Gelat-Plus S.Bernhard 475 g por
Kollagén-hidrolizátum, kalcium, magnézium és C-vitamin Hidrolizált kollagén,
mely az aminosav láncokat kisebb egységekre bontja, hogy forró és hideg
folyadékokban is fel lehessen oldani. Könnyű felhasználhatósága miatt is az
egyik leggyakrabban használt kollagén lett, hiszen a kávétól a smoothie-ig
szinte bármihez adhatjuk. A kollagén is, mint minden fehérje, aminosavakból áll.
Főként glicin, prolin, alanin és hidroxiprolin alkotja az aminosavprofilt. Bár
ezeket az aminosavakat igyekszik a szervezetünk előállítani, bizonyos esetekben
viszont, többre lenne szükség, mint amennyi rendelkezésre áll. Ilyen az öregedés
vagy a sérült szövetek helyreállítása.
mely az aminosav láncokat kisebb egységekre bontja, hogy forró és hideg
folyadékokban is fel lehessen oldani. Könnyű felhasználhatósága miatt is az
egyik leggyakrabban használt kollagén lett, hiszen a kávétól a smoothie-ig
szinte bármihez adhatjuk. A kollagén is, mint minden fehérje, aminosavakból áll.
Főként glicin, prolin, alanin és hidroxiprolin alkotja az aminosavprofilt. Bár
ezeket az aminosavakat igyekszik a szervezetünk előállítani, bizonyos esetekben
viszont, többre lenne szükség, mint amennyi rendelkezésre áll. Ilyen az öregedés
vagy a sérült szövetek helyreállítása.
Adatlap
Ár: | 8.426 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Gelat-Plus S.Bernhard 475 g por" című hirdetést látja. (fent)