BioMenü BIO Kakaóbab zúzott nyers perui 250g
BioMenü BIO 250g perui zúzott nyers Kakaóbab 100% organikus nyers kakaóbabból. A
kakaóbab minden jótékony hatásával. A több mint 300 hatóanyagot, köztük a
fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának
alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják
és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle
antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott
kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet,
mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel
szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük
csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és
a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a
kakaó tápértékét minden adalék nélkül. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai az
idegrendszer normális működése normális izomműködés a normál vérnyomás
fenntartása normál energiatermelő anyagcsere a sejtmembránok normális működése a
normál csontok fenntartása a normál fogak karbantartása a gyermekek csontok
normális növekedése és fejlődése a vörösvértestek és a hemoglobin normális
kialakulása normális oxigénszállítás a testben a sejtek védelme az oxidatív
stressz ellen a fáradtság csökkentése elektrolit egyensúly a bőr normál
pigmentációja normál fehérje szintézis normál pszichológiai funkció a
sejtosztódás folyamata normális kognitív funkció normál haj pigmentáció a
gyermekek normális kognitív fejlődése a normál kötőszövetek fenntartása normál
vas szállítás a testben Amiért érdemes a BioMenü BIO perui zúzott nyers
Kakaóbabot választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes;
Antiallergén; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Alacsony
cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes
Javasolt felhasználás, adagolás: ízlés szerint. Egy adag 10-15g. A termék 8-12
napi adagot tartalmaz. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.
Összetevők: 100% organikus nyers kakaóbab (theobroma cacao) Tápértékjelölés ?
Egységenként (100 g) Energia 2487 kJ/594 kcal Tápanyag Zsír 54,8 g - amelyből
telített zsírsav 33,6 g - amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 17,0 g -
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,8 g Szénhidrát 4,4 g - amelyből cukor
1,0 g Rost 21,1 g Fehérje (protein) 12,7 g Só 0,0 g Ásványi anyag Kálium 738,0
mg Foszfor 423,0 mg Magnézium 279,0 mg Vas 2,9 mg Réz 1,8 mg Mangán 2,2 mg
kakaóbab minden jótékony hatásával. A több mint 300 hatóanyagot, köztük a
fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának
alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják
és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle
antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott
kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet,
mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel
szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük
csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és
a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a
kakaó tápértékét minden adalék nélkül. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai az
idegrendszer normális működése normális izomműködés a normál vérnyomás
fenntartása normál energiatermelő anyagcsere a sejtmembránok normális működése a
normál csontok fenntartása a normál fogak karbantartása a gyermekek csontok
normális növekedése és fejlődése a vörösvértestek és a hemoglobin normális
kialakulása normális oxigénszállítás a testben a sejtek védelme az oxidatív
stressz ellen a fáradtság csökkentése elektrolit egyensúly a bőr normál
pigmentációja normál fehérje szintézis normál pszichológiai funkció a
sejtosztódás folyamata normális kognitív funkció normál haj pigmentáció a
gyermekek normális kognitív fejlődése a normál kötőszövetek fenntartása normál
vas szállítás a testben Amiért érdemes a BioMenü BIO perui zúzott nyers
Kakaóbabot választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes;
Antiallergén; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Alacsony
cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes
Javasolt felhasználás, adagolás: ízlés szerint. Egy adag 10-15g. A termék 8-12
napi adagot tartalmaz. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.
Összetevők: 100% organikus nyers kakaóbab (theobroma cacao) Tápértékjelölés ?
Egységenként (100 g) Energia 2487 kJ/594 kcal Tápanyag Zsír 54,8 g - amelyből
telített zsírsav 33,6 g - amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 17,0 g -
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,8 g Szénhidrát 4,4 g - amelyből cukor
1,0 g Rost 21,1 g Fehérje (protein) 12,7 g Só 0,0 g Ásványi anyag Kálium 738,0
mg Foszfor 423,0 mg Magnézium 279,0 mg Vas 2,9 mg Réz 1,8 mg Mangán 2,2 mg
Adatlap
Ár: | 5.690 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 11 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü BIO Kakaóbab zúzott nyers perui 250g" című hirdetést látja. (fent)