Apiland tiszta méhpempő friss 100 g
Apiland tiszta méhpempő friss 100 g A tiszta méhpempő gyógyhatásai: Erősíti az
immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet Jótékony
hatással van az idegrendszerre Javítja az általános energiaszintet Csökkenti a
vér koleszterinszintjét Segít megelőzni a megfázást és az influenzát
Késlelteti az öregedési folyamatokat Mi a méhpempő? A méhpempő egy igazi
biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának
köszönhetően, hozzájárul az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai
kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növeli az általános
energiaszintet, erősíti az immunrendszert és fokozza a férfiasságot. Az ApiLand
tiszta méhpempő gyógyhatásai: Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és
szellemi ellenállóképességet Jótékony hatással van az idegrendszerre Javítja
az általános energiaszintet Csökkenti a vér koleszterinszintjét Segít
megelőzni a megfázást és az influenzát Késlelteti az öregedési folyamatokat A
vitaminokban és kollagénben gazdag méhpempő, a dolgozó méhek garatmirigy
váladéka, mellyel a méhlárvákat az életük első három napján etetik. Csak a kas
Méhkirálynője élvezi egész életében az értékes méhpempőt. És mivel ő kizárólag a
természet ezen gyümölcsével táplálkozik, a királynő 5 évig is elélhet ? ami
valóban egészen elképesztő, hiszen a dolgozó méhek átlagos élettartama mindössze
45 nap! Értékes összetevőinek köszönhetően a méhpempő főleg a gyermekek számára
ajánlott, de a felnőttek számára is előnyös. Táplálék kiegészítőként használva,
pótoljuk a vitamin-hiányos táplálkozás okozta elégtelenségeket, enyhítve ezek
következményeit. A méhpempő egyik közismert tulajdonsága, hogy segít minél több
ideig megőrizni fiatalságunkat. Rendszeres használatának és széleskörű tápanyag
tartalmának köszönhetően, olyan folyamatokat serkent szervezetünkben, mint az
öregedés lassítása és a szervezet regenerálódása. A méhpempő egyedi
összetételéhez nincs hasonló szuperélemiszer, mely ilyen mértékben serkentené a
reproduktív funkciókat és lassítaná az öregedés folyamatát. A tiszta méhpempő
kiválóan pótolja a létfontosságú tápanyagok hiányát szervezetünkben, így a
különböző betegségek megelőzésében kulcsfontosságú szerepet tölt be. Mindemellet
aktiválja, egyensúlyba állítja és serkenti a szervezetünkben lezajló kémiai
reakciókat, fizikai és szellemi energiát biztosít, hozzájárul a jobb
vérkeringéshez, így biztosítja testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk
ellenállóképességét. Ugyanakkor erősíti az immunrendszert, késlelteti az
öregedés jeleit. A nőknél enyhíti a menopauza-, a férfiaknál az andropauza
tüneteit. A méhpempő fenntartja a bőr, haj és körmök szépségét és visszaadja
ezek egészségét. Fontos szerepe van a gyermekek növekedésében és fejlődésében. A
méhpempőt tiszta formában cukorbetegek is fogyaszthatják, nem változtatja meg a
vér cukorszintjét. Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében,
természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező
képességet a vírusos időszakban. A tiszta méhpempő összetevői: Acetilkolin -
fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében 10 HDA sav - mely csak a
méhpempőben található természetes formában Aminósavak Ásványi anyagok és
nyomelemek Lipidek és eszenciális zsírsavak B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5,
B6, B8, B12 A méhpempő összetételének a 3% még ismeretlen és azonosítatlan, ami
szintén a méhpempő összetettségére utal. A méhpempő fő alkotóelemei a víz,
fehérjék, cukrok, zsírok és ásványi anyagok. Annak ellenére, hogy ezeknek az
összetevőknek az aránya enyhén változhat a származásától, földrajzi
jellegzetességeitől függően, összetétele relatív stabil marad. A méhpempő
tartalmazza az összes, számunkra fontos, eszenciális aminósavat. Emellett
azonosítottak még 29 tiszta aminósavat és aminosav-vegyületet, melyek közül a
legfontosabb az aszparaginsav és glutaminsav. A nem eszenciális aminósavak a
prolin és lizin. Jelen van ugyanakkor számos enzim: glükozidáz, foszfatáz és a
kolinészteráz. A méhpempő lipid tartalma több szempontból is egyedülálló. A
jellegzetes lipid frakció 80% - át száraz tömeg és szokatlan szerkezetű
telítetlen zsírsavak alkotják. Ezek többsége rövid láncú karbonsav, mely 8-10
szénatomot tartalmaz, ellentétben az állati és növényi szervezetekben található
zsírsavakkal, melyek 14-20 szénatomot is tartalmazhatnak. A rövid láncból álló
zsírsavak felelősek a méhpempő különleges biológiai tulajdonságaiért. A
legfontosabb ásványi anyagok, melyek a méhpempőben jelen vannak, csökkenő
sorrendben: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu és Mn, a leggyakrabban a kálium fordul elő.
