Gabijó Granola Étcsoki-Törökmogy.Gm. 275 g
ISMERKEDJ MEG A GABIJÓ GRANOLÁK ÖSSZETÉTELÉVEL! Gluténmentes Zabpehely:
"Gluténmentes zabot használunk, hiszen tudjuk, sokak kénytelenek gluténmentes
étrendet tartani. A sima zabpehely szennyeződés lévén tartalmazhat glutént, de a
termékeinkben felhasznált, gluténmentes zabpehely Magyarország ? jelenleg ?
egyetlen gluténmentes zabfeldolgozó üzeméből származik. Az üzem a működésében a
termőföldtől az asztalig koncepciót követi. Ennek keretében a növény termesztése
is a cégen belül történik (hazai földeken, gluténmentes vetőmaggal). A
granoláinkba kerülő végtermék, azaz a zabpehely hántolt és tisztított egész
zabszemekből készül gőzölés és hengerelés útján. A hengerelés eredményeként
rugalmas, vékony, roppanós pelyhek keletkeznek. " Mézédes datolya: " Hozzáadott
cukor és szirupok helyett a datolya adja részben a granola édességét, de a
ropogós, rögös textúra kialakításában is fontos szerepe van. Az általunk
felhasznált datolyapaszta 100% GMO- és tartósítószer-mentes datolyából készül,
amely a datolya természetes termőhelyéről, a Közel-Keletről (esetünkben Egyesült
Arab Emirátusokból) származik. Innen a gyümölcsöt az Egyesült Királyságba
szállítják, ahol egy BRC és IFS Minőségbiztosítással is rendelkező modern
üzemben kerül földolgozásra. A földolgozás során a datolya magját eltávolítják,
ezt követően a magozott gyümölcsöt ledarálják. A folyamat eredményeként
datolyapasztát kapunk. A termékeinkhez Zahidi típusú datolyából készült pasztát
használunk, melyből a darálást követően nagyon finom textúrájú, homogén paszta
készül. " Natúr rizsfehérje: " A rizsből kivont fehérjével növeltük a granola
fehérjetartalmát. Tejalapú fehérjeforrás helyett növényi fehérjét választottunk,
mivel fontos szempont volt, hogy granoláinkat laktózérzékenyek és vegánok is
fogyaszthassák, mindemellett a növényi alapú élelmiszerek előtérbe helyezése
hozzájárul a fenntartható mezőgazdaság előmozdításához is. A granolánkban
alkalmazott natúr rizsfehérje Európa egyik vezető rizsfehérje földolgozó
üzeméből származik (a belga vállalatnak 13 éves tapasztalata van a rizsfehérje
kutatása és előállítása terén), GMO-mentes, vegán alapanyag. " Roppanós
Törökmogyoró: "A finom törökmogyoró nem csak az ízéért került a termékbe, extra
ropogósságot ad a granolának, beltartalmi értékei mentén pedig a fehérje, -
illetve rosttartalomhoz is hozzájárul. A világ mogyorótermésének 60%-a
Törökország Fekete-tengeri térségéből származik (összesen 650-700 ezer hektár
ültetvény). A törökmogyorót Augusztusban, többnyire kézzel szüretelik, majd a
még héjas mogyorószemeket szétterítik száradni. Száradást követően a mogyoró
héját hántológéppel eltávolítják és így a termés készen áll a feldolgozóüzembe
történő elszállításhoz. Az üzemben a terméket a váákumcsomagolják majd ezt
követően frissen értékesítik vagy pörkölik, (igény szerint) aprítják, végül
feldolgozott formában értékesítik. A GabiJó granolákban található törökmogyoró
többnyire hazai termés, kisebbrészt török importból származik. " Kakaópor: "A
finom kakaós ízt a Holland típusú kakaópor biztosítja, amelyet ennél az íznél
alkalmazunk. Hogy hogy készül a kakaópor? A lúgos oldatban kezelt (fermentált)
és így PH-semlegessé vált, majd megszárított, pörkölt kakaóbabot összezúzzák. Az
így kapott, zúzott kakaóbabot addig préselik, amíg a benne található kakaóvaj
~78-80%-át el nem távolítják. A keletkezett pasztát ezután ismét megszárítják,
és porrá őrölik. Az Európában népszerűbb, sötétebb, holland típusú kakaóport
lágyabb ízvilág és könnyebb oldódás jellemzi a ?hagyományos társához képest, mi
is ezt választottuk granolánkba. " A 70% kakaótartalmú, cukormentes étcsokoládé:
" Hogy a csokoládé szerelmeseinek kedvezzünk, de megtartsuk a késztermékeink
hozzáadott cukortól való mentességét is, a granolánkba 70% kakaószárazanyag
tartalmú, eritrittel- és steviával édesített étcsokoládét választottunk. A
szintén hazai alapanyag Szerencs csokoládégyárából származik. A családi
vállalkozás története egészen 1923-ig nyúlik vissza és jelenleg 150
munkavállalónak biztosítja az állandó megélhetést. A csokoládé fő alapanyagát
jelentő ? a kakaóbab préselésével előállított ? kakaóvajat a csokoládégyártás
során addig hevítik, míg folyékony állagú nem lesz. Ekkor kerülnek hozzá a
csokoládé előállításához szükséges egyéb összetevők, így az eritrit- és stevia
keveréke is. Az alapanyagok alapos elkeverését követően a folyékony állapotú
csokoládét öntőformák segítségével a kívánt formára öntik, a megszilárdulást
követően csomagolják és végül értékesítik. " Igazi olasz olívaolaj: " A granola
ropogós textúráját, és a plusz, selymes ízt a sütés során az olívaolaj adja. A
granoláink sütéséhez fölhasznált olívaolaj Olaszországból származik. Az ország a
világ olívabogyó termesztésének cca. 20%-át adja. Az olasz olívaolaj a
legtöbbször sötétzöld színű, illatában magában hordozza a gyógynövények jegyeit.
