NYÍRFACUKOR ORIGINAL VISSZAZÁRHATÓ TASAKOS 200G
A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor,
ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. 40%-al kevesebb kalóriát
tartalmaz A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, egy olyan természetes
cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte
teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült
kristálycukorral. Az egészségre gyakorolt hatását számtalan tudományos teszt és
tanulmány igazolja, továbbá, az egyre nagyobb számban érkező pozitív fogyasztói
visszajelzések is. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a
hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz.
Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van nem hizlal nem savasítja a
szervezetet antibakteriális hatású segíti az emésztést nem rontja a fogakat így
cukorbetegek fogyókúrázók terhességi diabéteszben csontritkulásban szenvedők
valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.
Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és
candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják. A nyírfacukor
előnyei/tulajdonságai Enyhíti a természetellenes éhségérzetet Csökkenti a cukor
és szénhidrát iránti vágyat Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a
székrekedést Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet Nem
növeli a test inzulin szükségletét Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát
tartalom Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a
lepedékképződést Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is Lúgosító,
méregtelenítő hatású Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását További
jótékony hatások Lúgosító, méregtelenítő hatás A szervezet sav-bázis
egyensúlyának helyreállítása és fenntartása lényeges eleme az egészséges
életmódnak. Az enyhén lúgos nyírfacukor a teljes emésztési ciklus folyamán
kifejti jótékony hatását és lúgosítja szervezetünket. Az európai lakosság több
mint 8%-a szenved különböző mértékű székrekedéstől. Ez nemcsak az immunrendszert
gyengítheti, de számos egyéb betegséghez is vezethet. A nyírfacukor természetes
módon fokozza a bélműködést, gátolja a székrekedést, amivel segíti a
lerakódások, salakanyagok kiürülését, elősegítve szervezetünk méregtelenítését.
Hatékonyság gombás fertőzések, Candida esetén A Candida gomba egyfajta
élesztőgomba, ami természetes módon is jelen van szervezetünkben. Erős
antibiotikumok, stressz, dohányzás, túlzott cukorfogyasztás, fogamzásgátló
tabletta hosszú távú szedése előidézhet egy olyan állapotot, melyben ezek a
gombák túlzottan elszaporodnak, számos betegséget okozva. A nyírfacukor,
ellentétben a Candidát tápláló hagyományos cukorral, nem nyújt táptalajt ennek a
gombának. Egy 1975-ös finn kísérlet bizonyítja, hogy a különböző Candida
Albicans törzsekhez folyamatosan 5% nyírfacukrot adagolva, szaporodásuk
nagymértékben lelassult. Tehát, Candida kúrán lévők is korlátlanul
fogyaszthatják. Jótékony hatás a bakteriális megbetegedéseknél A természetes
nyírfacukor számos baktériumtörzsnek egyáltalán nem nyújt táptalajt, így
bizonyítottan képes megvédeni bennünket a már említett fogromlástól, csökkenteni
a húgyúti fertőzések, a felső légúti betegségek, az asztma tüneteit.
Megakadályozza, hogy a baktériumok túlnyomó része megtapadjon az orrüreg
szöveteiben, így hatásos segítség az orrmelléküreg gyulladása ellen. Mindennapi
használata 40%-kal csökkenti a középfülgyulladás gyakoriságát. Enyhébb lefolyású
betegségekben a nyírfacukor még az antibiotikumot is helyettesítheti. Kollagén
termelés fokozása, B vitamin felszívódásának elősegítése A bőr rugalmasságát a
kollagén nevű fehérje biztosítja. A kor előrehaladtával a kollagén egyre
merevebb lesz, veszít nedvességtartalmából, és a folyamat következtében a bőr
elvékonyodik, ráncossá válik. A nyírfacukor fokozza szervezetünk kollagén
termelését és fiatalítja, rugalmasabbá teszi a már meglévő kollagént. Elősegíti
a B vitamin felszívódását is, ami köztudottan javítja a bőr, haj és köröm
állapotát, kondícióját. A termék 250g, 500g és 1000g-os kiszerelésben kapható.
Paleolit táplálkozásban használható!
ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. 40%-al kevesebb kalóriát
tartalmaz A nyírfacukor egy újfajta kristálycukor, egy olyan természetes
cukorféle, mely íz, édesítő érték, illetve felhasználás szempontjából szinte
teljesen megegyezik a hagyományos cukorrépából vagy cukornádból készült
kristálycukorral. Az egészségre gyakorolt hatását számtalan tudományos teszt és
tanulmány igazolja, továbbá, az egyre nagyobb számban érkező pozitív fogyasztói
visszajelzések is. A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a
hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz.
Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van nem hizlal nem savasítja a
szervezetet antibakteriális hatású segíti az emésztést nem rontja a fogakat így
cukorbetegek fogyókúrázók terhességi diabéteszben csontritkulásban szenvedők
valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.
Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és
candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják. A nyírfacukor
előnyei/tulajdonságai Enyhíti a természetellenes éhségérzetet Csökkenti a cukor
és szénhidrát iránti vágyat Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a
székrekedést Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet Nem
növeli a test inzulin szükségletét Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát
tartalom Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a
lepedékképződést Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is Lúgosító,
méregtelenítő hatású Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását További
jótékony hatások Lúgosító, méregtelenítő hatás A szervezet sav-bázis
egyensúlyának helyreállítása és fenntartása lényeges eleme az egészséges
életmódnak. Az enyhén lúgos nyírfacukor a teljes emésztési ciklus folyamán
kifejti jótékony hatását és lúgosítja szervezetünket. Az európai lakosság több
mint 8%-a szenved különböző mértékű székrekedéstől. Ez nemcsak az immunrendszert
gyengítheti, de számos egyéb betegséghez is vezethet. A nyírfacukor természetes
módon fokozza a bélműködést, gátolja a székrekedést, amivel segíti a
lerakódások, salakanyagok kiürülését, elősegítve szervezetünk méregtelenítését.
Hatékonyság gombás fertőzések, Candida esetén A Candida gomba egyfajta
élesztőgomba, ami természetes módon is jelen van szervezetünkben. Erős
antibiotikumok, stressz, dohányzás, túlzott cukorfogyasztás, fogamzásgátló
tabletta hosszú távú szedése előidézhet egy olyan állapotot, melyben ezek a
gombák túlzottan elszaporodnak, számos betegséget okozva. A nyírfacukor,
ellentétben a Candidát tápláló hagyományos cukorral, nem nyújt táptalajt ennek a
gombának. Egy 1975-ös finn kísérlet bizonyítja, hogy a különböző Candida
Albicans törzsekhez folyamatosan 5% nyírfacukrot adagolva, szaporodásuk
nagymértékben lelassult. Tehát, Candida kúrán lévők is korlátlanul
fogyaszthatják. Jótékony hatás a bakteriális megbetegedéseknél A természetes
nyírfacukor számos baktériumtörzsnek egyáltalán nem nyújt táptalajt, így
bizonyítottan képes megvédeni bennünket a már említett fogromlástól, csökkenteni
a húgyúti fertőzések, a felső légúti betegségek, az asztma tüneteit.
Megakadályozza, hogy a baktériumok túlnyomó része megtapadjon az orrüreg
szöveteiben, így hatásos segítség az orrmelléküreg gyulladása ellen. Mindennapi
használata 40%-kal csökkenti a középfülgyulladás gyakoriságát. Enyhébb lefolyású
betegségekben a nyírfacukor még az antibiotikumot is helyettesítheti. Kollagén
termelés fokozása, B vitamin felszívódásának elősegítése A bőr rugalmasságát a
kollagén nevű fehérje biztosítja. A kor előrehaladtával a kollagén egyre
merevebb lesz, veszít nedvességtartalmából, és a folyamat következtében a bőr
elvékonyodik, ráncossá válik. A nyírfacukor fokozza szervezetünk kollagén
termelését és fiatalítja, rugalmasabbá teszi a már meglévő kollagént. Elősegíti
a B vitamin felszívódását is, ami köztudottan javítja a bőr, haj és köröm
állapotát, kondícióját. A termék 250g, 500g és 1000g-os kiszerelésben kapható.
Paleolit táplálkozásban használható!
Adatlap
Ár: | 1.400 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.14 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NYÍRFACUKOR ORIGINAL VISSZAZÁRHATÓ TASAKOS 200G" című hirdetést látja. (fent)