
LUCULLUS DZSEMFIXÁLÓ 2:1 25G
TermékleírásJellemzők Sok gyümölcs, kevés cukor, 2:1, 1000 g gyümölcs + 500 g
kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez
ÖsszetételDextróz, Étkezési sav (citromsav), Zselésítő anyag (pektin),
Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-citrát), Tartósítószer (kálium-szorbát),
Növényi zsír Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Hozzávalók: 1000 g
gyümölcs, 500 g kristálycukor Felhasználási javaslat: 1. Az előkészített
gyümölcsöt aprítsa a kívánt méretre, vagy pépesítse és ezután mérjen ki 1000
g-ot. 2. A kimért kristálycukorból vegyen ki három evőkanálnyi mennyiséget, és
keverje össze a tasak tartalmával. 3. A gyümölcshöz adja hozzá a keveréket és
egy főzőedényben kevergetve melegítse forrásig. 4. Adja hozzá a maradék cukrot,
és az oldódástól számított 3-5 percig főzze folyamatos keverés mellett. 5. Az
előkészített üvegeket töltse peremig, majd azonnal zárja le, és pár percre
állítsa fejre. Tippek: - Gyümölcszselé készítésekor 1000 g gyümölcs levét
préselje ki, és a továbbiakban a felhasználási javaslat szerint járjon el. - A
jobb zselésedés érdekében javasoljuk, hogy nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kisebb
adagokban készítsen el. 2-3 adagnyi mennyiségnél ne készítsen nagyobb
mennyiséget egy főzőedényben. - Őszibarack és nektarin eltevésekor javasoljuk,
hogy adagonként egy citrom levét adja a kimért gyümölcshöz. - A kész dzsemet
száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolja és felbontás után tartsa
hűtőszekrényben. - A felhasználni kívánt befőttes üvegeket és tetőket alaposan
mossa ki, a tetőket áztassa be legalább 15 percig. Tárolás Száraz, hűvös helyen
tárolandó!
kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez
ÖsszetételDextróz, Étkezési sav (citromsav), Zselésítő anyag (pektin),
Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-citrát), Tartósítószer (kálium-szorbát),
Növényi zsír Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Hozzávalók: 1000 g
gyümölcs, 500 g kristálycukor Felhasználási javaslat: 1. Az előkészített
gyümölcsöt aprítsa a kívánt méretre, vagy pépesítse és ezután mérjen ki 1000
g-ot. 2. A kimért kristálycukorból vegyen ki három evőkanálnyi mennyiséget, és
keverje össze a tasak tartalmával. 3. A gyümölcshöz adja hozzá a keveréket és
egy főzőedényben kevergetve melegítse forrásig. 4. Adja hozzá a maradék cukrot,
és az oldódástól számított 3-5 percig főzze folyamatos keverés mellett. 5. Az
előkészített üvegeket töltse peremig, majd azonnal zárja le, és pár percre
állítsa fejre. Tippek: - Gyümölcszselé készítésekor 1000 g gyümölcs levét
préselje ki, és a továbbiakban a felhasználási javaslat szerint járjon el. - A
jobb zselésedés érdekében javasoljuk, hogy nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kisebb
adagokban készítsen el. 2-3 adagnyi mennyiségnél ne készítsen nagyobb
mennyiséget egy főzőedényben. - Őszibarack és nektarin eltevésekor javasoljuk,
hogy adagonként egy citrom levét adja a kimért gyümölcshöz. - A kész dzsemet
száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolja és felbontás után tartsa
hűtőszekrényben. - A felhasználni kívánt befőttes üvegeket és tetőket alaposan
mossa ki, a tetőket áztassa be legalább 15 percig. Tárolás Száraz, hűvös helyen
tárolandó!

Adatlap
Ár: | 279 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.03.21 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "LUCULLUS DZSEMFIXÁLÓ 2:1 25G" című hirdetést látja. (fent)