockázatát,
kedvezően hat a vércukorszint emelkedésére, elősegíti a vérzsírszint csökkenést,
mérsékli az epekőképződést, és jó hatással van a szívműködésre. A búzakorpa
élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény, amelynek nagy része
azonban nem emészthető - , úgynevezett ballaszt anyagokból áll. Ez azonban
fontos a szervezet számára, mert jó hatással van az anyagcsere-folyamatokra,
elősegíti a bélműködést, csökkenti az éhségérzetet. Ennek a tulajdonságának
köszönhetően a fogyókúrás és diétás étrend kiegészítője is lehet. Az oldhatatlan
élelmi rostok vízmegkötő képességének köszönhetően fejti ki jótékony hatását. A
búzakorpa fogyasztása feltétlenül javasolt székrekedésben és aranyeres
bántalmakban szenvedők részére. A különböző kutatások kimutatták, hogy a
búzakorpa csökkenti a vastagbél rák kockázatát, kedvezően hat a vércukorszint
emelkedésére, elősegíti a vérzsírszint csökkenést, mérsékli az epekőképződést,
és jó hatással van a szívműködésre. * Ajánlott a kedvező hatás eléréséhez napi
3-szori búzakorpa fogyasztás. * Célszerű egy-egy kanál búzakorpát joghurtba
keverve fogyasztani. * Napjainkban, a rohanó stresszes életvitel következménye a
rostszegény étkezés, amely maga után vonja az elhízás kockázatát, és különböző
egészségügyi problémákhoz vezethet. * A búzakorpa segít, a helytelen táplálkozás
okozta gondok orvoslásában. Az élelmi rostoknak fontos szerepe van a
kiegyensúlyozott bélműködés fenntartásában és hatásuk fontos a
szénhidrát-zsíranyagcseréjében is. * A búzakorpa 54 százalék növényi rostot
tartalmaz és kiváló magnéziumforrás.
evőkanál müzliben, joghurtban elkeverve vagy pogácsába, süteménybe belesütve.
Kutatások kimutatták, hogy a búzakorpa csökkenti a vastagbél rák kockázatát,
kedvezően hat a vércukorszint emelkedésére, elősegíti a vérzsírszint csökkenést,
mérsékli az epekőképződést, és jó hatással van a szívműködésre. A búzakorpa
élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény, amelynek nagy része
azonban nem emészthető - , úgynevezett ballaszt anyagokból áll. Ez azonban
fontos a szervezet számára, mert jó hatással van az anyagcsere-folyamatokra,
elősegíti a bélműködést, csökkenti az éhségérzetet. Ennek a tulajdonságának
köszönhetően a fogyókúrás és diétás étrend kiegészítője is lehet. Az oldhatatlan
élelmi rostok vízmegkötő képességének köszönhetően fejti ki jótékony hatását. A
búzakorpa fogyasztása feltétlenül javasolt székrekedésben és aranyeres
bántalmakban szenvedők részére. A különböző kutatások kimutatták, hogy a
búzakorpa csökkenti a vastagbél rák kockázatát, kedvezően hat a vércukorszint
emelkedésére, elősegíti a vérzsírszint csökkenést, mérsékli az epekőképződést,
és jó hatással van a szívműködésre. * Ajánlott a kedvező hatás eléréséhez napi
3-szori búzakorpa fogyasztás. * Célszerű egy-egy kanál búzakorpát joghurtba
keverve fogyasztani. * Napjainkban, a rohanó stresszes életvitel következménye a
rostszegény étkezés, amely maga után vonja az elhízás kockázatát, és különböző
egészségügyi problémákhoz vezethet. * A búzakorpa segít, a helytelen táplálkozás
okozta gondok orvoslásában. Az élelmi rostoknak fontos szerepe van a
kiegyensúlyozott bélműködés fenntartásában és hatásuk fontos a
szénhidrát-zsíranyagcseréjében is. * A búzakorpa 54 százalék növényi rostot
tartalmaz és kiváló magnéziumforrás.

Adatlap
Ár: | 277 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.03.04 |
Eddig megtekintették 65 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Dénes Natura Búzakorpa (250 g)" című hirdetést látja. (fent)