Ugyanakkor makrotápanyagokban is gazdag (fehérjék, szénhidrátok és zsírok). A
méhpempő összetételének az elsődleges elemzése alapján, felfedezhetjük, hogy
milyen jótékony hatással van egészségünkre. Elsősorban a B1 vitamin (tiamin)
tartalmának köszönhetően, amely létfontosságú a növekedésben, segít a fehérjék
lebontásában és azok energiává való átalakításában, hozzájárul az idegrendszer
és az izmaink egészségének a fenntartásában. Ennek a vitaminnak a hiányában
energiaszintünk csökken, emésztési zavarok léphetnek fel, étvágyunk csökken,
gyakori fejfájás, enyhe depresszió tünetei jelentkezhetnek. A második
legfontosabb összetevője a méhpempőnek a B2 vitamin (riboflavin), amely a
növekedési folyamatban, bőrünk, szánk, szemünk egészségében játszik
kulcsfontosságú szerepet. Ha ebből a vitaminból túl kevés van szervezetünkben
vagy szintje csökken, akkor bőrünk és hajunk száraz és durvább lesz, a stresszel
szembeni ellenálló képességünk csökken. A harmadik fontos összetevő a B3
vitamin, melynek szintén alapvető szerepe van a növekedési folyamatban, bőrünk
egészségében, a fehérjék emésztésében és az idegrendszer megfelelő müködésében.
Hiányosság esetén különböző emésztési zavarok, neurológiai betegségek, bőr
problémák, fejfájás, álmatlanság és a bél rendellenségek léphetnek fel. Jelentős
összetevő a B5-vitamin is, vagy más néven pantoténsav, amely az emberi test
minden sejtje számára szükséges anyag. Többek között hozzájárul a hajunk
növekedéséhez és bőrünk regenerálodásához. A méhpempő másik összetevője a B6
vitamin, mely fontos szerepet játszik a tápanyag feldolgozásban, a bőr
szépségének ápolásában, izmaink és idegrendszerünk megfelelő müködésében és
megtartásában. Ha ennek a szintje csökken szervezetünkben, felléphet az
álmatlanság, izomgörcs és különböző bőrkiütések. A méhpempő összetevői között
megtalálható a B7 vitamin. Mivel a koleszterin-anyagcsere folyamatát segíti elő,
hozzájárul a máj megfelelő müködéséhez. Hiánya májrendellenség és az alkohol
tolerancia csökkenésének a kialakulásához vezethet. A B8 vitamin vagy biotin is
a méhpempő alkotóeleme, mely köztudott, hogy fenntartja a bőr, az idegrendszer
és az izmok egészségét. Amikor hiány lép fel, hajunk ritkul és ekcéma alakulhat
ki. A méhpempő folsavat is tartalmaz (B9 vitamint), amely elsődleges a növekedés
folyamatában, a vér egészségében és a termékenységben. Ha szervezetünk ebben a
vitaminban szenved hiányt, akkor különböző vér betegségek léphetnek fel, gyengül
a vérkeringés, továbbá vérszegénység, gyengeség, depresszió vagy a hasmenés
tünetei mutatkozhatnak. Ugyanakkor a méhpempő B12 vitaminban is gazdag
(kobalamin). Ez a felelős az idegsejtek, a vér és a bőr egészségéért, valamit a
jó emésztésért, a fehérjék felszívódásáért és általában a növekedési
folyamatokért. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, felléphet a
vérszegénység és a fáradság, bőr-, idegrendszeri-, vagy emésztési problémák
alakulhatnak ki. A méhpempő egyedi jellemzőkkel rendelkező tápláló koktél
keverék, melyet a természet a méhlárvák és méhkirálynő táplálására alkotott.
