
Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Premium Natura pékáru kiemelkedő
élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással
van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos
búzalisztes pékáru. Minőségi összetevők! Egészséges, természetes magas
rostartalom, tészta állaga kiváló. Nyílgyökér puhábbá, könnyedebbé teszi a
gluténmentes tészta állagát. Csicseriborsó liszt egészséges, sok vitamin van
benne, fehérjetartalma kimagasló. Összetevők: tápióka keményítő, barna
rizsliszt, nyílgyökér liszt, útifűmaghéj, csicseriborsó liszt, bambuszrost,
térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, só, savanyúságot szabályozó
anyag: citromsav, almarost Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes
kukoricamentes, vegán, allergénmentes prémium minőségű pizza lisztkeverék.
Elkészítési javaslat élesztővel: Hozzávalók: 1 db 32 cm-es pizzához 200 g pizza
lisztkeverék, 220 g víz, 3 g szárított élesztő, 20 g extra szűz olívaolaj,
(ízlés szerint egy nagy csipet pizzafűszer). A gluténmentes, vegán tésztás pizza
elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8
percig dagasztjuk. 32 cm-es pizzalapot nyújtunk belőle liszttel hintve
sütőpapíron. Letakarva 30 percig kelni hagyjuk. Óvatosan megkenjük
pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket. Közben minél forróbbra melegítjük a sütőt
(legalább 230 fok, de lehet a sütő maximuma, mert akkor lesz igazán hólyagos,
levegős) majd légkeveréssel a kívánt pirosságra sütjük a pizzát. Az élesztőt
elhagyva, a többi hozzávalóval élesztőmentes pizzalap süthető.
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Premium Natura pékáru kiemelkedő
élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással
van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos
búzalisztes pékáru. Minőségi összetevők! Egészséges, természetes magas
rostartalom, tészta állaga kiváló. Nyílgyökér puhábbá, könnyedebbé teszi a
gluténmentes tészta állagát. Csicseriborsó liszt egészséges, sok vitamin van
benne, fehérjetartalma kimagasló. Összetevők: tápióka keményítő, barna
rizsliszt, nyílgyökér liszt, útifűmaghéj, csicseriborsó liszt, bambuszrost,
térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, só, savanyúságot szabályozó
anyag: citromsav, almarost Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes
kukoricamentes, vegán, allergénmentes prémium minőségű pizza lisztkeverék.
Elkészítési javaslat élesztővel: Hozzávalók: 1 db 32 cm-es pizzához 200 g pizza
lisztkeverék, 220 g víz, 3 g szárított élesztő, 20 g extra szűz olívaolaj,
(ízlés szerint egy nagy csipet pizzafűszer). A gluténmentes, vegán tésztás pizza
elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8
percig dagasztjuk. 32 cm-es pizzalapot nyújtunk belőle liszttel hintve
sütőpapíron. Letakarva 30 percig kelni hagyjuk. Óvatosan megkenjük
pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket. Közben minél forróbbra melegítjük a sütőt
(legalább 230 fok, de lehet a sütő maximuma, mert akkor lesz igazán hólyagos,
levegős) majd légkeveréssel a kívánt pirosságra sütjük a pizzát. Az élesztőt
elhagyva, a többi hozzávalóval élesztőmentes pizzalap süthető.

Adatlap
Ár: | 1.510 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.03.04 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g" című hirdetést látja. (fent)