BioMenü BIO Kakaópor perui 250g
BioMenü BIO 250g perui Kakaópor teli antioxidánsokkal. Egészséges, bio és
100%-ban természetes táplálék. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó
theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által
gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor
többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers
babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti
keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta
vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket
őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot
szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot
tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős
részét, adalékanyagok nélkül. A kakaópor rendkívu?l széles körben alkalmazható,
számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga. Alapanyag(ok)
lehetséges tulajdonságai normál energiatermelő anyagcsere a sejtmembránok
normális működése a normál csontok fenntartása a normál fogak karbantartása a
gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése normál haj pigmentáció
normális vas szállítás a testben normális izomműködés normál fehérje szintézis
normál pszichológiai funkció az immunrendszer normális működése normális
kognitív funkció a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése a sejtosztódás
folyamata a gyermekek normális kognitív fejlődése a normál kötőszövetek
fenntartása az idegrendszer normális működése elektrolit egyensúly a bőr normál
pigmentációja a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen a kötőszövet normális
kialakulása normális oxigénszállítás a testben a vörösvértestek és a hemoglobin
normális kialakulása Amiért érdemes a BioMenü BIO perui Kakaóport választanod:
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Mesterséges
színezékmentes; Tartósítószermentes; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban
gazdag; Fehérjében gazdag; Nátriummentes/Sómentes Javasolt felhasználás,
adagolás: ízlés szerint. Egy adag 10-15g. A termék 8-12 napi adagot tartalmaz.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen. Összetevők: 100%
organikus kakaópor (theobroma cacao) Tápértékjelölés ? Egységenként (100 g)
Energia 1533 kJ/366 kcal Tápanyag Zsír 11,0 g - amelyből telített zsírsav 6,5 g
- amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 3,6 g - amelyből többszörösen
telítetlen zsírsav 0,5 g Szénhidrát 26,8 g - amelyből cukor 0,9 g Rost 24,3 g
Fehérje (protein) 28,0 g Só 0,0 g Ásványi anyag Foszfor 778,0 mg Magnézium 572,0
mg Vas 9,3 mg Réz 4,1 mg Mangán 5,3 mg
100%-ban természetes táplálék. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó
theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által
gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor
többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers
babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti
keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta
vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket
őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot
szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot
tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős
részét, adalékanyagok nélkül. A kakaópor rendkívu?l széles körben alkalmazható,
számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga. Alapanyag(ok)
lehetséges tulajdonságai normál energiatermelő anyagcsere a sejtmembránok
normális működése a normál csontok fenntartása a normál fogak karbantartása a
gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése normál haj pigmentáció
normális vas szállítás a testben normális izomműködés normál fehérje szintézis
normál pszichológiai funkció az immunrendszer normális működése normális
kognitív funkció a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése a sejtosztódás
folyamata a gyermekek normális kognitív fejlődése a normál kötőszövetek
fenntartása az idegrendszer normális működése elektrolit egyensúly a bőr normál
pigmentációja a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen a kötőszövet normális
kialakulása normális oxigénszállítás a testben a vörösvértestek és a hemoglobin
normális kialakulása Amiért érdemes a BioMenü BIO perui Kakaóport választanod:
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Mesterséges
színezékmentes; Tartósítószermentes; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban
gazdag; Fehérjében gazdag; Nátriummentes/Sómentes Javasolt felhasználás,
adagolás: ízlés szerint. Egy adag 10-15g. A termék 8-12 napi adagot tartalmaz.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen. Összetevők: 100%
organikus kakaópor (theobroma cacao) Tápértékjelölés ? Egységenként (100 g)
Energia 1533 kJ/366 kcal Tápanyag Zsír 11,0 g - amelyből telített zsírsav 6,5 g
- amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 3,6 g - amelyből többszörösen
telítetlen zsírsav 0,5 g Szénhidrát 26,8 g - amelyből cukor 0,9 g Rost 24,3 g
Fehérje (protein) 28,0 g Só 0,0 g Ásványi anyag Foszfor 778,0 mg Magnézium 572,0
mg Vas 9,3 mg Réz 4,1 mg Mangán 5,3 mg
Adatlap
Ár: | 2.690 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü BIO Kakaópor perui 250g" című hirdetést látja. (fent)