Értékes összetevői a lipidek, melyek közül 80-85% zsírsav, 4-10% fenolok, 5-6%
viasz, 3-4% szteroidok és 0,4 - 0,8% -át foszfolipidek alkotják. A méhpempő
olyan különleges étkezési zsírsavakat tartalmaz, mint a 10 HDA sav (mely csak a
méhpempőben található meg természetes formában), emellett még 32% - ban
zsírsavakat, glükonsavat (24%), hydroxy - transz - decenoic savat (22%) és
5%-ban más dikarbonsavakat tartalmaz. A méhpempő tartalmaz még acetilkolint,
adenozin-5'-trifoszfátot (ATP) és más foszforvegyületeket, mint az AMP vagy
AMP-N1, így az adenozin összmennyiség 5,9 és 2.057,4 mg/kg között változik. A
tiszta méhpempő adagolása: A minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6
hetes kúrát tartani. Belsőleg: Egymagában fogyasztva: Reggel éhgyomorra, 20-30
perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig. Gyermekeknek - 0,5
g/nap Felnőtteknek - 1-2 g/nap Mézben elkeverve 2%-os arányban: (például: 10g
tiszta méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve) Gyermekeknek - 1-2 teáskanál
naponta Felnőtteknek - 1-2 evőkanál naponta Külsőleg: Minőségi összetevő a bőr
és a haj kozmetikai kezeléseiben. A tiszta méhpempő tárolása: Hűtőben, 2 °C és 6
°C között, tárolandó. Az ApiLand vásárlói visszajelzések alapján, a méhpempő
jótékony hatásai két csoportba oszthatóak: a méhpempő jótékony hatásai külső
használat esetén és a belső használat során. Ami a belső használatot illeti, a
leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a
bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott
ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony
vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és
érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi
javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében. A méhpempő
1-2 hónapig való fogyasztása, napi 0,5 - 1 g - os adagokban, az egészséges
szervezetre élénkítően és frissítően hat. Ami a külső használatot illeti, a
méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulnak meg: serkenti a bőr
regenerálódását, felgyorsítja a különböző bőrbetegségek gyógyulását,
normalizálja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó
sorban kiemelkedő a ránctalanító hatása. FONTOS! Mivel a termék természetes
forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi
tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a
szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a
termék hatékonyságát vagy biztonságát. Minden nyersanyag és késztermék tétel
szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és
biztonságának biztosítása érdekében!
immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet Jótékony
hatással van az idegrendszerre Javítja az általános energiaszintet Csökkenti a
vér koleszterinszintjét Segít megelőzni a megfázást és az influenzát
Késlelteti az öregedési folyamatokat Mi a méhpempő? A méhpempő egy igazi
biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának
köszönhetően, hozzájárul az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai
kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növeli az általános
energiaszintet, erősíti az immunrendszert és fokozza a férfiasságot. Az ApiLand
tiszta méhpempő gyógyhatásai: Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és
szellemi ellenállóképességet Jótékony hatással van az idegrendszerre Javítja
az általános energiaszintet Csökkenti a vér koleszterinszintjét Segít
megelőzni a megfázást és az influenzát Késlelteti az öregedési folyamatokat A
vitaminokban és kollagénben gazdag méhpempő, a dolgozó méhek garatmirigy
váladéka, mellyel a méhlárvákat az életük első három napján etetik. Csak a kas
Méhkirálynője élvezi egész életében az értékes méhpempőt. És mivel ő kizárólag a
természet ezen gyümölcsével táplálkozik, a királynő 5 évig is elélhet ? ami
valóban egészen elképesztő, hiszen a dolgozó méhek átlagos élettartama mindössze
45 nap! Értékes összetevőinek köszönhetően a méhpempő főleg a gyermekek számára
ajánlott, de a felnőttek számára is előnyös. Táplálék kiegészítőként használva,
pótoljuk a vitamin-hiányos táplálkozás okozta elégtelenségeket, enyhítve ezek
következményeit. A méhpempő egyik közismert tulajdonsága, hogy segít minél több
