BioMenü bio kendermag fehérje por 125 g
Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális
aminosavat tartalmaz. A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak, beleértve az
omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő
fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék
könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat
tartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok
azonosították a kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos
élelmiszerforrásként. A nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel
válogatják ki, majd 43°C-on préselik, hogy a kenderolajat a szilárd anyagoktól
elválasszák, majd pasztát képeznek belőle. Miután a paszta megszáradt, ez lesz
az alapja a kenderpornak. A kenderport a száltartalom csökkentése érdekében
szitálják, miközben megmarad a fehérje legtöbbje. A bio kenderfehérje magas
fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az az
élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a
8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell
magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg
vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és
az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az
aktív életmódot folytatók között. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag =
20-30 g 1 adag naponta, folyadékba vagy ételbe keverve Tárolás:
Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve Összetevők: 100% bio kendermag
Jellemzők cukormentes Nem vegán Igen bio Igen per 100 g kcal 366 kcal zsír 11 g
ebből telített zsírsavak 6,5 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 3,6 g ebből
többszörösen telített zsírsavak 0,5 g szénhidrát 26,8 g ebből cukrok 0,9 g rost
24,3 g fehérje 28 g só 0 g
aminosavat tartalmaz. A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak, beleértve az
omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő
fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék
könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat
tartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok
azonosították a kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos
élelmiszerforrásként. A nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel
válogatják ki, majd 43°C-on préselik, hogy a kenderolajat a szilárd anyagoktól
elválasszák, majd pasztát képeznek belőle. Miután a paszta megszáradt, ez lesz
az alapja a kenderpornak. A kenderport a száltartalom csökkentése érdekében
szitálják, miközben megmarad a fehérje legtöbbje. A bio kenderfehérje magas
fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az az
élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a
8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell
magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg
vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és
az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az
aktív életmódot folytatók között. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag =
20-30 g 1 adag naponta, folyadékba vagy ételbe keverve Tárolás:
Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve Összetevők: 100% bio kendermag
Jellemzők cukormentes Nem vegán Igen bio Igen per 100 g kcal 366 kcal zsír 11 g
ebből telített zsírsavak 6,5 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 3,6 g ebből
többszörösen telített zsírsavak 0,5 g szénhidrát 26,8 g ebből cukrok 0,9 g rost
24,3 g fehérje 28 g só 0 g
Adatlap
Ár: | 1.600 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.11 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü bio kendermag fehérje por 125 g" című hirdetést látja. (fent)