Premium Natura mindenmentes low carb péksütemény mix 500 g
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Gluténmentes lisztkeverék, Minőségi
összetevők, 1 db pékáru megközelítőleg 4,5 g szénhidrát. Összetevők:
bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna rizsliszt, csicseriborsó
liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz, citromsav Legalább 6-8 óra pihenés,
teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Elkészítési javaslat Hozzávalók: ? 250
g lisztkeverék ? 530 g víz ? 50 g extra szűz olívaolaj ? 1 csipet só ? 12 g
Premium Natura 4x-es édesítőszer ? (opcionálisan 5 g szárított élesztő) A
gluténmentes, vegán, alacsony szénhidráttartalmú lisztből készült pékáruhoz a
hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15
perc pihenés után 10 egyforma részre szedjük, tetszés szerint buktát, csigát,
croissant, kiflit formázunk mindből. Ha nem teszünk bele élesztőt, máris
süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és csak ezután sütjük meg. Sütés
előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is metszhetjük. A 200 fokra
előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt készre sütjük. Érdemes
szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8 óra pihenés, teljes
kihűlés után ajánlott fogyasztani. Napokig puha, friss pékárut kapunk, nagyon
alacsony szénhidráttartalommal. Kedvünk szerint töltsük meg a tésztát
töltelékkel. (Ajánlott töltelék Premium Natura mandulakrém, Premium Natura
pisztáciakrém, Premium Natura lekvárok) ...
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Gluténmentes lisztkeverék, Minőségi
összetevők, 1 db pékáru megközelítőleg 4,5 g szénhidrát. Összetevők:
bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna rizsliszt, csicseriborsó
liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz, citromsav Legalább 6-8 óra pihenés,
teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani. Elkészítési javaslat Hozzávalók: ? 250
g lisztkeverék ? 530 g víz ? 50 g extra szűz olívaolaj ? 1 csipet só ? 12 g
Premium Natura 4x-es édesítőszer ? (opcionálisan 5 g szárított élesztő) A
gluténmentes, vegán, alacsony szénhidráttartalmú lisztből készült pékáruhoz a
hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15
perc pihenés után 10 egyforma részre szedjük, tetszés szerint buktát, csigát,
croissant, kiflit formázunk mindből. Ha nem teszünk bele élesztőt, máris
süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és csak ezután sütjük meg. Sütés
előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is metszhetjük. A 200 fokra
előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt készre sütjük. Érdemes
szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8 óra pihenés, teljes
kihűlés után ajánlott fogyasztani. Napokig puha, friss pékárut kapunk, nagyon
alacsony szénhidráttartalommal. Kedvünk szerint töltsük meg a tésztát
töltelékkel. (Ajánlott töltelék Premium Natura mandulakrém, Premium Natura
pisztáciakrém, Premium Natura lekvárok) ...
Adatlap
Ár: | 2.170 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Premium Natura mindenmentes low carb péksütemény mix 500 g" című hirdetést látja. (fent)