ideig megőrizni fiatalságunkat. Rendszeres használatának és széleskörű tápanyag
tartalmának köszönhetően, olyan folyamatokat serkent szervezetünkben, mint az
öregedés lassítása és a szervezet regenerálódása. A méhpempő egyedi
összetételéhez nincs hasonló szuperélemiszer, mely ilyen mértékben serkentené a
reproduktív funkciókat és lassítaná az öregedés folyamatát. A tiszta méhpempő
kiválóan pótolja a létfontosságú tápanyagok hiányát szervezetünkben, így a
különböző betegségek megelőzésében kulcsfontosságú szerepet tölt be. Mindemellet
aktiválja, egyensúlyba állítja és serkenti a szervezetünkben lezajló kémiai
reakciókat, fizikai és szellemi energiát biztosít, hozzájárul a jobb
vérkeringéshez, így biztosítja testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk
ellenállóképességét. Ugyanakkor erősíti az immunrendszert, késlelteti az
öregedés jeleit. A nőknél enyhíti a menopauza-, a férfiaknál az andropauza
tüneteit. A méhpempő fenntartja a bőr, haj és körmök szépségét és visszaadja
ezek egészségét. Fontos szerepe van a gyermekek növekedésében és fejlődésében. A
méhpempőt tiszta formában cukorbetegek is fogyaszthatják, nem változtatja meg a
vér cukorszintjét. Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében,
természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező
képességet a vírusos időszakban. A tiszta méhpempő összetevői: Acetilkolin -
fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében 10 HDA sav - mely csak a
méhpempőben található természetes formában Aminósavak Ásványi anyagok és
nyomelemek Lipidek és eszenciális zsírsavak B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5,
B6, B8, B12 A méhpempő összetételének a 3% még ismeretlen és azonosítatlan, ami
szintén a méhpempő összetettségére utal. A méhpempő fő alkotóelemei a víz,
fehérjék, cukrok, zsírok és ásványi anyagok. Annak ellenére, hogy ezeknek az
összetevőknek az aránya enyhén változhat a származásától, földrajzi
jellegzetességeitől függően, összetétele relatív stabil marad. A méhpempő
tartalmazza az összes, számunkra fontos, eszenciális aminósavat. Emellett
azonosítottak még 29 tiszta aminósavat és aminosav-vegyületet, melyek közül a
legfontosabb az aszparaginsav és glutaminsav. A nem eszenciális aminósavak a
prolin és lizin. Jelen van ugyanakkor számos enzim: glükozidáz, foszfatáz és a
kolinészteráz. A méhpempő lipid tartalma több szempontból is egyedülálló. A
jellegzetes lipid frakció 80% - át száraz tömeg és szokatlan szerkezetű
telítetlen zsírsavak alkotják. Ezek többsége rövid láncú karbonsav, mely 8-10
szénatomot tartalmaz, ellentétben az állati és növényi szervezetekben található
zsírsavakkal, melyek 14-20 szénatomot is tartalmazhatnak. A rövid láncból álló
zsírsavak felelősek a méhpempő különleges biológiai tulajdonságaiért. A
legfontosabb ásványi anyagok, melyek a méhpempőben jelen vannak, csökkenő
sorrendben: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu és Mn, a leggyakrabban a kálium fordul elő.
Ugyanakkor makrotápanyagokban is gazdag (fehérjék, szénhidrátok és zsírok). A
méhpempő összetételének az elsődleges elemzése alapján, felfedezhetjük, hogy
milyen jótékony hatással van egészségünkre. Elsősorban a B1 vitamin (tiamin)
tartalmának köszönhetően, amely létfontosságú a növekedésben, segít a fehérjék
lebontásában és azok energiává való átalakításában, hozzájárul az idegrendszer
és az izmaink egészségének a fenntartásában. Ennek a vitaminnak a hiányában
energiaszintünk csökken, emésztési zavarok léphetnek fel, étvágyunk csökken,
gyakori fejfájás, enyhe depresszió tünetei jelentkezhetnek. A második
legfontosabb összetevője a méhpempőnek a B2 vitamin (riboflavin), amely a
növekedési folyamatban, bőrünk, szánk, szemünk egészségében játszik
kulcsfontosságú szerepet. Ha ebből a vitaminból túl kevés van szervezetünkben
vagy szintje csökken, akkor bőrünk és hajunk száraz és durvább lesz, a stresszel
szembeni ellenálló képességünk csökken. A harmadik fontos összetevő a B3
vitamin, melynek szintén alapvető szerepe van a növekedési folyamatban, bőrünk
egészségében, a fehérjék emésztésében és az idegrendszer megfelelő müködésében.
