Organiqa 100% bio rizsfehérje por (80% fehérje) 200 g
Organiqa 100% bio rizsfehérje por (80% fehérje) 200 g Bio Rizsfehérje por 200g
100% vegán fehérje kivonat rizs fehérjéből, hozzáadott cukor nélkül, a növényi
étrend követőinek. A rizsfehérje tökéletes választás fehérjepótlásra a vegán
étkezésben. Szervezetünk könnyen felhasználja. Ez a kiváló növényi fehérje
semleges ízű, így ideális főzéshez, turmixokba és gyümölcslevekbe is. Ha napi
fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni, vagy ha izmaidat
szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd ajánljuk figyelmedbe ezt a terméket. Az
utóbbi években megfigyelhető, hogy egyre nő az igény a vegán fehérje és a
különféle vegán fehérjeporok iránt, hiszen egyre többen keresik a növényi
eredetű táplálékokat. Ezzel a tendenciával párhuzamosan a tejsavó és a kazein
fehérje fokozatosan veszít népszerűségéből. Az egyik legkiválóbb növényi alapú
fehérje a rizsfehérje. Ha még sosem hallottál erről a különleges növényi
proteinforrásról vagy csak szeretnéd jobban megismerni a rizsfehérjét, továbbá
az emberi szervezetre gyakorolt hatásait, akkor olvass tovább! A világ számos
pontján folyik rizstermelés, éppen ezért a rizsfehérje könnyen hozzáférhető,
ráadásul száz százalékban természetes, növényi eredetű protein. Ezenfelül a
rizsfehérje egyedülálló aminosav profiljának köszönhetően kiválóan alkalmazható
más vegán fehérjékkel, például borsófehérje porral együtt is. Gondoltad volna,
hogy a rizs nem csupán szénhidrát-, de kiváló fehérjeforrás is? A rizsfehérje
por nem más, mint fehér rizsből vagy barna rizsből kivont fehérje-izolátum.
Függetlenül attól, hogy fehér vagy barnarizs az ?alap?, a rizsfehérje
előállításához a rizsszemeket megőrlik és ezután az őrleményhez enzimet adnak,
amely elválasztja a keményítőt, vagyis a szénhidrátot a fehérjétől. Egy 2016-ban
megjelent tanulmány összehasonlította az állati és a növényi fehérjét fogyasztók
egészségügyi állapotát. Bár további kutatások szükségesek, de az eredmény
egészen megdöbbentő volt. A zöldséget, gyümölcsöt, valamint növényi fehérjét
fogyasztók egészségesebben és tovább élnek. Ritkábban szenvednek szív- és
érrendszeri megbetegedésekben, emellett kisebb eséllyel alakul ki náluk rákos
megbetegedés. Ennek egyik lehetséges oka, hogy a húsok nagyobb arányban
tartalmaznak telített zsírokat. A telített zsírok túlzott fogyasztása
hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák kialakulásához, mert megemelik az
összkoleszterin szintet. Növényi fehérjék fogyasztása esetén kevesebb telített
zsírsav jut a szervezetbe és a koleszterinszint nem változik. A növényi alapú
táplálkozásra való átállás vagy magas fehérjetartalmú étrend követése a kezdeti
időszakban megterhelő lehet az emésztőrendszer számára. Ilyenkor a különféle
fehérjeport fogyasztók gyakrabban tapasztalhatnak emésztőrendszeri panaszokat. A
rizsfehérje por viszont könnyen emészthető és fogyasztásával minimalizálhatók
ezek a problémák. Másik nagy előnye, hogy ellentétben a tejből, szójából vagy
búzából készült fehérjeporokkal, a rizsfehérje hipoallergén, vagyis
fogyasztásakor nem kell allergiás panaszoktól tartani. A rizsfehérje
természetesen nem csak az allergiával küzdőknek jelenthet tökéletes növényi
protein alternatívát, hanem a semleges ízeket keresők számára is. Neutrális
ízének köszönhetően a rizsfehérje por könnyedén felhasználható különböző ételek,
például zöldséglevesek vagy sütemények készítéséhez is. Mivel a rizsfehérjében
