Lagris Tarkabab 450 g
TermékleírásTermék információk A perui indiánok több mint 10000 éve ismerték
már a bab termesztés rejtelmeit. Az első babimport nem sokkal Amerika
felfedezése után jött be Európába. Azóta fontos része az egészséges
táplálkozásnak. Mi több, az 500 termesztett fajta közül egyik sem tartalmaz
glutént. Az érett tarkabab piros, barna és fekete színű. Az elkészítés során a
fűszeres ízesítés nem keményíti meg a babot, ezáltal ideális alap a chili con
carne-hez. Ízesítheti a bab ételeket fűszerekkel, különösen a bazsalikom, a
majoránna és a kakukkfű illik hozzá a legjobban. Márka információk További
termékek: Rizs Lencse Sárgaborsó Szójabab Allergén összetevőkGlutént tartalmazó
gabonafélék, Szója Tápértékre vonatkozó információk100 g
termékben:Energiatartalom1441 kJ/339 kcalZsír 1,2 g ebből telített zsír0,1
gSzénhidrát 59 g ebből cukor 4,1 gNövényi rost 3,7 gFehérje 21 gSó 0,05 g
Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Az elkészítés módja: 1. Főzés
előtt áztassa be 4 órán keresztül a válogatott és megmosott babot. 2. Főzze
puhára. Mielőtt teljesen puhára fő, adjon hozzá ízlés szerint sót. Tárolás
Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max 70%.
már a bab termesztés rejtelmeit. Az első babimport nem sokkal Amerika
felfedezése után jött be Európába. Azóta fontos része az egészséges
táplálkozásnak. Mi több, az 500 termesztett fajta közül egyik sem tartalmaz
glutént. Az érett tarkabab piros, barna és fekete színű. Az elkészítés során a
fűszeres ízesítés nem keményíti meg a babot, ezáltal ideális alap a chili con
carne-hez. Ízesítheti a bab ételeket fűszerekkel, különösen a bazsalikom, a
majoránna és a kakukkfű illik hozzá a legjobban. Márka információk További
termékek: Rizs Lencse Sárgaborsó Szójabab Allergén összetevőkGlutént tartalmazó
gabonafélék, Szója Tápértékre vonatkozó információk100 g
termékben:Energiatartalom1441 kJ/339 kcalZsír 1,2 g ebből telített zsír0,1
gSzénhidrát 59 g ebből cukor 4,1 gNövényi rost 3,7 gFehérje 21 gSó 0,05 g
Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Az elkészítés módja: 1. Főzés
előtt áztassa be 4 órán keresztül a válogatott és megmosott babot. 2. Főzze
puhára. Mielőtt teljesen puhára fő, adjon hozzá ízlés szerint sót. Tárolás
Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max 70%.
Adatlap
Ár: | 769 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.01 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Lagris Tarkabab 450 g" című hirdetést látja. (fent)