Betöltés...

Naturmind porcukor nádcukorból 500 g

A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken
terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki
a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló
cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de
környezetvédelmi szempontból is hasznos. A nádcukrot a növény húsos szárában
található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen
adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz
(ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok
egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a
különleges, kellemes színét. A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz (két
cukormolekulából álló szénhidrát), mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak,
akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes,
szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára.
Felhasználása a répacukorhoz hasonló, ételben, italban, sütéshez, főzéshez vagy
hideg fogásokhoz egyaránt felhasználható. Íze és illata karakteresebb, lágyabb,
különleges aromát kölcsönöz a ételekhez. Összetevők: nádcukor Jellemzők
gluténmentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen
csökkentett cukortartalmú Nem alacsony cukortartalmú Nem szénhidrát csökkentett
Nem bio Nem per 100 g kj 1700 kJ kcal 400 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak
0 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített
zsírsavak 0 g szénhidrát 99 g ebből cukrok 99 g fehérje 0 g só 0 g

Tovább
Adatlap
Ár: 920 Ft
 
Feladás dátuma: 2025.03.11
Eddig megtekintették 7 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Naturmind porcukor nádcukorból 500 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Naturmind porcukor nádcukorból 500 g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem