C-vitamin étrend-kiegészítő por (150g)
C-vitamin étrend-kiegészítő csipkebogyó és hibiszkuszvirággal, 150 adag ?
adagonként 800 mg C-vitamin tartalommal! Hogy bírod a hétköznapokat? Tény, hogy
vitalitásod szintje befolyásolja napi közérzetedet. De, kevesen tudják ? mert
nincs eléggé hangsúlyozva ?, hogy a C-vitamin nem csak betegségek esetén fontos,
hanem a fáradtság csökkentésére és az idegrendszer normál működésére is jótékony
hatással van. ?A jövőben a C vitamint úgy kell majd árusítani, mint a lisztet.
Minden bolt polcain kilós kiszerelésben.? ? Szent-Györgyi Albert C-vitamin por
és hozzáadott növényi tartalom hatásai: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer
normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság
és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az
idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását,
hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a
fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához. A
csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-,
P-, és K-vitamin is. A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat (pl.
alma-, citrom-, aszkorbin- és gyümölcssavat) poliszacharidokat és flavonoidokat
(pl.: kvercetin), valamint: B1-, B2-, B3-, B6-, D-provitamin és számos ásványi
anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot,
nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt) tartalmaz. A nátha- és
influenzaszezon, illetve a hétköznapi helytállás növelése érdekében is érdemes a
szervezetünket támogatni és az immunrendszerünket erősíteni, hogy elkerüljük a
legyengülést. Rendelje meg webshopunkban kedvező áron a C-vitamin
étrend-kiegészítő porkeverékünket, csipkebogyóval és hibiszkuszvirággal, amely
adagonként 800 mg C-vitamint tartalmaz! Mentes tulajdonságok: Glutén, GMO és
adalékanyagmentes készítmény Fogyasztási javaslat: Igya akár egésznap! Keverjen
el ízlésének megfelelő mennyiségű port, vagy 1 teáskanálnyit egy másfél literes
palackban vízzel vagy a kedvenc, langyos teájával és egész nap iszogathatja.
Ezzel is támogatva a szervezetét és teljesítőképességét. A por állagú
aszkorbinsav előnye, hogy könnyen oldható, belekeverhető különböző italokba ?
gyümölcslevekbe, langyos teába, limonádéba -, a bátrabbak ételekbe is. Magát a
csipkebogyótermést sem, és a csipkebogyóhús port sem szabad forrázni, mert a
C-vitamin hő hatására (60°C felett) elbomlik. A hibiszkusz virág kellemesen
savanykás ízű, szomjoltó, ami nagyon jó hatással van az emésztőrendszerre is.
Termék kiszerelés előnyei Terméknél visszazárható tartós csomagolási tasakot
alkalmazunk és merőkanalat is adunk hozzá. 150 adagos kiszerelés, gazdaságos az
egészség javító kúrákhoz és a napi vitalitásunk növeléséhez. C-vitamin
étrend-kiegészítő csipkebogyóval és hibiszkuszvirággal porkeverék a test belső
egészségének támogatója. Összetevők: C-vitamin (L-aszkorbinsav), csipkebogyó
hús, hibiszkusz virág Felhasználási javaslat: 4 púpozott mérőkanál (1000 mg)
porkeverék ? mely 800 mg C-vitamint tartalmaz ?, 2,5 dl folyadékban elkeverve
(gyümölcslébe, langyos teába, limonádéba) Napi adag tartalma (4 mérőkanál):
RDA*% C-vitamin 800 mg 1000% *RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel
%-ban. A C-vitaminnak két enantiomer párja létezik, úgymint az L-, és
D-aszkorbinsav, valamint az L-, és D-izoaszkorbinsav. Az L-aszkorbinsav
rendelkezik a legjelentősebb biológiai aktivitással. A D-aszkorbinsav és az
L-izoaszkorbinsav csak mesterséges körülmények között fordul elő, vitaminhatásuk
elhanyagolható. Az L-aszkorbinsav könnyen dehidroaszkorbinsavvá oxidálódik, mely
a szervezetben is lejátszódó reverzibilis folyamat. A dehidroaszkorbinsav teljes
értékű C-vitamin hatással rendelkezik, mivel a szervezetben azonnal L-
aszkorbinsavvá redukálódik. Az L típusú aszkorbinsavat (C vitamint) szabad
fogyasztani, mert az természetes eredetű, ezért bioaktív is. Ellentétben a D
típussal. Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk. Felbontás után
2 hónapon belül felhasználása javasolt! Figyelmeztetés! Búzafüvet, rozskorpát,
zabfüvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót feldolgozó
üzemben készül. Szent-Györgyi Albert: Az élő állapot ? válogatott írások: ??
