Éléskamra Valódi barnakenyér lisztkeverék
Ez a kenyér Neked való, ha hiányoltad eddig a valódi barna kenyér élményt.
Aminek picit tömörebb a belseje, de mégis ruganyos és semmihez sem hasonlítható
a ropogós héja. Ha korábban a rozsos, teljes kiőrlésű kenyerek ízét kedvelted,
akkor ezt a lisztkeveréket ki kell próbálnod! Rostban és fehérjében gazdag, ez
lassítja a szénhidrátok felszívódását, hosszan tartó jól-lakottság érzést
biztosít és valódi tápanyagokkal lát el. Rezisztens keményítő tartalma jótékony
hatással lehet a bélflórára. Amiben még nagyszerű és különleges, hogy
elronthatatlan. Hisz nem kell hozzá más, csak víz. A tasak minden szárazanyagot
tartalmaz. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos
lisztekből készült kenyerek készítésétől, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind
a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült kenyeret tekintve. Hozzáadott
adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól
mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. A
keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna
helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport
használjuk. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem
tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak,
paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de
változatos reform táplálkozást. Összetevők:tápióka keményítő, növényi rostok
(bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), sárga lenmagliszt, szezámmag liszt,
porlasztva szárított tojásfehérje por, zöldbanán liszt, Paleolit Éléskamra
sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer:
nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalája só Allergének vastagon
szedve. Elkészítési javaslat:a csomag tartalmát szórd egy tálba, önts rá 260 ml
hideg vizet. Kézi robotgéppel vagy kanállal keverd homogén állagúra, végleges
sűrűségét 20 perc pihentetés után éri el. Picit gyúrd át, majd vizes kézzel
formázd kedved szerint kenyér vagy cipó formára, 3-4 helyen jó mélyen vágd be a
tetejét és tedd tepsire. Ízlés szerint kend le tojással és tedd 200 fokos sütőbe
20 percre, majd további 40 percre 180 fokon. Csak kihűlés után ajánlott
szeletelni. Zsemle és kifli formázása esetén a 2. sütési fázis 25 percre
rövidül. Lyukacsos bagett sütőben is készíthető. Kb. 400 grammos kenyérhez.
Aminek picit tömörebb a belseje, de mégis ruganyos és semmihez sem hasonlítható
a ropogós héja. Ha korábban a rozsos, teljes kiőrlésű kenyerek ízét kedvelted,
akkor ezt a lisztkeveréket ki kell próbálnod! Rostban és fehérjében gazdag, ez
lassítja a szénhidrátok felszívódását, hosszan tartó jól-lakottság érzést
biztosít és valódi tápanyagokkal lát el. Rezisztens keményítő tartalma jótékony
hatással lehet a bélflórára. Amiben még nagyszerű és különleges, hogy
elronthatatlan. Hisz nem kell hozzá más, csak víz. A tasak minden szárazanyagot
tartalmaz. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos
lisztekből készült kenyerek készítésétől, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind
a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült kenyeret tekintve. Hozzáadott
adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól
mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. A
keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna
helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport
használjuk. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem
tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak,
paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de
változatos reform táplálkozást. Összetevők:tápióka keményítő, növényi rostok
(bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), sárga lenmagliszt, szezámmag liszt,
porlasztva szárított tojásfehérje por, zöldbanán liszt, Paleolit Éléskamra
sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer:
nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalája só Allergének vastagon
szedve. Elkészítési javaslat:a csomag tartalmát szórd egy tálba, önts rá 260 ml
hideg vizet. Kézi robotgéppel vagy kanállal keverd homogén állagúra, végleges
sűrűségét 20 perc pihentetés után éri el. Picit gyúrd át, majd vizes kézzel
formázd kedved szerint kenyér vagy cipó formára, 3-4 helyen jó mélyen vágd be a
tetejét és tedd tepsire. Ízlés szerint kend le tojással és tedd 200 fokos sütőbe
20 percre, majd további 40 percre 180 fokon. Csak kihűlés után ajánlott
szeletelni. Zsemle és kifli formázása esetén a 2. sütési fázis 25 percre
rövidül. Lyukacsos bagett sütőben is készíthető. Kb. 400 grammos kenyérhez.
Adatlap
Ár: | 1.310 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.10.25 |
Eddig megtekintették 29 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Éléskamra Valódi barnakenyér lisztkeverék" című hirdetést látja. (fent)