Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik,
amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem
sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a
növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen
folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri
jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A
juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes,
több hétig is eltart. A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig
osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a
legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb
változat. A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi
anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak
természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor
vagy mondjuk a kukoricaszirup. Felhasználható: folyadékok, sütemények, müzli
szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan
kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.
Jellemzők gluténmentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül
Igen csökkentett cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem bio Igen per 100 g
kj 1315 kJ kcal 314 kcal zsír 0,1 g ebből telített zsírsavak 0,1 g szénhidrát 98
g ebből cukrok 85 g fehérje 0,1 g só 0,42 g
amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem
sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a
növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen
folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri
jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A
juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes,
több hétig is eltart. A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig
osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a
legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb
változat. A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi
anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak
természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor
vagy mondjuk a kukoricaszirup. Felhasználható: folyadékok, sütemények, müzli
szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan
kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.
Jellemzők gluténmentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül
Igen csökkentett cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem bio Igen per 100 g
kj 1315 kJ kcal 314 kcal zsír 0,1 g ebből telített zsírsavak 0,1 g szénhidrát 98
g ebből cukrok 85 g fehérje 0,1 g só 0,42 g
Adatlap
Ár: | 4.530 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.11 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml" című hirdetést látja. (fent)