Éden Prémium Kókuszvirág cukor 250g
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség,
természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb
alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres,
mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz
terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest.
Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő,nincs
kókuszíze. Hogyan készül? A 100%-os tisztaságú kókuszcukrot semmilyen egyéb
édesitőszerekkel nem elegyítik. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan
kókuszvirág nektárjából (SAP) gyártják. Nem keverendő össze a pálmacukorral,
mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.
Előnyei: - A kókuszcukor glikémiás indexe a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével
(55) és az agavéval (27?41) szemben alacsony, 35-ös GI-vel rendelkezik. Ez azért
tekinthető érdekesnek, mert fruktózt, glükózt és emellett magasabb GI-ű
szacharózt is tartalmaz, mégis máshogy működik. - Olvadáspontja alacsony,
könnyen felhasználható, így a cukrászatban is egy vonzó összetevő. - A
kókusznektár cukor számos tápanyagot és ásványi anyagot is tartalmaz, mint
például a kálium-, magnézium-, cink-vagy vas. Illetve a B1-, B2-, B3-, B6-és C
vitamin kiváló természetes forrása, emellett 17 féle aminosavat tartalmaz,ezek
közül legmagasabb a glutamin tartalma. Aromái pedig a lelket melengetik, ünnepi
hangulatot csempésznek ételeinkbe. - Lassabb felszívódása és értékes anyagai
miatt a természetes és egészséges táplálkozás alapanyagává lehet, Illetve
segítség lehet a fogyókúrázók, de édességre vágyók számára is. Felhasználási
javaslat: A kókuszcukorral a hagyományos kristálycukor teljes egészében
kiváltható. Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez
egyaránt. Íze és illata karamellszerű. Érdekessége, hogylehet karamellizálniis,
ellentétben a xilittel és a steviával! Édesítőereje közel azonos a cukoréval.
Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok
édesítéséhez. Azokban a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a
jellegadó, nagyszerű ízt biztosít. Kávékhoz, karamellás tejhez, kakaó, vagy
karob italhoz is kiválóan harmonizál. A gofri, palacsinta, müzlik, távol keleti
ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője.
Származási hely: Indonézia Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó
üzemben készül.
természetes édesítőszer. A nádcukor, illetve a gabonákból és egyéb
alapanyagokból készült szirupok alternatívája. Íze egyedülállóan karakteres,
mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Nincs köze a kókusz
terméséhez, sem ízben, sem színben, édesítőereje közel azonos a cukorhoz képest.
Granulátum jellegű, fehérítetlen és finomítatlan cukorhelyettesítő,nincs
kókuszíze. Hogyan készül? A 100%-os tisztaságú kókuszcukrot semmilyen egyéb
édesitőszerekkel nem elegyítik. A kókuszcukrot csakis a kókuszpálma, a bontatlan
kókuszvirág nektárjából (SAP) gyártják. Nem keverendő össze a pálmacukorral,
mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek.
Előnyei: - A kókuszcukor glikémiás indexe a nádcukoréval (68), a legtöbb mézével
(55) és az agavéval (27?41) szemben alacsony, 35-ös GI-vel rendelkezik. Ez azért
tekinthető érdekesnek, mert fruktózt, glükózt és emellett magasabb GI-ű
szacharózt is tartalmaz, mégis máshogy működik. - Olvadáspontja alacsony,
könnyen felhasználható, így a cukrászatban is egy vonzó összetevő. - A
kókusznektár cukor számos tápanyagot és ásványi anyagot is tartalmaz, mint
például a kálium-, magnézium-, cink-vagy vas. Illetve a B1-, B2-, B3-, B6-és C
vitamin kiváló természetes forrása, emellett 17 féle aminosavat tartalmaz,ezek
közül legmagasabb a glutamin tartalma. Aromái pedig a lelket melengetik, ünnepi
hangulatot csempésznek ételeinkbe. - Lassabb felszívódása és értékes anyagai
miatt a természetes és egészséges táplálkozás alapanyagává lehet, Illetve
segítség lehet a fogyókúrázók, de édességre vágyók számára is. Felhasználási
javaslat: A kókuszcukorral a hagyományos kristálycukor teljes egészében
kiváltható. Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez
egyaránt. Íze és illata karamellszerű. Érdekessége, hogylehet karamellizálniis,
ellentétben a xilittel és a steviával! Édesítőereje közel azonos a cukoréval.
Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok
édesítéséhez. Azokban a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a
jellegadó, nagyszerű ízt biztosít. Kávékhoz, karamellás tejhez, kakaó, vagy
karob italhoz is kiválóan harmonizál. A gofri, palacsinta, müzlik, távol keleti
ételek vagy akár egzotikus koktélok, mártások, szószok páratlan édesítője.
Származási hely: Indonézia Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó
üzemben készül.
Adatlap
Ár: | 1.500 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.11 |
Eddig megtekintették 22 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Éden Prémium Kókuszvirág cukor 250g" című hirdetést látja. (fent)