" Lenmag: "Az apró, pirosas-barna- vagy aranysárga magokat termő növény már
évezredek óta ismert a lenvászon alapanyagaként. Az egészben- vagy pehely
(durván őrölt) formában is beszerezhető, értékes magok gazdagok omega-3
zsírsavakban, hozzájárulnak a granolánk magas rosttartalmához és az
egészségtudatos étrendbe is tökéletesen illeszkednek. Az alapanyagból
(hagyományos sajtolással) készül az egyre népszerűbb lenmagolaj is. " Tengeri
só: " Egy csipet tengeri só hozza összhangba az ízeket. A tengeri sót az
óceánvíz vagy sósvízi tavak vizének elpárologtatásával nyerik ki. A víztől
függően a sóban nyomelemek is maradnak, melyek egy kis színt- és erőteljesebb
ízt adnak a tengeri sónak, ez különbözteti meg leginkább a kősótól. " Steviol
glikozidok: " A stevia növényből kivont édesítőszer kalória- és
szénhidrátmentes, intenzív édesítő ereje miatt igen kis mennyiséget szükséges
csak használni belőle. " Összetevők: Gluténmentes zabpehely Datolya paszta 7,2%
törökmogyoró 7,2% étcsokoládé darabkák (kakaómassza, édesítőszer: eritrit,
kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok)
5,4% rizsfehérje Lenmag Olívaolaj Kakaópor Tengeri só Édesítőszer (szteviol
glikozidok)
"Gluténmentes zabot használunk, hiszen tudjuk, sokak kénytelenek gluténmentes
étrendet tartani. A sima zabpehely szennyeződés lévén tartalmazhat glutént, de a
termékeinkben felhasznált, gluténmentes zabpehely Magyarország ? jelenleg ?
egyetlen gluténmentes zabfeldolgozó üzeméből származik. Az üzem a működésében a
termőföldtől az asztalig koncepciót követi. Ennek keretében a növény termesztése
is a cégen belül történik (hazai földeken, gluténmentes vetőmaggal). A
granoláinkba kerülő végtermék, azaz a zabpehely hántolt és tisztított egész
zabszemekből készül gőzölés és hengerelés útján. A hengerelés eredményeként
rugalmas, vékony, roppanós pelyhek keletkeznek. " Mézédes datolya: " Hozzáadott
cukor és szirupok helyett a datolya adja részben a granola édességét, de a
ropogós, rögös textúra kialakításában is fontos szerepe van. Az általunk
felhasznált datolyapaszta 100% GMO- és tartósítószer-mentes datolyából készül,
amely a datolya természetes termőhelyéről, a Közel-Keletről (esetünkben Egyesült
Arab Emirátusokból) származik. Innen a gyümölcsöt az Egyesült Királyságba
szállítják, ahol egy BRC és IFS Minőségbiztosítással is rendelkező modern
üzemben kerül földolgozásra. A földolgozás során a datolya magját eltávolítják,
ezt követően a magozott gyümölcsöt ledarálják. A folyamat eredményeként
datolyapasztát kapunk. A termékeinkhez Zahidi típusú datolyából készült pasztát
használunk, melyből a darálást követően nagyon finom textúrájú, homogén paszta
készül. " Natúr rizsfehérje: " A rizsből kivont fehérjével növeltük a granola
fehérjetartalmát. Tejalapú fehérjeforrás helyett növényi fehérjét választottunk,
mivel fontos szempont volt, hogy granoláinkat laktózérzékenyek és vegánok is
fogyaszthassák, mindemellett a növényi alapú élelmiszerek előtérbe helyezése
hozzájárul a fenntartható mezőgazdaság előmozdításához is. A granolánkban
alkalmazott natúr rizsfehérje Európa egyik vezető rizsfehérje földolgozó
üzeméből származik (a belga vállalatnak 13 éves tapasztalata van a rizsfehérje
kutatása és előállítása terén), GMO-mentes, vegán alapanyag. " Roppanós
Törökmogyoró: "A finom törökmogyoró nem csak az ízéért került a termékbe, extra
ropogósságot ad a granolának, beltartalmi értékei mentén pedig a fehérje, -
illetve rosttartalomhoz is hozzájárul. A világ mogyorótermésének 60%-a
Törökország Fekete-tengeri térségéből származik (összesen 650-700 ezer hektár
ültetvény). A törökmogyorót Augusztusban, többnyire kézzel szüretelik, majd a
még héjas mogyorószemeket szétterítik száradni. Száradást követően a mogyoró
