Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű 250g
Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű 250g Bio alakor ősbúza tészta orsó
teljes őrlésű 250g 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább
búzájából. Hagyományos módon őrölt lisztből készítettük, így a teljes
gabonaszemet, annak minden összetevőjét maradéktalanul tartalmazza. A teljes
őrlés ellenére meglepően kellemes, selymes ízű tészta. A gabona magas
karotintartalma miatt jellegzetesen sárgásbarna színű tésztakülönlegesség.
Megfőzve közel duplájára duzzad, és színe is világosabb lesz, jobban előtűnik az
ősbúza szín. Érdemes megismerkedni vele, hiszen sokkal több egy átlagos
tésztánál! Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok
tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon
gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az
alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak
gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az
alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt
hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Főzési idő: 8-10
perc Tojásmentes tészta. Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Összetevők Bio alakor teljes őrlésű ősbúzaliszt Víz Átlagos tápérték / 100 g
Energia:1637kJ / 387 kcal Zsír: 3,2 g amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 71,8 g amelyből cukor: 4,1 g Élelmi rost: 3,2 g Fehérje: 7,7 g Só:
0,025 g A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
teljes őrlésű 250g 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább
búzájából. Hagyományos módon őrölt lisztből készítettük, így a teljes
gabonaszemet, annak minden összetevőjét maradéktalanul tartalmazza. A teljes
őrlés ellenére meglepően kellemes, selymes ízű tészta. A gabona magas
karotintartalma miatt jellegzetesen sárgásbarna színű tésztakülönlegesség.
Megfőzve közel duplájára duzzad, és színe is világosabb lesz, jobban előtűnik az
ősbúza szín. Érdemes megismerkedni vele, hiszen sokkal több egy átlagos
tésztánál! Mi a helyzet gluténérzékenység esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok
tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon
gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az
alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak
gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az
alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt
hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani. Főzési idő: 8-10
perc Tojásmentes tészta. Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Összetevők Bio alakor teljes őrlésű ősbúzaliszt Víz Átlagos tápérték / 100 g
Energia:1637kJ / 387 kcal Zsír: 3,2 g amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 71,8 g amelyből cukor: 4,1 g Élelmi rost: 3,2 g Fehérje: 7,7 g Só:
0,025 g A termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Adatlap
Ár: | 930 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio alakor ősbúza tészta orsó teljes őrlésű 250g" című hirdetést látja. (fent)