Betöltés...

Gabijó Granola Meggy-Málna Gm. 275 g

ISMERKEDJ MEG A GABIJÓ GRANOLÁK ÖSSZETÉTELÉVEL! Gluténmentes Zabpehely:
"Gluténmentes zabot használunk, hiszen tudjuk, sokak kénytelenek gluténmentes
étrendet tartani. A sima zabpehely szennyeződés lévén tartalmazhat glutént, de a
termékeinkben felhasznált, gluténmentes zabpehely Magyarország ? jelenleg ?
egyetlen gluténmentes zabfeldolgozó üzeméből származik. Az üzem a működésében a
termőföldtől az asztalig koncepciót követi. Ennek keretében a növény termesztése
is a cégen belül történik (hazai földeken, gluténmentes vetőmaggal). A
granoláinkba kerülő végtermék, azaz a zabpehely hántolt és tisztított egész
zabszemekből készül gőzölés és hengerelés útján. A hengerelés eredményeként
rugalmas, vékony, roppanós pelyhek keletkeznek. " Mézédes datolya: " Hozzáadott
cukor és szirupok helyett a datolya adja részben a granola édességét, de a
ropogós, rögös textúra kialakításában is fontos szerepe van. Az általunk
felhasznált datolyapaszta 100% GMO- és tartósítószer-mentes datolyából készül,
amely a datolya természetes termőhelyéről, a Közel-Keletről (esetünkben Egyesült
Arab Emirátusokból) származik. Innen a gyümölcsöt az Egyesült Királyságba
szállítják, ahol egy BRC és IFS Minőségbiztosítással is rendelkező modern
üzemben kerül földolgozásra. A földolgozás során a datolya magját eltávolítják,
ezt követően a magozott gyümölcsöt ledarálják. A folyamat eredményeként
datolyapasztát kapunk. A termékeinkhez Zahidi típusú datolyából készült pasztát
használunk, melyből a darálást követően nagyon finom textúrájú, homogén paszta
készül. " Frissen szárított meggy: "Szeretjük a meggyet, így készítményeinkben
is helyet biztosítottunk neki, meggy-málna granolánkhoz az alapot ő adja. A
meggy csupán szárításon esett át, sem hozzáadott cukrot, sem aromát, csak a
meggy finom zamatát tartalmazza. A GabiJó granolákban felhasznált,
édes-savanykás ízvilágú, szárított meggy hazai termék. A korszerű aszaló üzem
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a dél-nyírségi és szatmári tájegység peremén
fekszik, az alma-, a szilva- és a meggy hazájában. Ez a régió világhírű
termőhelye a kitűnő ízharmóniájú gyümölcsféleségeknek, a termőtáj ízeinek
megőrzését a szabadalmi oltalommal védett termelői eljárás szavatolja. " Az
aromás liofilizált málna: " A málna az egyik legnépszerűbb bogyósunk. Nagy
előnye, hogy aromáját a fagyasztva-szárítás eljárásának köszönhetően szárított
állapotban is megtartja, puha textúrája a szájban szinte elolvad. A
fagyasztva-szárítás során az előzőleg már lefagyasztott gyümölcsszemeket hűtött
váákum alá helyezik, így a jégkristályokat eltávolítják, de az alapanyag az
eredeti sejtszerkezetét továbbra is megőrzi. A liofilizált gyümölcsök súlya
könnyű, a szemek aprók, antioxidáns tartalmuk közel a friss gyümölcsével azonos.
Készítményünkbe kizárólag érett-, aromás-, kézzel válogatott- és frissen
fagyasztott málnaszemcsék kerülnek. A főként Szerbiából-, Boszniából-,
Macedóniából és Lengyelországból származó gyümölcs Németországban kerül
feldolgozásra. A fagyasztva-szárítás kíméletes technológiájának köszönhetően a
gyümölcs természetes karakterét-, tipikus ízét-, színét-, szerkezetét- és
tápértékét tartósítószer- és színezékek hozzáadása nélkül is megőrzi. Egy kg
liofilizált málnaszemcse 6-7 kg friss málnából készül. " Az egzotikus hozzávaló:
valódi kókuszreszelék: "Pálmazsír helyett a valódi kókusz adja a termék finom,
omlós állagát. A felhasznált kókuszreszelék Indonéziából és a Fülöp-szigetekről
a kókuszpálma természetes termőhelyéről származik. A kókuszdió szüretelése kézi
munkaerővel történik, a magas fák termését hosszú botokkal verik le, majd az
ültetvények különböző pontjain összegyűjtött termést csónakban leúsztatják egy
