Samai plantain főzőbanán chips fokhagymás 75 g
Ropogós plantain (főzőbanán) chips, mely kis adagokban, tengeri sóval,
szárított fokhagymával és természetes fűszerekkel ízesítve készül. A SAMAI
Plantain chips prémium minőségű főzőbanánból készül, melyet Dél-Amerika
csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A banánokat
természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb
darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az
ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek
maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják,
meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi
olajban ropogósra sütik, megőrizve a banán természetes ízét és tápanyagban dús
jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri só és natúr fűszerek kerülnek
felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat,
aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen
természetes ízeket. A chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül
kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét. A
plantain (főzőbanán) a banán egyik fajtája, melyet főzve, párolva és sütve is
fogyasztanak. Magas tápanyagtartalma miatt alapélelmiszernek számít Dél-Amerika,
Afrika és Ázsia számos partvidéki területén. Kizárólag nem hidrogénezett
pálmaolaj (palmolein) kerül felhasználásra a plantain kisütéséhez. Ez a kevésbé
telített (inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra
főzéssel és préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül
felhasználásra. A palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően,
kevesebb telített komponenst tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a
palmolein is koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést,
transzzsírmentes is. Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös
pálmaolaj a legjobb természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi
kulcsfontosságú tényezők alapján került kiválasztásra a palmolein a SAMAI
termékek elkészítéséhez: A pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen
egyensúlyban vannak, így biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil
maradjon. Az olajpálmák azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek,
mint a többi összetevő. Így friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva
a helyi gazdaság fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj
a védett esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld
lombkoronával borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény
és élőlény kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő
tisztításában, mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Főzőbanán (70%), nem
hidrogénezett pálmaolaj, szárított fokhagyma (2%), tengeri só, fűszerek,
antioxidáns: citromsav. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes
Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes
Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem bio Nem dióféléktől
mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit
Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől
mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 2373 kJ kcal 567 kcal zsír 33,3 g
ebből telített zsírsavak 16,7 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből
többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 60 g ebből cukrok 0 g ebből
poliolok 0 g ebből keményítő 0 g rost 0 g fehérje 3,3 g só 0,8 g
szárított fokhagymával és természetes fűszerekkel ízesítve készül. A SAMAI
Plantain chips prémium minőségű főzőbanánból készül, melyet Dél-Amerika
csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A banánokat
természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb
darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az
ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek
maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják,
meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi
olajban ropogósra sütik, megőrizve a banán természetes ízét és tápanyagban dús
jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri só és natúr fűszerek kerülnek
felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat,
aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen
természetes ízeket. A chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül
kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét. A
plantain (főzőbanán) a banán egyik fajtája, melyet főzve, párolva és sütve is
fogyasztanak. Magas tápanyagtartalma miatt alapélelmiszernek számít Dél-Amerika,
Afrika és Ázsia számos partvidéki területén. Kizárólag nem hidrogénezett
pálmaolaj (palmolein) kerül felhasználásra a plantain kisütéséhez. Ez a kevésbé
telített (inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra
főzéssel és préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül
felhasználásra. A palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően,
kevesebb telített komponenst tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a
palmolein is koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést,
transzzsírmentes is. Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös
pálmaolaj a legjobb természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi
kulcsfontosságú tényezők alapján került kiválasztásra a palmolein a SAMAI
termékek elkészítéséhez: A pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen
egyensúlyban vannak, így biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil
maradjon. Az olajpálmák azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek,
mint a többi összetevő. Így friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva
a helyi gazdaság fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj
a védett esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld
lombkoronával borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény
és élőlény kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő
tisztításában, mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Főzőbanán (70%), nem
hidrogénezett pálmaolaj, szárított fokhagyma (2%), tengeri só, fűszerek,
antioxidáns: citromsav. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes
Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes
Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem bio Nem dióféléktől
mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit
Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen
szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől
mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 2373 kJ kcal 567 kcal zsír 33,3 g
ebből telített zsírsavak 16,7 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből
többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 60 g ebből cukrok 0 g ebből
poliolok 0 g ebből keményítő 0 g rost 0 g fehérje 3,3 g só 0,8 g
Adatlap
Ár: | 460 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Samai plantain főzőbanán chips fokhagymás 75 g" című hirdetést látja. (fent)