Kezdettől fogva gyanítottam, hogy az aszkorbinsav a C-vitaminnal azonos, de
barangoló életem nem felelt meg vitamin-kísérletek végzéséhez, azonfelül a
vitaminokat valahogyan ki nem állhattam. A vitaminok nagy népszerűségüket
paradox viselkedésüknek köszönhetik, mert akkor okoznak nekünk betegséget, ha
nem fogyasztjuk őket, míg valamennyi egyéb anyag csak elfogyasztás után tesz
bennünket beteggé.? ?Szeged történetesen a magyar pirospaprika-ipar központja.
Ez volt körülbelül az egyetlen termés (Capsicum annuum), amelyet még sohasem
próbáltam ki. Valamilyen ismeretlen ok folytán a természet a magyar
pirospaprikát a legcsodálatosabb aszkorbinsav-raktárral látta el. Két egymást
követő menetben 3 és 1/2 kg kristályos aszkorbinsavat tudtam előállítani ebből a
termésből. ? ? Amikor a tudós azt tapasztalja, hogy aktív anyagainak az egyike
vitamin, az kisebbfajta tragédiát jelent számára. Az alapproblémákon végzett
nyugodt munkát fel kell adnia, hogy helyette nagyipari módszerek kidolgozására
és ezek unalmas alkalmazására adja a fejét. Éveket kell eltöltenie kemény
munkával pusztán azért, hogy lehetséges legyen a szintézis, ami azután elveszi
az összes korábbi munka értékét. Ezzel lezárul egyike azoknak a reményekből és
csalódásokból álló ciklusoknak, amelyekből a tudós élete összetevődik. Ennek
ellenére hálás vagyok a paprikának életem egyik legmélyebb impressziójáért. Még
mindig eltölt az őszinte hála érzése azért a nagylelkű nemzetközi támogatásért,
együttműködésért és baráti magatartásért, amelyet azokban a napokban
tapasztalhattam. Ha mindez a nemzetközi politikában is általános volna,
valamennyien biztató jövő elé néznénk.? Szent-Györgyi Albert ? 1937
adagonként 800 mg C-vitamin tartalommal! Hogy bírod a hétköznapokat? Tény, hogy
vitalitásod szintje befolyásolja napi közérzetedet. De, kevesen tudják ? mert
nincs eléggé hangsúlyozva ?, hogy a C-vitamin nem csak betegségek esetén fontos,
hanem a fáradtság csökkentésére és az idegrendszer normál működésére is jótékony
hatással van. ?A jövőben a C vitamint úgy kell majd árusítani, mint a lisztet.
Minden bolt polcain kilós kiszerelésben.? ? Szent-Györgyi Albert C-vitamin por
és hozzáadott növényi tartalom hatásai: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer
normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság
és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az
idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását,
hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a
fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához. A
csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-,
P-, és K-vitamin is. A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat (pl.
alma-, citrom-, aszkorbin- és gyümölcssavat) poliszacharidokat és flavonoidokat
(pl.: kvercetin), valamint: B1-, B2-, B3-, B6-, D-provitamin és számos ásványi
anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot,
nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt) tartalmaz. A nátha- és
influenzaszezon, illetve a hétköznapi helytállás növelése érdekében is érdemes a
szervezetünket támogatni és az immunrendszerünket erősíteni, hogy elkerüljük a
legyengülést. Rendelje meg webshopunkban kedvező áron a C-vitamin
étrend-kiegészítő porkeverékünket, csipkebogyóval és hibiszkuszvirággal, amely
adagonként 800 mg C-vitamint tartalmaz! Mentes tulajdonságok: Glutén, GMO és
adalékanyagmentes készítmény Fogyasztási javaslat: Igya akár egésznap! Keverjen
el ízlésének megfelelő mennyiségű port, vagy 1 teáskanálnyit egy másfél literes
palackban vízzel vagy a kedvenc, langyos teájával és egész nap iszogathatja.
Ezzel is támogatva a szervezetét és teljesítőképességét. A por állagú
aszkorbinsav előnye, hogy könnyen oldható, belekeverhető különböző italokba ?
gyümölcslevekbe, langyos teába, limonádéba -, a bátrabbak ételekbe is. Magát a
csipkebogyótermést sem, és a csipkebogyóhús port sem szabad forrázni, mert a
C-vitamin hő hatására (60°C felett) elbomlik. A hibiszkusz virág kellemesen
savanykás ízű, szomjoltó, ami nagyon jó hatással van az emésztőrendszerre is.
