DR.OETKER Dzsemfix S.BARACKH. 3*20g
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz,
Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g
cukor, Gyors és cukortakarékos!, Családi csomag kedvező ár! Termék információk
Javasolt sárgabarackból készülő magas gyümölcstartalmú lekvár, dzsem
készítéséhez. A sárgabarack tulajdonságainak figyelembevételével kifejlesztett
zselírozóanyag, amely kiemeli a sárgabarack eredeti ízét. Márka információk Dr.
Oetker - 100 éve egy darabka otthon ÖsszetételDextróz, Zselésítőanyag (pektinek
(E 440)), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E 330)), Tartósítószer
(szorbinsav (E 200)) Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Adagolás:
1000-1250 g sárgabarack (előkészített), 350 g cukor, 1 tasak Dzsemfix
Sárgabarackhoz. 1. Lekvár készítéséhez a megtisztított, kimért sárgabarackot
szükség szerint daraboljuk, majd az egészet pépesítjük. Dzsem készítéséhez a
megtisztított, kimért gyümölcs felét apróra vágjuk, másik felét pépesítjük. 2.
Az előkészített sárgabarackot egy főzőedénybe öntjük. A dzsemfixet a kimért
cukorral elkeverjük, és a gyümölcshöz adjuk, majd állandó keverés mellett nagy
lángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet folyamatos keverés
mellett további 3 percig forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges,
a habot eltávolítjuk a tetejéről. 3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig
töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk. Tipp: - Friss helyett
használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is. Felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük
ki a szükséges mennyiséget. - A kész lekvárt száraz, hűvös helyen, a felnyitott
üveget hűtőszekrényben tároljuk. - További tippek, javaslatok: www.befozok.hu
oldalon. Tárolás Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös
helyen tartandó!
Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g
cukor, Gyors és cukortakarékos!, Családi csomag kedvező ár! Termék információk
Javasolt sárgabarackból készülő magas gyümölcstartalmú lekvár, dzsem
készítéséhez. A sárgabarack tulajdonságainak figyelembevételével kifejlesztett
zselírozóanyag, amely kiemeli a sárgabarack eredeti ízét. Márka információk Dr.
Oetker - 100 éve egy darabka otthon ÖsszetételDextróz, Zselésítőanyag (pektinek
(E 440)), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E 330)), Tartósítószer
(szorbinsav (E 200)) Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Adagolás:
1000-1250 g sárgabarack (előkészített), 350 g cukor, 1 tasak Dzsemfix
Sárgabarackhoz. 1. Lekvár készítéséhez a megtisztított, kimért sárgabarackot
szükség szerint daraboljuk, majd az egészet pépesítjük. Dzsem készítéséhez a
megtisztított, kimért gyümölcs felét apróra vágjuk, másik felét pépesítjük. 2.
Az előkészített sárgabarackot egy főzőedénybe öntjük. A dzsemfixet a kimért
cukorral elkeverjük, és a gyümölcshöz adjuk, majd állandó keverés mellett nagy
lángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet folyamatos keverés
mellett további 3 percig forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges,
a habot eltávolítjuk a tetejéről. 3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig
töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk. Tipp: - Friss helyett
használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is. Felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük
ki a szükséges mennyiséget. - A kész lekvárt száraz, hűvös helyen, a felnyitott
üveget hűtőszekrényben tároljuk. - További tippek, javaslatok: www.befozok.hu
oldalon. Tárolás Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös
helyen tartandó!
Adatlap
Ár: | 859 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.20 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DR.OETKER Dzsemfix S.BARACKH. 3*20g" című hirdetést látja. (fent)