Betöltés...

Sukrin szirup juhar 450 g

Sukrin szirup juhar 450 g Sukrin JuharSzirup 450 g Próbáld ki a Sukrin
termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin
JuharSzirupokat. Hasonlóan az új Gold Sziruphoz, a JuharSzirup is alacsony
kalóriatartalmú és teljesen gluténmentes, laktózmentes, fruktózmentes, valamint
vegán. Géntechnika nélkül készül! Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a
JuharSzirup nagyon kíméletes a vércukorral. Az új JuharSzirup tökéletes minden
olyan étel elkészítésénél, ahol hagyományosan a szokványos, finomított cukros
juharszirupot használná. Például: palacsinta, Fagylalt, joghurt, desszertek,
kávé, tea, kekszek. Bővebben az összetevőkről Kukoricakeményítő A rezisztens
keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd
átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az
eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes hidrolízis a természetben is
utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek
meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari
alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes
derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket
hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai
bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az
alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és
enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában
alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő.
Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok
hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy
cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb
ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban
kikristályosodást eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint
az eritrit ? a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet
természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges
adalékanyagot nem tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a
Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a
hagyományos cukor. Melasz A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád
cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a
kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják
melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy
igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is
adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g
termékben): Energia 607 kJ / 149 kcal Zsír 0 g - ebből telített
zsírsavak 0 g Szénhidrát 21 g - ebből cukor 1,8 g -ebből poliolok 14 g
Rost 49 g Fehérje 0 g Só 0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost
(kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok),
Melasz, Só. Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony
cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az
alternatív termékekkel 100 g-ban Sukrin Gold Szirup Batáta szirup Agave
szirup Hagyományos szirupok Méz Energia (kcal) 149 217 294 297 328
Zsír 0 0 0 0 0 Szénhidrát 21 33 71 74 82 - amelyből poliolok 14 - - - - -
amelyből cukrok 1.8 33 71 74 82 Élelmi rost 49 38 5 0 0 Fehérje 0 2 0 0 0 A
Sukrin Szirup és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot
tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így
fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen
mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.

Tovább
Adatlap
Ár: 5.160 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.12.04
Eddig megtekintették 5 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Sukrin szirup juhar 450 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sukrin szirup juhar 450 g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem