Mannavita Fekete Áfonya Gyümölcslé 500ml
Mannavita Fekete áfonya gyümölcslé 100%-os Fekete Áfonya tartalommal. Az erdők
szélén termő fekete áfonya - Vaccinium myrtillus - gyümölcsből készített lé. A
gyümölcs érfalvédő hatása jól ismert, csökkenti a hajszálerek kóros
törékenységét és áteresztőképességét. Emellett javítja a szem
alkalmazkodóképességét a csökkent fényviszonyokhoz. A második világháború idején
brit pilóták tapasztalták meg, hogy azután, miután fekete áfonyát ettek, javult
az éjszakai tájékozódó képességük. Hatásait ennek alapján kezdték el vizsgálni,
s ma már számos látászavar gyógyításában használatos. Mannavita Fekete Áfonya Lé
- 500 ml A fekete áfonya levele fertőtleníti a húgyutakat, termése pedig
eredményesen alkalmazható különböző vastagbél-problémák kezelésé ben is.
Leveleinek vércukorszint-csökkentő hatását régóta feltételezik, a népgyógyászat
fekete inzulinként említi, ez azonban egyelőre minden kutatói törekvés ellenére
sem tekinthető bizonyítottnak. A fekete áfonya egyszerre édes és finom, miközben
alacsony a kalóriatartalma és tele van mikrotápanyagokkal, antioxidánsokkal. Ez
a parányi gyümölcs - megfelelő mennyiségben fogyasztva - az egyik legkiválóbb
öregedést lassító étel. Adagolás, tudnivalók: Naponta 30ml önmagában vagy más
italokkal elkeverve. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után hűtve
tárolandó, mivel tartósítószert nem tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen,
25°C fok alatt. Az alábbi esetekben ajánlott az áfonyalevet a terápia részévé
tenni: - Látásromlás , Szemproblémák - Visszerek, Hajszálér gondok - Memória
romlás - Szív és érrendszeri funkciók gyengülése - Húgyuti problémák - Ilyenkor
ajánlott együtt fogyasztani a Tőzegáfonya lével - Mellékvese alulműködés -
Áteresztő bél szindróma - Bőrbetegségek - Rossz vérkeringés - Cukorbetegség -
Magas vérnyomás A fekete áfonya jótékony hatásai A fekete áfonya kékes-piros
színt adják az antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonolok és
származékaik. A frissen szedett fekete áfonya 100 grammja mintegy 400 mg
antocián-származékot tartalmaz. Az antociánok serkentik a kollagénszintézist,
ami a kötőszövetek és bőr egészségéhez, üdeségéhez elengedhetetlenek.
Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Serkentik az
immunrendszeri védekezést. Az antocián szabadgyökfogó hatása miatt szemvédő. A
szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását , s mint ilyen,
a szemfenék érhálózatát épen tartva közvetetten és közvetlenül is segít az
ideghártya regenerálódásában. Az áfonyabogyó tartalmaz katekineket, növényi
rostokat adó pektint, gyümöcssavakat és cukrokat. Vitaminjai közül az A-, B1- C-
és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
cseranyagai miatt a szárított áfonya segít elmulasztani a hasmenést - különösen
jótékony hatással bírnak a kisgyermekek hasmenésekor -, fogínygyulladást,
szájnyálkahártya- és torokgyulladásokat . Frissen viszont a bogyók inkább
hashajtó hatásúak. A népi gyógyászat cukorbetegség elleni szerként is számon
tartja. Lassítja a szervezet öregedését , fogyasztása ajánlott öregedésével járó
Alzheimer- és Parkinson-kór kialakulásának megelőzésére és kezelésére.
Kísérletek is bizonyítják, hogy az áfonyafogyasztás segít megőrizni a testi és
szellemi frissességet és jó emlékezőképességet . Összetevők: 100%-os Fekete
áfonya direktlé (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml
mennyiségben: Energia: 45kJ/11kcal Szénhidrát: 3,4g Fehérje: 0,06g Zsír: 0,03g A
fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.
szélén termő fekete áfonya - Vaccinium myrtillus - gyümölcsből készített lé. A
gyümölcs érfalvédő hatása jól ismert, csökkenti a hajszálerek kóros
törékenységét és áteresztőképességét. Emellett javítja a szem
alkalmazkodóképességét a csökkent fényviszonyokhoz. A második világháború idején
brit pilóták tapasztalták meg, hogy azután, miután fekete áfonyát ettek, javult
az éjszakai tájékozódó képességük. Hatásait ennek alapján kezdték el vizsgálni,
s ma már számos látászavar gyógyításában használatos. Mannavita Fekete Áfonya Lé
- 500 ml A fekete áfonya levele fertőtleníti a húgyutakat, termése pedig
eredményesen alkalmazható különböző vastagbél-problémák kezelésé ben is.
Leveleinek vércukorszint-csökkentő hatását régóta feltételezik, a népgyógyászat
fekete inzulinként említi, ez azonban egyelőre minden kutatói törekvés ellenére
sem tekinthető bizonyítottnak. A fekete áfonya egyszerre édes és finom, miközben
alacsony a kalóriatartalma és tele van mikrotápanyagokkal, antioxidánsokkal. Ez
a parányi gyümölcs - megfelelő mennyiségben fogyasztva - az egyik legkiválóbb
öregedést lassító étel. Adagolás, tudnivalók: Naponta 30ml önmagában vagy más
italokkal elkeverve. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után hűtve
tárolandó, mivel tartósítószert nem tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen,
25°C fok alatt. Az alábbi esetekben ajánlott az áfonyalevet a terápia részévé
tenni: - Látásromlás , Szemproblémák - Visszerek, Hajszálér gondok - Memória
romlás - Szív és érrendszeri funkciók gyengülése - Húgyuti problémák - Ilyenkor
ajánlott együtt fogyasztani a Tőzegáfonya lével - Mellékvese alulműködés -
Áteresztő bél szindróma - Bőrbetegségek - Rossz vérkeringés - Cukorbetegség -
Magas vérnyomás A fekete áfonya jótékony hatásai A fekete áfonya kékes-piros
színt adják az antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonolok és
származékaik. A frissen szedett fekete áfonya 100 grammja mintegy 400 mg
antocián-származékot tartalmaz. Az antociánok serkentik a kollagénszintézist,
ami a kötőszövetek és bőr egészségéhez, üdeségéhez elengedhetetlenek.
Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Serkentik az
immunrendszeri védekezést. Az antocián szabadgyökfogó hatása miatt szemvédő. A
szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását , s mint ilyen,
a szemfenék érhálózatát épen tartva közvetetten és közvetlenül is segít az
ideghártya regenerálódásában. Az áfonyabogyó tartalmaz katekineket, növényi
rostokat adó pektint, gyümöcssavakat és cukrokat. Vitaminjai közül az A-, B1- C-
és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
cseranyagai miatt a szárított áfonya segít elmulasztani a hasmenést - különösen
jótékony hatással bírnak a kisgyermekek hasmenésekor -, fogínygyulladást,
szájnyálkahártya- és torokgyulladásokat . Frissen viszont a bogyók inkább
hashajtó hatásúak. A népi gyógyászat cukorbetegség elleni szerként is számon
tartja. Lassítja a szervezet öregedését , fogyasztása ajánlott öregedésével járó
Alzheimer- és Parkinson-kór kialakulásának megelőzésére és kezelésére.
Kísérletek is bizonyítják, hogy az áfonyafogyasztás segít megőrizni a testi és
szellemi frissességet és jó emlékezőképességet . Összetevők: 100%-os Fekete
áfonya direktlé (nem koncentrátumból készült). Átlagos tápérték 30ml
mennyiségben: Energia: 45kJ/11kcal Szénhidrát: 3,4g Fehérje: 0,06g Zsír: 0,03g A
fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak.
Adatlap
Ár: | 5.990 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.05.08 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Mannavita Fekete Áfonya Gyümölcslé 500ml" című hirdetést látja. (fent)