Éden Prémium Nyírfacukor 500g
Összetevők:xilit (xylitol) Fogyókúrázóknak Diabetikus étrenden élőknek Candida
diétázóknak is! A xilit egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos
szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben
előfordul. Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel. A kereskedelmi
forgalomban kapható xilit pedig kukoricacsutkából származik. Főzés és sütés a
nyírfacukorral: A nyírfacukrot ugyanúgy/ ugyanolyan arányban kell használni,
mint a hagyományos kristálycukrot. Fagyi, édes szósz, szirup, lekvár, befőtt
készítésére egyaránt tökéletes. Kelt tészták készítésére azonban nem alkalmas.
Miért jó a Xilit (nyírfacukor)? A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes
cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A
hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van: - A xilit
kalóriatartalma: 2,36 Kcal/g, ez 40%-al kevesebb, mint a cukoré, ennek ellenére
ugyanolyan édes íze van, mint a hagyományos kristálycukornak - 7-es a Glikémiás
indexe, így cukorbetegek/diétázók is fogyaszthatják. - a xylit lassan szívódik
fel, így nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet - útját állja a
fogszuvasodásnak, mivel a szájbaktériumok nem tudják lebontani, így csökkentve a
fogszuvasodás esélyét - candidások is fogyaszthatják, hiszen megakadályozza a
candida gombák szaporodását - jótékonyan hat az emésztésre, túlzott fogyasztása
viszont hasmenést okozhat Felhasználása: Édesítésre a hagyományos cukor helyett
bárhol. Nagyobb mennyiségben hashajtó hatású. Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tápanyagtartalom (100g-ban): energia 1000 kJ / 240kcal ; fehérje: 0g ;
szénhidrát: 99,8g ; zsír: 0g Nettó tömeg: 500 g Allergén információ: A termék
dióféléket feldolgozó üzemben készült.
diétázóknak is! A xilit egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos
szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben
előfordul. Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel. A kereskedelmi
forgalomban kapható xilit pedig kukoricacsutkából származik. Főzés és sütés a
nyírfacukorral: A nyírfacukrot ugyanúgy/ ugyanolyan arányban kell használni,
mint a hagyományos kristálycukrot. Fagyi, édes szósz, szirup, lekvár, befőtt
készítésére egyaránt tökéletes. Kelt tészták készítésére azonban nem alkalmas.
Miért jó a Xilit (nyírfacukor)? A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes
cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A
hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van: - A xilit
kalóriatartalma: 2,36 Kcal/g, ez 40%-al kevesebb, mint a cukoré, ennek ellenére
ugyanolyan édes íze van, mint a hagyományos kristálycukornak - 7-es a Glikémiás
indexe, így cukorbetegek/diétázók is fogyaszthatják. - a xylit lassan szívódik
fel, így nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet - útját állja a
fogszuvasodásnak, mivel a szájbaktériumok nem tudják lebontani, így csökkentve a
fogszuvasodás esélyét - candidások is fogyaszthatják, hiszen megakadályozza a
candida gombák szaporodását - jótékonyan hat az emésztésre, túlzott fogyasztása
viszont hasmenést okozhat Felhasználása: Édesítésre a hagyományos cukor helyett
bárhol. Nagyobb mennyiségben hashajtó hatású. Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tápanyagtartalom (100g-ban): energia 1000 kJ / 240kcal ; fehérje: 0g ;
szénhidrát: 99,8g ; zsír: 0g Nettó tömeg: 500 g Allergén információ: A termék
dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Adatlap
Ár: | 2.590 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 26 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Éden Prémium Nyírfacukor 500g" című hirdetést látja. (fent)