BioMenü bio árpafű por 125 g
Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.e. 7000-ig nyúlik
vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny
síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül
betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony
európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában
foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss
levél szükséges. Az őrlemény bővelkedik az egészségu¨nk számára létfontosságú
mikrotápanyagokban, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at
tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetu¨nk nem képes
saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok
étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására, amelyeket magas koncentrációban
és a szervezetu¨nk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a
kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt, illetve azokat a sejtfunkciókhoz
szu¨kséges tápanyagokat, amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést.
Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 3-5 g 1 adag naponta egyszer vagy
kétszer, folyadékba keverve, az első héten csökkentett adagban Tárolás: Jól
zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio árpafű (hordeum
vulgare). Nyomokban zellert, mustármagot, vadrepcét és glutént tartalmazhat.
Jellemzők cukormentes Nem bio Igen gluténmentes Nem mustártól mentes Nem
zellertől mentes Nem per 100 g kcal 312 kcal zsír 1,1 g ebből telített zsírsavak
0,2 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített
zsírsavak 0,8 g szénhidrát 0,8 g ebből cukrok 48,5 g rost 24 g fehérje 14,6 g só
0,5 g
vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny
síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül
betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony
európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában
foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss
levél szükséges. Az őrlemény bővelkedik az egészségu¨nk számára létfontosságú
mikrotápanyagokban, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at
tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetu¨nk nem képes
saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok
étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására, amelyeket magas koncentrációban
és a szervezetu¨nk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a
kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt, illetve azokat a sejtfunkciókhoz
szu¨kséges tápanyagokat, amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést.
Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 3-5 g 1 adag naponta egyszer vagy
kétszer, folyadékba keverve, az első héten csökkentett adagban Tárolás: Jól
zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio árpafű (hordeum
vulgare). Nyomokban zellert, mustármagot, vadrepcét és glutént tartalmazhat.
Jellemzők cukormentes Nem bio Igen gluténmentes Nem mustártól mentes Nem
zellertől mentes Nem per 100 g kcal 312 kcal zsír 1,1 g ebből telített zsírsavak
0,2 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített
zsírsavak 0,8 g szénhidrát 0,8 g ebből cukrok 48,5 g rost 24 g fehérje 14,6 g só
0,5 g
Adatlap
Ár: | 2.070 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.13 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü bio árpafű por 125 g" című hirdetést látja. (fent)