Betöltés...

Bio Hajdina csíráztatáshoz 90g

A Bio Hajdina csíráztatáshoz 90g riboflavin és rutin-tartalma érfalerősítő és
agyserkentő. A benne lévő vitaminok: C, B-komplex, E-vitamin, ásványi anyagok:
vas, foszfor, kálium. Magas fehérjetartalom, roborál, lúgosít, ribo-flavin és
rutin-tartalma serkenti az agyat és erősíti az érfalakat. BIO HAJDINA
CSÍRÁZTATÁSHOZ Vitaminok: C, B-komplex, E. Ásványi anyagok: vas, foszfor,
kálium. Magas fehérjetartalom, roborál, lúgosít, riboflavin és rutin-tartalma
serkenti az agyat és erősíti az érfalakat. Csírája főételként is felhasználható.
Értékes adalék a kenyér tésztájához. Csíráztass! A nedvesség és hő hatására
előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető
formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok,
vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!
Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot
tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják,
lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak,
antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló
?élő? élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen
emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok,
ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a
léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a
gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra
rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás
reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás,
salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló
tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első
napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet
szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási javaslat: Áztatási
idő: 8-12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 10-12 nap Fogyasztható
közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig. Kiszerelés: 90gr

Tovább
Adatlap
Ár: 647 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 14 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Bio Hajdina csíráztatáshoz 90g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio Hajdina csíráztatáshoz 90g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem