Clearspring bio umeboshi sós japán szilva 200 g
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta. A szilvát
megszárították, tengeri sóval pácolták és 1-3 évig érlelték. Az umebosi ehető
magában is, vagy gabonafélék és zöldségek ízének javítására használják. Magában
is, vagy gabonafélék és zöldségek ízének javítására használják. Az
umebosi-pépből fanyar, csípős ízű öntet vagy mártás és tea is készíthető.
Harmonikus egyensúlyban vannak a jin és a jang tényezők. Erősíti a beleket, és
mindenfajta rákban szenvedők rendszeresen fogyaszthatják. Jellemzők hozzáadott
cukor nélkül Igen bio Igen
megszárították, tengeri sóval pácolták és 1-3 évig érlelték. Az umebosi ehető
magában is, vagy gabonafélék és zöldségek ízének javítására használják. Magában
is, vagy gabonafélék és zöldségek ízének javítására használják. Az
umebosi-pépből fanyar, csípős ízű öntet vagy mártás és tea is készíthető.
Harmonikus egyensúlyban vannak a jin és a jang tényezők. Erősíti a beleket, és
mindenfajta rákban szenvedők rendszeresen fogyaszthatják. Jellemzők hozzáadott
cukor nélkül Igen bio Igen
Adatlap
Ár: | 7.100 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Clearspring bio umeboshi sós japán szilva 200 g" című hirdetést látja. (fent)