
Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db
A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes
aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. Összetevő: 100% bio zselatin
disznóbőrből Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg
vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan
folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg
zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék
alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel
készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum
4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a
hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert
elveszti a hatását. Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először
blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.
aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. Összetevő: 100% bio zselatin
disznóbőrből Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg
vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan
folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg
zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék
alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel
készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum
4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a
hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert
elveszti a hatását. Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először
blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.

Adatlap
Ár: | 1.296 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.05.03 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db" című hirdetést látja. (fent)