Hiányosság esetén különböző emésztési zavarok, neurológiai betegségek, bőr
problémák, fejfájás, álmatlanság és a bél rendellenségek léphetnek fel. Jelentős
összetevő a B5-vitamin is, vagy más néven pantoténsav, amely az emberi test
minden sejtje számára szükséges anyag. Többek között hozzájárul a hajunk
növekedéséhez és bőrünk regenerálodásához. A méhpempő másik összetevője a B6
vitamin, mely fontos szerepet játszik a tápanyag feldolgozásban, a bőr
szépségének ápolásában, izmaink és idegrendszerünk megfelelő müködésében és
megtartásában. Ha ennek a szintje csökken szervezetünkben, felléphet az
álmatlanság, izomgörcs és különböző bőrkiütések. A méhpempő összetevői között
megtalálható a B7 vitamin. Mivel a koleszterin-anyagcsere folyamatát segíti elő,
hozzájárul a máj megfelelő müködéséhez. Hiánya májrendellenség és az alkohol
tolerancia csökkenésének a kialakulásához vezethet. A B8 vitamin vagy biotin is
a méhpempő alkotóeleme, mely köztudott, hogy fenntartja a bőr, az idegrendszer
és az izmok egészségét. Amikor hiány lép fel, hajunk ritkul és ekcéma alakulhat
ki. A méhpempő folsavat is tartalmaz (B9 vitamint), amely elsődleges a növekedés
folyamatában, a vér egészségében és a termékenységben. Ha szervezetünk ebben a
vitaminban szenved hiányt, akkor különböző vér betegségek léphetnek fel, gyengül
a vérkeringés, továbbá vérszegénység, gyengeség, depresszió vagy a hasmenés
tünetei mutatkozhatnak. Ugyanakkor a méhpempő B12 vitaminban is gazdag
(kobalamin). Ez a felelős az idegsejtek, a vér és a bőr egészségéért, valamit a
jó emésztésért, a fehérjék felszívódásáért és általában a növekedési
folyamatokért. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, felléphet a
vérszegénység és a fáradság, bőr-, idegrendszeri-, vagy emésztési problémák
alakulhatnak ki. A méhpempő egyedi jellemzőkkel rendelkező tápláló koktél
keverék, melyet a természet a méhlárvák és méhkirálynő táplálására alkotott.
Értékes összetevői a lipidek, melyek közül 80-85% zsírsav, 4-10% fenolok, 5-6%
viasz, 3-4% szteroidok és 0,4 - 0,8% -át foszfolipidek alkotják. A méhpempő
olyan különleges étkezési zsírsavakat tartalmaz, mint a 10 HDA sav (mely csak a
méhpempőben található meg természetes formában), emellett még 32% - ban
zsírsavakat, glükonsavat (24%), hydroxy - transz - decenoic savat (22%) és
5%-ban más dikarbonsavakat tartalmaz. A méhpempő tartalmaz még acetilkolint,
adenozin-5'-trifoszfátot (ATP) és más foszforvegyületeket, mint az AMP vagy
AMP-N1, így az adenozin összmennyiség 5,9 és 2.057,4 mg/kg között változik. A
tiszta méhpempő adagolása: A minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6
hetes kúrát tartani. Belsőleg: Egymagában fogyasztva: Reggel éhgyomorra, 20-30
perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig. Gyermekeknek - 0,5
g/nap Felnőtteknek - 1-2 g/nap Mézben elkeverve 2%-os arányban: (például: 10g
tiszta méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve) Gyermekeknek - 1-2 teáskanál
naponta Felnőtteknek - 1-2 evőkanál naponta Külsőleg: Minőségi összetevő a bőr
és a haj kozmetikai kezeléseiben. A tiszta méhpempő tárolása: Hűtőben, 2 °C és 6
°C között, tárolandó. Az ApiLand vásárlói visszajelzések alapján, a méhpempő
jótékony hatásai két csoportba oszthatóak: a méhpempő jótékony hatásai külső
használat esetén és a belső használat során. Ami a belső használatot illeti, a
leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a
bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott
ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony
vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és
érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi
javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében. A méhpempő
1-2 hónapig való fogyasztása, napi 0,5 - 1 g - os adagokban, az egészséges
szervezetre élénkítően és frissítően hat. Ami a külső használatot illeti, a
méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulnak meg: serkenti a bőr
regenerálódását, felgyorsítja a különböző bőrbetegségek gyógyulását,
normalizálja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó
sorban kiemelkedő a ránctalanító hatása. FONTOS! Mivel a termék természetes
forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi
tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a
szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a
termék hatékonyságát vagy biztonságát. Minden nyersanyag és késztermék tétel
szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és
biztonságának biztosítása érdekében!
Adatlap
Ár: | 14.680 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Apiland tiszta méhpempő friss 100 g" című hirdetést látja. (fent)