BioMenü BIO perui KAKAÓ MASSZA tallér 125 g
A kakaópaszta, más néven kakaó likőr készítése során a nyers kakaóbabot finomra
őrlik, ezt a folyékony állapotú masszát tallér alakúra formázzák és kihűtik. A
gyártáshoz a kiváló minőségű Cacao Criollo fajtát használják. Ez a termék a
kakaó összes összetevőjét tartalmazza. A csokoládé az egyik legkedveltebb
élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában
rendkívül jót tesz az egészségünknek. A Theobroma Cacao egy a trópusi
éghajlaton, főleg Dél-Amerikában termő örökzöld cserje. Gyümölcse a kakaóbab, a
csokoládé alapanyaga. A perui termelők a termést kézzel szedik, a betakarított
hüvelyeket kézzel megtörik és erjedni hagyják. A folyékonnyá váló masszában
zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége. Antioxidánsokkal
telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl
csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír
alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő
hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és
palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a
triptofán és a argine. Összetevők BIO Criollo kakaó Peruból
őrlik, ezt a folyékony állapotú masszát tallér alakúra formázzák és kihűtik. A
gyártáshoz a kiváló minőségű Cacao Criollo fajtát használják. Ez a termék a
kakaó összes összetevőjét tartalmazza. A csokoládé az egyik legkedveltebb
élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában
rendkívül jót tesz az egészségünknek. A Theobroma Cacao egy a trópusi
éghajlaton, főleg Dél-Amerikában termő örökzöld cserje. Gyümölcse a kakaóbab, a
csokoládé alapanyaga. A perui termelők a termést kézzel szedik, a betakarított
hüvelyeket kézzel megtörik és erjedni hagyják. A folyékonnyá váló masszában
zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége. Antioxidánsokkal
telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl
csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír
alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő
hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és
palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a
triptofán és a argine. Összetevők BIO Criollo kakaó Peruból
Adatlap
Ár: | 2.090 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 24 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü BIO perui KAKAÓ MASSZA tallér 125 g" című hirdetést látja. (fent)