Betöltés...

Biorganik bio juharszirup "c" 250 ml

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik,
amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem
sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a
növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen
folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri
jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A
juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes,
több hétig is eltart. A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig
osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a
legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb
változat. A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi
anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak
természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor
vagy mondjuk a kukoricaszirup. Felhasználható: Folyadékok, sütemények, müzli
szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan
kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.
Jellemzők vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett
cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem bio Igen per 100 g kj 921 kJ kcal
220 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 87,8 g ebből cukrok 48
g fehérje 0 g só 0,01 g

Tovább
Adatlap
Ár: 4.640 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.12.11
Eddig megtekintették 24 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Biorganik bio juharszirup "c" 250 ml
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biorganik bio juharszirup "c" 250 ml" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem