Bio-Marine Plus Tabletta 60 db
Hosszú évekig a tudósok számára rejtély volt, hogy az eszkimók miért
egészségesebbek, mint más népek, csupán azáltal, hogy vérük nagyon kevés
trigliceridet (vérzsírt) tartalmaz. Mostanra megtalálták a választ: ez
valószínűleg azzal függ össze, hogy sok halat fogyasztanak. A ?zsíros halak?,
mint a hering, a lazac, és a makréla gazdagok jótékony, többszörösen telítetlen
zsírsavakban, amelyeket Omega3-zsírsavaknak neveznek. Igazán kedvező hatása az
Omega3-zsírsavakban gazdag táplálkozásnak, hogy csökkenti a szívbetegségek
kockázatát. Ha Ön valamilyen okból nem tud rendszeresen halat fogyasztani,
halolajpótlással tudja ezt a jótékony hatást szervezetében elérni. A legjobb
olyan készítményt választani, amely sok Omega3-zsírsavat tartalmaz. Keresse a
mélyvörös színt A piacon lévő halolajkészítmények minősége nagyon különbözik
egymástól. Önnek nagyon igényesnek kell lennie, amikor a kívánt terméket
kiválasztja. A kereskedelemben kapható halolaj-készítmények első generációja
nagyon szegényes biológiai hasznosulással rendelkezett, de a legújabb kutatások
biztosították a lehetőségét annak, hogy olyan halolajat állítsanak elő, amely
könnyen felszívódó, szabad zsírsavakat tartalmaz. Ha Ön biztos akar lenni abban,
hogy a termék valóban tartalmaz szabad zsírsavakat, válassza a Bio-Marine Plus
kapszulákat. Mélyvörös színük alapján fel fogja ismerni azokat. Hogyan segít a
halolaj? Egy speciális előállítási eljárás során (ahogyan a Bio-Marine Plus is
készül) a jótékony hatású szabad zsírsavak biológiai hozzáférhetősége jelentősen
megnövekszik. Az emésztő enzimek (lipázok) a zsírokat szabad formába bontják
szét, ez a felbontás a Bio-Marine Plus-ban azonban már az előállítás során
megtörténik. Az Omega3-zsírsavak szabad formában találhatóak a készítményben és
készen állnak a szervezetben történő felszívódásra. Sőt, az Omega3-zsírsavak
koncentrációja magasabb, mint 70%, ami egyike a legmagasabbaknak a
kereskedelemben kapható halolaj-készítmények közül. Amennyiben az
Omega3-zsírsavakat ebben a szabad formában fogyasztjuk, egyéb diétás zsírra
nincs is szükség. Jól ismert tény, hogy az olajok minden típusa avasodik,
azonban a Bio-Marine Plus-hoz hozzáadott E-vitamin, ami egy nagyon erélyes
antioxidáns, védi a halolajat az avasodástól.
egészségesebbek, mint más népek, csupán azáltal, hogy vérük nagyon kevés
trigliceridet (vérzsírt) tartalmaz. Mostanra megtalálták a választ: ez
valószínűleg azzal függ össze, hogy sok halat fogyasztanak. A ?zsíros halak?,
mint a hering, a lazac, és a makréla gazdagok jótékony, többszörösen telítetlen
zsírsavakban, amelyeket Omega3-zsírsavaknak neveznek. Igazán kedvező hatása az
Omega3-zsírsavakban gazdag táplálkozásnak, hogy csökkenti a szívbetegségek
kockázatát. Ha Ön valamilyen okból nem tud rendszeresen halat fogyasztani,
halolajpótlással tudja ezt a jótékony hatást szervezetében elérni. A legjobb
olyan készítményt választani, amely sok Omega3-zsírsavat tartalmaz. Keresse a
mélyvörös színt A piacon lévő halolajkészítmények minősége nagyon különbözik
egymástól. Önnek nagyon igényesnek kell lennie, amikor a kívánt terméket
kiválasztja. A kereskedelemben kapható halolaj-készítmények első generációja
nagyon szegényes biológiai hasznosulással rendelkezett, de a legújabb kutatások
biztosították a lehetőségét annak, hogy olyan halolajat állítsanak elő, amely
könnyen felszívódó, szabad zsírsavakat tartalmaz. Ha Ön biztos akar lenni abban,
hogy a termék valóban tartalmaz szabad zsírsavakat, válassza a Bio-Marine Plus
kapszulákat. Mélyvörös színük alapján fel fogja ismerni azokat. Hogyan segít a
halolaj? Egy speciális előállítási eljárás során (ahogyan a Bio-Marine Plus is
készül) a jótékony hatású szabad zsírsavak biológiai hozzáférhetősége jelentősen
megnövekszik. Az emésztő enzimek (lipázok) a zsírokat szabad formába bontják
szét, ez a felbontás a Bio-Marine Plus-ban azonban már az előállítás során
megtörténik. Az Omega3-zsírsavak szabad formában találhatóak a készítményben és
készen állnak a szervezetben történő felszívódásra. Sőt, az Omega3-zsírsavak
koncentrációja magasabb, mint 70%, ami egyike a legmagasabbaknak a
kereskedelemben kapható halolaj-készítmények közül. Amennyiben az
Omega3-zsírsavakat ebben a szabad formában fogyasztjuk, egyéb diétás zsírra
nincs is szükség. Jól ismert tény, hogy az olajok minden típusa avasodik,
azonban a Bio-Marine Plus-hoz hozzáadott E-vitamin, ami egy nagyon erélyes
antioxidáns, védi a halolajat az avasodástól.
Adatlap
Ár: | 5.290 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio-Marine Plus Tabletta 60 db" című hirdetést látja. (fent)