Himalája só 1kg
A Himalája só 1kg finomítatlan, érintetlen, ásványokban gazdag Őssó. A 250
millió éve keletkezett kristálysó, nem csak a konyhában használható
sütéshez-főzéshez, étkezéshez, de fürdőkúrához és ivókúrához is kiváló.
Mindazokat az ásványi sókat tartalmazza, amelyből Földünkön az élet ered. A
Himalája só, a Föld érintetlen területéről származó, kézzel kitermelt őssó.
Gazdag (84-féle!) ásványi anyag tartalmánál fogva, tökéletesen illeszkedik
lúgosító, diétás, és Paleo étrendbe is. A ma ismert Himalája só a 250 millió
évvel ezelőtt létezett Tethys ősóceán maradványa. Ez az ősi víz a Nap ereje
miatt száradt ki, hátrahagyva az élet kialakulásában részt vevő ásványi anyagok
lényegét ? magát a sót. A jellegzetes narancsos, rózsaszínes, helyenként
kristályfehér színe az évmilliókon át tartó enorm nyomásnak, illetve a
vasoxidnak köszönhető. A föld mélyén érintetlenül formálódó Himalája őssót óvják
az szennyeződésektől: ma is kézzel bányásszák, tisztítják, szárítják, majd
osztályozzák szín és tisztaság szerint. A legtisztább részeket mossák, majd kézi
erővel kisebb darabokra aprítják, így jön létre a darabos fürdősó, az őrölhető
só, majd a sószórókba való finom asztali só. Kerüld a konyhasót! A normál
konyhasó finomított. A készítése során alkalmazott tisztítási folyamat mélyen
beleavatkozik az anyag szerkezetébe. A nátrium-kloridot fehérítik, hogy a
vásárlók elvárásának megfelelően hófehér legyen. A konyhasó tehát egyáltalán nem
az a tiszta só, aminek hinnéd: tartósítószert és segédanyagokat is tartalmaz.
Összetevők: 100% Himalája só Felhasználási javaslat: Sütéshez, főzéshez, kész
ételekhez a napi szükséges sómennyiség szerint (0,2 g). Ivókúrához: 26 %-os
oldatából 1 teáskanállal adj 2 dl tiszta vízhez, amelyet reggel, étkezés előtt
kell meginni, Fürdőkúrához: egy normál (220 liter űrtartalmú) kádhoz 1 kg
Himalája só. 26 %-os oldatából legfeljebb 4 liter adagolható egy átlag méretű
kádhoz. Kiszerelés: 1kg
millió éve keletkezett kristálysó, nem csak a konyhában használható
sütéshez-főzéshez, étkezéshez, de fürdőkúrához és ivókúrához is kiváló.
Mindazokat az ásványi sókat tartalmazza, amelyből Földünkön az élet ered. A
Himalája só, a Föld érintetlen területéről származó, kézzel kitermelt őssó.
Gazdag (84-féle!) ásványi anyag tartalmánál fogva, tökéletesen illeszkedik
lúgosító, diétás, és Paleo étrendbe is. A ma ismert Himalája só a 250 millió
évvel ezelőtt létezett Tethys ősóceán maradványa. Ez az ősi víz a Nap ereje
miatt száradt ki, hátrahagyva az élet kialakulásában részt vevő ásványi anyagok
lényegét ? magát a sót. A jellegzetes narancsos, rózsaszínes, helyenként
kristályfehér színe az évmilliókon át tartó enorm nyomásnak, illetve a
vasoxidnak köszönhető. A föld mélyén érintetlenül formálódó Himalája őssót óvják
az szennyeződésektől: ma is kézzel bányásszák, tisztítják, szárítják, majd
osztályozzák szín és tisztaság szerint. A legtisztább részeket mossák, majd kézi
erővel kisebb darabokra aprítják, így jön létre a darabos fürdősó, az őrölhető
só, majd a sószórókba való finom asztali só. Kerüld a konyhasót! A normál
konyhasó finomított. A készítése során alkalmazott tisztítási folyamat mélyen
beleavatkozik az anyag szerkezetébe. A nátrium-kloridot fehérítik, hogy a
vásárlók elvárásának megfelelően hófehér legyen. A konyhasó tehát egyáltalán nem
az a tiszta só, aminek hinnéd: tartósítószert és segédanyagokat is tartalmaz.
Összetevők: 100% Himalája só Felhasználási javaslat: Sütéshez, főzéshez, kész
ételekhez a napi szükséges sómennyiség szerint (0,2 g). Ivókúrához: 26 %-os
oldatából 1 teáskanállal adj 2 dl tiszta vízhez, amelyet reggel, étkezés előtt
kell meginni, Fürdőkúrához: egy normál (220 liter űrtartalmú) kádhoz 1 kg
Himalája só. 26 %-os oldatából legfeljebb 4 liter adagolható egy átlag méretű
kádhoz. Kiszerelés: 1kg
Adatlap
Ár: | 768 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 16 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Himalája só 1kg" című hirdetést látja. (fent)