héját hántológéppel eltávolítják és így a termés készen áll a feldolgozóüzembe
történő elszállításhoz. Az üzemben a terméket a váákumcsomagolják majd ezt
követően frissen értékesítik vagy pörkölik, (igény szerint) aprítják, végül
feldolgozott formában értékesítik. A GabiJó granolákban található törökmogyoró
többnyire hazai termés, kisebbrészt török importból származik. " Kakaópor: "A
finom kakaós ízt a Holland típusú kakaópor biztosítja, amelyet ennél az íznél
alkalmazunk. Hogy hogy készül a kakaópor? A lúgos oldatban kezelt (fermentált)
és így PH-semlegessé vált, majd megszárított, pörkölt kakaóbabot összezúzzák. Az
így kapott, zúzott kakaóbabot addig préselik, amíg a benne található kakaóvaj
~78-80%-át el nem távolítják. A keletkezett pasztát ezután ismét megszárítják,
és porrá őrölik. Az Európában népszerűbb, sötétebb, holland típusú kakaóport
lágyabb ízvilág és könnyebb oldódás jellemzi a ?hagyományos társához képest, mi
is ezt választottuk granolánkba. " A 70% kakaótartalmú, cukormentes étcsokoládé:
" Hogy a csokoládé szerelmeseinek kedvezzünk, de megtartsuk a késztermékeink
hozzáadott cukortól való mentességét is, a granolánkba 70% kakaószárazanyag
tartalmú, eritrittel- és steviával édesített étcsokoládét választottunk. A
szintén hazai alapanyag Szerencs csokoládégyárából származik. A családi
vállalkozás története egészen 1923-ig nyúlik vissza és jelenleg 150
munkavállalónak biztosítja az állandó megélhetést. A csokoládé fő alapanyagát
jelentő ? a kakaóbab préselésével előállított ? kakaóvajat a csokoládégyártás
során addig hevítik, míg folyékony állagú nem lesz. Ekkor kerülnek hozzá a
csokoládé előállításához szükséges egyéb összetevők, így az eritrit- és stevia
keveréke is. Az alapanyagok alapos elkeverését követően a folyékony állapotú
csokoládét öntőformák segítségével a kívánt formára öntik, a megszilárdulást
követően csomagolják és végül értékesítik. " Igazi olasz olívaolaj: " A granola
ropogós textúráját, és a plusz, selymes ízt a sütés során az olívaolaj adja. A
granoláink sütéséhez fölhasznált olívaolaj Olaszországból származik. Az ország a
világ olívabogyó termesztésének cca. 20%-át adja. Az olasz olívaolaj a
legtöbbször sötétzöld színű, illatában magában hordozza a gyógynövények jegyeit.
" Lenmag: "Az apró, pirosas-barna- vagy aranysárga magokat termő növény már
évezredek óta ismert a lenvászon alapanyagaként. Az egészben- vagy pehely
(durván őrölt) formában is beszerezhető, értékes magok gazdagok omega-3
zsírsavakban, hozzájárulnak a granolánk magas rosttartalmához és az
egészségtudatos étrendbe is tökéletesen illeszkednek. Az alapanyagból
(hagyományos sajtolással) készül az egyre népszerűbb lenmagolaj is. " Tengeri
só: " Egy csipet tengeri só hozza összhangba az ízeket. A tengeri sót az
óceánvíz vagy sósvízi tavak vizének elpárologtatásával nyerik ki. A víztől
függően a sóban nyomelemek is maradnak, melyek egy kis színt- és erőteljesebb
ízt adnak a tengeri sónak, ez különbözteti meg leginkább a kősótól. " Steviol
glikozidok: " A stevia növényből kivont édesítőszer kalória- és
szénhidrátmentes, intenzív édesítő ereje miatt igen kis mennyiséget szükséges
csak használni belőle. " Összetevők: Gluténmentes zabpehely Datolya paszta 7,2%
törökmogyoró 7,2% étcsokoládé darabkák (kakaómassza, édesítőszer: eritrit,
kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok)
5,4% rizsfehérje Lenmag Olívaolaj Kakaópor Tengeri só Édesítőszer (szteviol
glikozidok)
Adatlap
Ár: | 1.509 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.10.25 |
Eddig megtekintették 10 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Gabijó Granola Étcsoki-Törökmogy.Gm. 275 g" című hirdetést látja. (fent)