Collango collagen fish natúr 150 g
Collango collagen fish natúr 150 g A Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető
kollagén gyártója, a francia Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely
kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú,
természetes és antiallergén. Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal
alátámasztva hatékonyságát. Amennyiben valamilyen egészségügyi probléma áll fenn
a vörös húsok fogyasztásával kapcsolatban, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan
fogyasztható, hiszen nem található meg benne az emlős állatokban megtalálható
Neu5Gc. Mi a kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit
egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait ?felvagdossák?, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb? A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok
az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. Minél
magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős
többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak.
C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén
hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt előbb?
Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta? Avagy mi
a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás tipikus
esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: Mindegyik felsorolt készítmény por formátumból
indul! Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga
behatárolt a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért
lehetséges az, hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig
kapszula vagy tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak
el. A már folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta
fehérje, ami folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek
a hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a
Collango egyet jelent: a minőségi alapanyaggal a könnyű és gyors oldódással
kellemes illattal és ízzel a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően elérhető kutatási adatokkal a konkrét
alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Nincs tehát ez
másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal
kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét
prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a prémium az alap. Collango Collagen
Fish jellemzői: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén 5.000mg
(5gramm) kollagén/ adagban 250mg C-vitamin/adag 150g/165g/tasak- 30 adag
Natúr, kékmálna és meggy ízben Természetes színezékkel Könnyen és gyorsan
oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán Collango Collagen Fish előnyei:
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán Nincs kellemetlen
illata és íze sem- semleges ízű és szagú! Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes Mindig frissen készíthető Könnyen
adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően Összetétel:
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma,
édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék:
brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél). Allergén
információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó
üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és
az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi
fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös helyen.
kollagén gyártója, a francia Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely
kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú,
természetes és antiallergén. Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal
alátámasztva hatékonyságát. Amennyiben valamilyen egészségügyi probléma áll fenn
a vörös húsok fogyasztásával kapcsolatban, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan
fogyasztható, hiszen nem található meg benne az emlős állatokban megtalálható
Neu5Gc. Mi a kollagén? A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit
egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok
kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek,
hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át,
szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Miért van
szükségünk kollagénre? Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése
lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll. Miért fontos, hogy a kollagén
hidrolizált legyen? A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula
láncait ?felvagdossák?, az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé
és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják
a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin
nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a
hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb? A kollagén
hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor?
Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok
az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak. Minél
magasabb hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A kutatási eredmények jelentős
többsége általában napi 5.000- 10.000mg kollagén fogyasztásán alapszanak.
C-vitamint is tartalmazzon vagy fogyasszuk hozzá, ami hozzájárul a kollagén
hasznosulásához és serkenti szervezetünk kollagén termelését. Mi volt előbb?
Folyékony kollagén, por formátumú kollagén, kollagén kapszula/tabletta? Avagy mi
a különbség és azonosság ezen termékeknél? No ez nem a tyúk és a tojás tipikus
esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt
követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában
kerül a fogyasztóhoz. Tehát: Mindegyik felsorolt készítmény por formátumból
indul! Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél foga
behatárolt a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért
lehetséges az, hogy míg por formátumban egy adagban 10.000mg kollagén van, addig
kapszula vagy tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak
el. A már folyékony formában kapható készítmények, mivel a kollagén egyfajta
fehérje, ami folyékony formában már nagyon romlandó, ezért rendkívül érzékenyek
a hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és
rövid határidőn belül fogyasztandók. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a
Collango egyet jelent: a minőségi alapanyaggal a könnyű és gyors oldódással
kellemes illattal és ízzel a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban
található adagolókanálnak köszönhetően elérhető kutatási adatokkal a konkrét
alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre. Nincs tehát ez
másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal
kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét
prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a prémium az alap. Collango Collagen
Fish jellemzői: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén 5.000mg
(5gramm) kollagén/ adagban 250mg C-vitamin/adag 150g/165g/tasak- 30 adag
Natúr, kékmálna és meggy ízben Természetes színezékkel Könnyen és gyorsan
oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán Collango Collagen Fish előnyei:
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán Nincs kellemetlen
illata és íze sem- semleges ízű és szagú! Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes Mindig frissen készíthető Könnyen
adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően Összetétel:
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma,
édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék:
brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél). Allergén
információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó
üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és
az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi
fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Adatlap
Ár: | 6.520 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Collango collagen fish natúr 150 g" című hirdetést látja. (fent)