Termék kiszerelés előnyei Terméknél visszazárható tartós csomagolási tasakot
alkalmazunk és merőkanalat is adunk hozzá. 150 adagos kiszerelés, gazdaságos az
egészség javító kúrákhoz és a napi vitalitásunk növeléséhez. C-vitamin
étrend-kiegészítő csipkebogyóval és hibiszkuszvirággal porkeverék a test belső
egészségének támogatója. Összetevők: C-vitamin (L-aszkorbinsav), csipkebogyó
hús, hibiszkusz virág Felhasználási javaslat: 4 púpozott mérőkanál (1000 mg)
porkeverék ? mely 800 mg C-vitamint tartalmaz ?, 2,5 dl folyadékban elkeverve
(gyümölcslébe, langyos teába, limonádéba) Napi adag tartalma (4 mérőkanál):
RDA*% C-vitamin 800 mg 1000% *RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel
%-ban. A C-vitaminnak két enantiomer párja létezik, úgymint az L-, és
D-aszkorbinsav, valamint az L-, és D-izoaszkorbinsav. Az L-aszkorbinsav
rendelkezik a legjelentősebb biológiai aktivitással. A D-aszkorbinsav és az
L-izoaszkorbinsav csak mesterséges körülmények között fordul elő, vitaminhatásuk
elhanyagolható. Az L-aszkorbinsav könnyen dehidroaszkorbinsavvá oxidálódik, mely
a szervezetben is lejátszódó reverzibilis folyamat. A dehidroaszkorbinsav teljes
értékű C-vitamin hatással rendelkezik, mivel a szervezetben azonnal L-
aszkorbinsavvá redukálódik. Az L típusú aszkorbinsavat (C vitamint) szabad
fogyasztani, mert az természetes eredetű, ezért bioaktív is. Ellentétben a D
típussal. Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk. Felbontás után
2 hónapon belül felhasználása javasolt! Figyelmeztetés! Búzafüvet, rozskorpát,
zabfüvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót feldolgozó
üzemben készül. Szent-Györgyi Albert: Az élő állapot ? válogatott írások: ??
Kezdettől fogva gyanítottam, hogy az aszkorbinsav a C-vitaminnal azonos, de
barangoló életem nem felelt meg vitamin-kísérletek végzéséhez, azonfelül a
vitaminokat valahogyan ki nem állhattam. A vitaminok nagy népszerűségüket
paradox viselkedésüknek köszönhetik, mert akkor okoznak nekünk betegséget, ha
nem fogyasztjuk őket, míg valamennyi egyéb anyag csak elfogyasztás után tesz
bennünket beteggé.? ?Szeged történetesen a magyar pirospaprika-ipar központja.
Ez volt körülbelül az egyetlen termés (Capsicum annuum), amelyet még sohasem
próbáltam ki. Valamilyen ismeretlen ok folytán a természet a magyar
pirospaprikát a legcsodálatosabb aszkorbinsav-raktárral látta el. Két egymást
követő menetben 3 és 1/2 kg kristályos aszkorbinsavat tudtam előállítani ebből a
termésből. ? ? Amikor a tudós azt tapasztalja, hogy aktív anyagainak az egyike
vitamin, az kisebbfajta tragédiát jelent számára. Az alapproblémákon végzett
nyugodt munkát fel kell adnia, hogy helyette nagyipari módszerek kidolgozására
és ezek unalmas alkalmazására adja a fejét. Éveket kell eltöltenie kemény
munkával pusztán azért, hogy lehetséges legyen a szintézis, ami azután elveszi
az összes korábbi munka értékét. Ezzel lezárul egyike azoknak a reményekből és
csalódásokból álló ciklusoknak, amelyekből a tudós élete összetevődik. Ennek
ellenére hálás vagyok a paprikának életem egyik legmélyebb impressziójáért. Még
mindig eltölt az őszinte hála érzése azért a nagylelkű nemzetközi támogatásért,
együttműködésért és baráti magatartásért, amelyet azokban a napokban
tapasztalhattam. Ha mindez a nemzetközi politikában is általános volna,
valamennyien biztató jövő elé néznénk.? Szent-Györgyi Albert ? 1937
Adatlap
Ár: | 4.210 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 36 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "C-vitamin étrend-kiegészítő por (150g)" című hirdetést látja. (fent)