?gyűjtőhajóhoz, mely a kókuszdiókat elszállítja a feldolgozó üzembe. Itt a
kókuszdiókba egyesével lyukat fúrnak, a kifolyó kókuszvizet összegyűjtik, a ?víz
nélküli diókat kettévágják majd a fél diókat meghántolják (szőrös, kemény héj
eltávolítása). A hántolást követően a finomabb hámozás következik. Az így kapott
termékeket megmossák, majd áztatják. Áztatást követően ledarálják és jön a
pasztörizálás majd szárítás. Utolsó lépésként a készterméket osztályozzák
(finom-, közepesen finom-, pehely- és chips állag), végül csomagolják. " Lenmag:
"Az apró, pirosas-barna- vagy aranysárga magokat termő növény már évezredek óta
ismert a lenvászon alapanyagaként. Az egészben- vagy pehely (durván őrölt)
formában is beszerezhető, értékes magok gazdagok omega-3 zsírsavakban,
hozzájárulnak a granolánk magas rosttartalmához és az egészségtudatos étrendbe
is tökéletesen illeszkednek. Az alapanyagból (hagyományos sajtolással) készül az
egyre népszerűbb lenmagolaj is. " Citromlé sűrítmény: " A meggy-málna granola
üde frissességéhez a hozzáadott citromlé sűrítmény is hozzájárul. Az
Argentínából származó természetes készítményt a citromfán beérő ép,
megtisztított- és frissen facsart citrom levéből a víz elpárologtatásával
nyerik. A hosszú eltartósíthatóság érdekében citromlevet a sűrítést megelőzően
pasztörizálják. Mesterséges édesítőt, egyéb adalékanyagokat nem tartalmaz. "
Igazi olasz olívaolaj: " A granola ropogós textúráját, és a plusz, selymes ízt a
sütés során az olívaolaj adja. A granoláink sütéséhez fölhasznált olívaolaj
Olaszországból származik. Az ország a világ olívabogyó termesztésének cca.
20%-át adja. Az olasz olívaolaj a legtöbbször sötétzöld színű, illatában magában
hordozza a gyógynövények jegyeit. " Fahéj: " Valódi fahéjjal párosítottuk a
meggyet ebben a termékben. A fűszert egy örökzöld fa kérgéből nyerik ki. A
fahéjat biztosító fát cca. 2 éves korában csonk méretűre visszavágják, majd a
csonkot földdel leterítik. A technikának köszönhetően a fa visszavágott csonkján
új ágak hajtanak (bokor-szerű növekedés) és a keletkező oldalhajtásokból készül
a fahéj. Miután az oldalhajtásokat levágták, a kérget eltávolítják és kiteszik a
napra szárítani. A szárítás hatására a kéreg fölveszi jellegzetes ?pödört
formáját, melyet ezt követően a piaci igény szerinti méretekre vágnak, igény
szerint őrölnek is. " Szegfűszeg: " A főként Indiában, Madagaszkáron- és
Indonéziában termesztett szegfűszeg szintén örökzöld fa virágának rügyeiből
készített fűszer. A cca. 1 cm hosszú, pirosas-barna rügyeket éretlen
állapotukban szedik, majd szárítják. A fűszer egészben- és őrölt formában is
kapható az üzletekben. A szegfűszeg intenzív aromájú-, önmagában édes-kesernyés
ízű-, meleg ? száraz hatású fűszer, melyet fahéjjal-, esetleg szerecsendióval
kombinálva előszeretettel használnak édességekben is. " Tengeri só: " Egy csipet
tengeri só hozza összhangba az ízeket. A tengeri sót az óceánvíz vagy sósvízi
tavak vizének elpárologtatásával nyerik ki. A víztől függően a sóban nyomelemek
is maradnak, melyek egy kis színt- és erőteljesebb ízt adnak a tengeri sónak, ez
különbözteti meg leginkább a kősótól. " Steviol glikozidok: " A stevia növényből
kivont édesítőszer kalória- és szénhidrátmentes, intenzív édesítő ereje miatt
igen kis mennyiséget szükséges csak használni belőle. " Összetevők: Gluténmentes
zabpehely Datolya paszta 10,2% aszalt meggy Kókuszdarabok Lenmag Olívaolaj
Citromlé sűrítmény 1% liofilizált málna Tengeri só Fahéj Szegfűszeg Édesítőszer
(szteviol glikozidok)

Tovább
Adatlap
Ár: 1.611 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

azelado
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Gabijó Granola Meggy-Málna Gm. 275 g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem