Premium Natura liofilizált eper 40 g
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Vitaminokban gazdag, roppanós
gyümölcs ami kiváló snack, és desszertek díszítésére is ajánlott. A
liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy olyan eljárás, amely során a
gyümölcsből egy speciális módszerrel kivonják a vizet, így hosszú ideig
eltarthatóvá válik. A módszer lényege, hogy a gyümölcsöt először lefagyasztják,
majd egy vákuumkamrába helyezik, ahol az alacsony nyomás és a fokozatosan
emelkedő hőmérséklet hatására a gyümölcsben lévő jégkristályok elpárolognak,
anélkül, hogy folyékony halmazállapotba kerülnének. A liofilizáláshoz használt
gyümölcsöket általában akkor szüretelik le, amikor a legérettebbek, és ezután
rögtön le is fagyasztják őket, ez az oka annak, hogy tápanyagtartalmukból nem
veszítenek. Szemben az aszalt gyümölcsökkel, ahol az egyszerű dehidratálással
csak a víz 75-95%-át távolítják el, ami vitamin-veszteséggel járhat, a
liofilizálásnál ? mivel a víz majdnem teljesegészét kivonják -, ez nem fordul
elő. Összetevők: 100% liofilizált eper Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes
Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Igen alacsony
cukortartalmú Igen szénhidrát csökkentett Igen dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes
Igen per 100 g kj 1436 kJ kcal 350 kcal zsír 1 g ebből telített zsírsavak 0,1 g
szénhidrát 70 g ebből cukrok 46 g rost 21 g fehérje 4 g só 0,01 g
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Vitaminokban gazdag, roppanós
gyümölcs ami kiváló snack, és desszertek díszítésére is ajánlott. A
liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy olyan eljárás, amely során a
gyümölcsből egy speciális módszerrel kivonják a vizet, így hosszú ideig
eltarthatóvá válik. A módszer lényege, hogy a gyümölcsöt először lefagyasztják,
majd egy vákuumkamrába helyezik, ahol az alacsony nyomás és a fokozatosan
emelkedő hőmérséklet hatására a gyümölcsben lévő jégkristályok elpárolognak,
anélkül, hogy folyékony halmazállapotba kerülnének. A liofilizáláshoz használt
gyümölcsöket általában akkor szüretelik le, amikor a legérettebbek, és ezután
rögtön le is fagyasztják őket, ez az oka annak, hogy tápanyagtartalmukból nem
veszítenek. Szemben az aszalt gyümölcsökkel, ahol az egyszerű dehidratálással
csak a víz 75-95%-át távolítják el, ami vitamin-veszteséggel járhat, a
liofilizálásnál ? mivel a víz majdnem teljesegészét kivonják -, ez nem fordul
elő. Összetevők: 100% liofilizált eper Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes
Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen
pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen csökkentett cukortartalmú Igen alacsony
cukortartalmú Igen szénhidrát csökkentett Igen dióféléktől mentes Igen
földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen mustártól mentes Igen
puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen
zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes
Igen per 100 g kj 1436 kJ kcal 350 kcal zsír 1 g ebből telített zsírsavak 0,1 g
szénhidrát 70 g ebből cukrok 46 g rost 21 g fehérje 4 g só 0,01 g
Adatlap
Ár: | 1.820 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Premium Natura liofilizált eper 40 g" című hirdetést látja. (fent)