lévő fehérje hő hatására sem sérül, bátran süthetsz-főzhetsz ezzel az izgalmas
hozzávalóval. Ha a finom ételek főzése mellett az edzés is szerves része az
életednek, jó hírünk van! A könnyen emészthető rizsfehérje por gyors
felszívódásának köszönhetően felgyorsíthatja az edzések utáni regenerációt. De
mi a helyzet magával az edzéssel? Személyre szabott edzésprogram végrehajtása
mellett a rizsfehérje por ? a többi fehérje dús táplálékhoz hasonlóan ? segíthet
megszabadulni a felesleges zsírtól és növelheti az izomtömeget. Hogyan
lehetséges ez? Köztudott, hogy a fehérje ? így a rizsfehérje is ? hosszabb ideig
képes ?eltelíteni a gyomrot?, vagyis teltségérzetet okozni és létfontosságú
szerepet játszik az izomrostok létrehozásában. A hosszabb ideig tartó
teltségérzet nem csak a fogyni vágyók, de a szénhidrát éhséggel küzdők és
cukorbetegek számára is segítséget jelenthet. A növényi fehérje fogyasztás
segíthet szabályozni az inzulinszintet, meggátolva a hirtelen inzulin
kilengéseket magas szénhidráttartalmú ételek fogyasztása után. Egyszerre
fogyasztva a növényi fehérjék lassítják a szénhidrátok felszívódását és
csökkentik az úgynevezett ?mentális köd?, valamint a kimerültség érzés
kialakulásának esélyét. Így fogyaszd napi 20-30g fehérje port keverj össze
300-400 ml növényi tejjel és vízzel. Tegyél hozzá 1-2 érett banánt, majd
ízesítsd és édesítsd, ahogy szereted. Végül turmixold össze a hozzávalókat. Egy
kis kreativitással könnyen és szinte észrevétlenül becsempészheted a
mindennapjaidba ezt kiváló minőségű, bio étrend-kiegészítőt. Keverheted
gyümölcslevekbe, a kedvenc turmixodba, de akár süteményekhez, pudingokhoz és
főételekhez elkészítéséhez is használhatod. Egy ínycsiklandozó
csokoládés-rizsfehérjés brownienak, egy laktató vegán palacsintának, egy ízletes
protein pudingnak nehéz ellenállni. A rizsfehérje tökéletes, organikus adalék
zabkása, fánk, gofri, kuglóf, banánkenyér, keksz, muffin és müzli szelet
készítésekor is. Összetevők: 100% bio rizsfehérje por
100% vegán fehérje kivonat rizs fehérjéből, hozzáadott cukor nélkül, a növényi
étrend követőinek. A rizsfehérje tökéletes választás fehérjepótlásra a vegán
étkezésben. Szervezetünk könnyen felhasználja. Ez a kiváló növényi fehérje
semleges ízű, így ideális főzéshez, turmixokba és gyümölcslevekbe is. Ha napi
fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni, vagy ha izmaidat
szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd ajánljuk figyelmedbe ezt a terméket. Az
utóbbi években megfigyelhető, hogy egyre nő az igény a vegán fehérje és a
különféle vegán fehérjeporok iránt, hiszen egyre többen keresik a növényi
eredetű táplálékokat. Ezzel a tendenciával párhuzamosan a tejsavó és a kazein
fehérje fokozatosan veszít népszerűségéből. Az egyik legkiválóbb növényi alapú
fehérje a rizsfehérje. Ha még sosem hallottál erről a különleges növényi
proteinforrásról vagy csak szeretnéd jobban megismerni a rizsfehérjét, továbbá
az emberi szervezetre gyakorolt hatásait, akkor olvass tovább! A világ számos
pontján folyik rizstermelés, éppen ezért a rizsfehérje könnyen hozzáférhető,
ráadásul száz százalékban természetes, növényi eredetű protein. Ezenfelül a
rizsfehérje egyedülálló aminosav profiljának köszönhetően kiválóan alkalmazható
más vegán fehérjékkel, például borsófehérje porral együtt is. Gondoltad volna,
hogy a rizs nem csupán szénhidrát-, de kiváló fehérjeforrás is? A rizsfehérje
por nem más, mint fehér rizsből vagy barna rizsből kivont fehérje-izolátum.
Függetlenül attól, hogy fehér vagy barnarizs az ?alap?, a rizsfehérje
előállításához a rizsszemeket megőrlik és ezután az őrleményhez enzimet adnak,
amely elválasztja a keményítőt, vagyis a szénhidrátot a fehérjétől. Egy 2016-ban
megjelent tanulmány összehasonlította az állati és a növényi fehérjét fogyasztók
egészségügyi állapotát. Bár további kutatások szükségesek, de az eredmény
egészen megdöbbentő volt. A zöldséget, gyümölcsöt, valamint növényi fehérjét
fogyasztók egészségesebben és tovább élnek. Ritkábban szenvednek szív- és
érrendszeri megbetegedésekben, emellett kisebb eséllyel alakul ki náluk rákos
megbetegedés. Ennek egyik lehetséges oka, hogy a húsok nagyobb arányban
tartalmaznak telített zsírokat. A telített zsírok túlzott fogyasztása
hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák kialakulásához, mert megemelik az
összkoleszterin szintet. Növényi fehérjék fogyasztása esetén kevesebb telített
zsírsav jut a szervezetbe és a koleszterinszint nem változik. A növényi alapú
táplálkozásra való átállás vagy magas fehérjetartalmú étrend követése a kezdeti
időszakban megterhelő lehet az emésztőrendszer számára. Ilyenkor a különféle
fehérjeport fogyasztók gyakrabban tapasztalhatnak emésztőrendszeri panaszokat. A
rizsfehérje por viszont könnyen emészthető és fogyasztásával minimalizálhatók
ezek a problémák. Másik nagy előnye, hogy ellentétben a tejből, szójából vagy
búzából készült fehérjeporokkal, a rizsfehérje hipoallergén, vagyis
fogyasztásakor nem kell allergiás panaszoktól tartani. A rizsfehérje
természetesen nem csak az allergiával küzdőknek jelenthet tökéletes növényi
protein alternatívát, hanem a semleges ízeket keresők számára is. Neutrális
ízének köszönhetően a rizsfehérje por könnyedén felhasználható különböző ételek,
például zöldséglevesek vagy sütemények készítéséhez is. Mivel a rizsfehérjében
lévő fehérje hő hatására sem sérül, bátran süthetsz-főzhetsz ezzel az izgalmas
hozzávalóval. Ha a finom ételek főzése mellett az edzés is szerves része az
életednek, jó hírünk van! A könnyen emészthető rizsfehérje por gyors
felszívódásának köszönhetően felgyorsíthatja az edzések utáni regenerációt. De
mi a helyzet magával az edzéssel? Személyre szabott edzésprogram végrehajtása
mellett a rizsfehérje por ? a többi fehérje dús táplálékhoz hasonlóan ? segíthet
megszabadulni a felesleges zsírtól és növelheti az izomtömeget. Hogyan
lehetséges ez? Köztudott, hogy a fehérje ? így a rizsfehérje is ? hosszabb ideig
képes ?eltelíteni a gyomrot?, vagyis teltségérzetet okozni és létfontosságú
szerepet játszik az izomrostok létrehozásában. A hosszabb ideig tartó
teltségérzet nem csak a fogyni vágyók, de a szénhidrát éhséggel küzdők és
cukorbetegek számára is segítséget jelenthet. A növényi fehérje fogyasztás
segíthet szabályozni az inzulinszintet, meggátolva a hirtelen inzulin
kilengéseket magas szénhidráttartalmú ételek fogyasztása után. Egyszerre
fogyasztva a növényi fehérjék lassítják a szénhidrátok felszívódását és
csökkentik az úgynevezett ?mentális köd?, valamint a kimerültség érzés
kialakulásának esélyét. Így fogyaszd napi 20-30g fehérje port keverj össze
300-400 ml növényi tejjel és vízzel. Tegyél hozzá 1-2 érett banánt, majd
ízesítsd és édesítsd, ahogy szereted. Végül turmixold össze a hozzávalókat. Egy
kis kreativitással könnyen és szinte észrevétlenül becsempészheted a
mindennapjaidba ezt kiváló minőségű, bio étrend-kiegészítőt. Keverheted
gyümölcslevekbe, a kedvenc turmixodba, de akár süteményekhez, pudingokhoz és
főételekhez elkészítéséhez is használhatod. Egy ínycsiklandozó
csokoládés-rizsfehérjés brownienak, egy laktató vegán palacsintának, egy ízletes
protein pudingnak nehéz ellenállni. A rizsfehérje tökéletes, organikus adalék
zabkása, fánk, gofri, kuglóf, banánkenyér, keksz, muffin és müzli szelet
készítésekor is. Összetevők: 100% bio rizsfehérje por
Adatlap
Ár: | 2.700 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.11 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Organiqa 100% bio rizsfehérje por (80% fehérje) 200 g" című hirdetést látja. (fent)