Grapoila Szőlőmagolaj 250 ml
A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával
tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez
hasonlít. A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns, és
bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség
megőrzésében, védelmében, valamint vitamintartalma következtében napjaink
korszerű táplálkozásában. Omega 6 zsírsav tartalma és koleszterincsökkentő
hatása szintén rendkívül értékes olajjá teszi. A már említett antioxidáns
hatása, valamint reaktív szabadgyök semlegesítő képessége révén védi a sejtek
genetikai anyagát, ezzel akadályozva a rák kialakulásának lehetőségét.
Hatóanyagai gátolják az érrendszer meszesedését, erősítik a hajszál-, és vérerek
falát, csökkentik a szívbetegségek, a szívinfarktus, a trombózis előfordulási
esélyeit. Javítják az agy emlékező képességét. Védik a szemet, megakadályozva a
szürke hályog kialakulását. Különösen ajánlott a számítógép képernyője előtt sok
időt töltők szemének védelmére. A mélyzöld színű szőlőmagolaj füstpontja 250 °C,
ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C
körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik
egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az
egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli. Az olaj
külsőleg-belsőleg, élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyászati célra egyaránt
alkalmazható. Használhatjuk többek között pácoláshoz, halak, húsok, steakek
sütéséhez salátákhoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez, vagy egyszerűen
csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz.
tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez
hasonlít. A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns, és
bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség
megőrzésében, védelmében, valamint vitamintartalma következtében napjaink
korszerű táplálkozásában. Omega 6 zsírsav tartalma és koleszterincsökkentő
hatása szintén rendkívül értékes olajjá teszi. A már említett antioxidáns
hatása, valamint reaktív szabadgyök semlegesítő képessége révén védi a sejtek
genetikai anyagát, ezzel akadályozva a rák kialakulásának lehetőségét.
Hatóanyagai gátolják az érrendszer meszesedését, erősítik a hajszál-, és vérerek
falát, csökkentik a szívbetegségek, a szívinfarktus, a trombózis előfordulási
esélyeit. Javítják az agy emlékező képességét. Védik a szemet, megakadályozva a
szürke hályog kialakulását. Különösen ajánlott a számítógép képernyője előtt sok
időt töltők szemének védelmére. A mélyzöld színű szőlőmagolaj füstpontja 250 °C,
ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C
körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik
egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az
egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli. Az olaj
külsőleg-belsőleg, élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyászati célra egyaránt
alkalmazható. Használhatjuk többek között pácoláshoz, halak, húsok, steakek
sütéséhez salátákhoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez, vagy egyszerűen
csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz.
Adatlap
Ár: | 2.650 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 20 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Grapoila Szőlőmagolaj 250 ml" című hirdetést látja. (fent)