
BioMenü bio zselatinizált maca-gyökér por 125 g
Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében.
A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban
művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába
integrálódott modern szuperétel. A maca gazdag, ízletes, amely jól illik a
kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség érdekében a maca gyökerét
természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a
keményítőmolekulákat, így segítve elő annak könnyebb emésztését és más
tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porra őrlik
és csomagolják. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség
javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord
időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb
növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos
kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben,
zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag
tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a
világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb
tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és
kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához
hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca
ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású
gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a
zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a
keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a
szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5 g
1 adag naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös,
fényvédett helyen, gyermektől elzárva Összetevők: 100% bio macagyökér (lepidium
meyenii) Jellemzők cukormentes Nem vegán Igen bio Igen per 100 g kcal 326 kcal
zsír 1 g ebből telített zsírsavak 0,3 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0,2
g ebből többszörösen telített zsírsavak 0,5 g szénhidrát 57,5 g ebből cukrok
26,8 g rost 20,5 g fehérje 11 g só 0 g
A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban
művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába
integrálódott modern szuperétel. A maca gazdag, ízletes, amely jól illik a
kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség érdekében a maca gyökerét
természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a
keményítőmolekulákat, így segítve elő annak könnyebb emésztését és más
tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porra őrlik
és csomagolják. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség
javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord
időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb
növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos
kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben,
zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag
tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a
világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb
tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és
kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához
hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca
ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású
gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a
zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a
keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a
szervezet és jobban felszívódik. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5 g
1 adag naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös,
fényvédett helyen, gyermektől elzárva Összetevők: 100% bio macagyökér (lepidium
meyenii) Jellemzők cukormentes Nem vegán Igen bio Igen per 100 g kcal 326 kcal
zsír 1 g ebből telített zsírsavak 0,3 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0,2
g ebből többszörösen telített zsírsavak 0,5 g szénhidrát 57,5 g ebből cukrok
26,8 g rost 20,5 g fehérje 11 g só 0 g

Adatlap
Ár: | 2.330 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.22 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü bio zselatinizált maca-gyökér por 125 g" című hirdetést látja. (fent)