
Naturmind Natúr Búzasikér (500 g)
A sikér egy rendkívűl rugalmas fehérje, ennek köszönheti a kenyér a laza
szerkezetét. Mikor a kelsztés során az élesztő szén-dioxidot szabadít fel, és a
sütés alatt a vízpára távozik, a sikér teszi lehetővé a kenyér kelését. Nélküle
lapos és nehéz lenne. A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a
fehérjetartalom. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék
sütés utáni magasságát. Búzahúst is készíthetünk belőle.
szerkezetét. Mikor a kelsztés során az élesztő szén-dioxidot szabadít fel, és a
sütés alatt a vízpára távozik, a sikér teszi lehetővé a kenyér kelését. Nélküle
lapos és nehéz lenne. A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a
fehérjetartalom. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék
sütés utáni magasságát. Búzahúst is készíthetünk belőle.

Adatlap
Ár: | 2.708 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.04.23 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Naturmind Natúr Búzasikér (500 g)" című hirdetést látja. (fent)