![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Simon gyümölcs céklalé 3000 ml
Simon gyümölcs céklalé 3000 ml A céklalé hatása Kellemesen karakteres,
édeskés-mély aromáját mindannyian jól ismerjük, ám az ősi, vérszaporító vörös
nedű számos előnyös tulajdonságot érlel föld alatti kis gumójában. Mire jó a
cékla, és mitől lett a hétköznapok valódi hőse? A rubin piros céklalé gazdag,
intenzív ízélménye igazi egészségbombát rejt, nem véletlen, hogy a mindenbajnok
zöldséget az ókor óta fogyasztjuk. A céklalé jótékony hatások terén olyan
sokrétű, akár egy gyógynövény. Csökkenti a vérnyomást, a csontritkulás
kockázatát, serkenti a keringést, hatásos méregtelenítő, és mindemellett a cékla
az a zöldség, melyből kimutathatóan a leginkább tudja szervezetünk hasznosítani
a vasat ? tehát a céklalé fogyasztása nem csak kellemes, de hasznos is! A cékla?
vitaminforrás! Cékla vitamintartalma A cékla vitamintartalma rendkívül magas, a
teljesség igénye nélkül az alábbiakat tartalmazza: Kalcium Kálium Vas Magnézium
Szelén A-, B6- és C-vitamin Foszfor Mangán Sok függ azonban a cékla
fogyasztásának módjától is, például attól, hogy miként történik a natúr céklalé
készítése! A Simon Gyümölcs céklalé ásványi anyagban gazdag gumóit már kora
nyártól egészen késő őszig szüreteljük. Az érett céklákat ezután gondosan
átmossuk, megtisztítjuk és lassan, hidegen préselt eljárással nyerjük ki a
karmazsin színű nedvet. Ennek köszönhetően a Simon Gyümölcs céklalé nem csak
ízében hordozza a nyers zöldség természetességét, de nyomelemekben, vitaminokban
is dús marad. Ha egy különleges ízt és egy kis egészséget szeretnél csempészni a
mindennapokba, feltétlenül ajánljuk a fogyasztását ? használd ki a natúr céklalé
hatásait és előnyeit! Ha pedig némi változatosságra vágynál: a cékla markáns íze
kiváló párost alkot az almával, de az alma-répa is izgalmas zamatokkal szelídíti
vad karakterét. Fogyaszd egészséggel! Éhgyomorra nem ajánljuk a fogyasztását.
édeskés-mély aromáját mindannyian jól ismerjük, ám az ősi, vérszaporító vörös
nedű számos előnyös tulajdonságot érlel föld alatti kis gumójában. Mire jó a
cékla, és mitől lett a hétköznapok valódi hőse? A rubin piros céklalé gazdag,
intenzív ízélménye igazi egészségbombát rejt, nem véletlen, hogy a mindenbajnok
zöldséget az ókor óta fogyasztjuk. A céklalé jótékony hatások terén olyan
sokrétű, akár egy gyógynövény. Csökkenti a vérnyomást, a csontritkulás
kockázatát, serkenti a keringést, hatásos méregtelenítő, és mindemellett a cékla
az a zöldség, melyből kimutathatóan a leginkább tudja szervezetünk hasznosítani
a vasat ? tehát a céklalé fogyasztása nem csak kellemes, de hasznos is! A cékla?
vitaminforrás! Cékla vitamintartalma A cékla vitamintartalma rendkívül magas, a
teljesség igénye nélkül az alábbiakat tartalmazza: Kalcium Kálium Vas Magnézium
Szelén A-, B6- és C-vitamin Foszfor Mangán Sok függ azonban a cékla
fogyasztásának módjától is, például attól, hogy miként történik a natúr céklalé
készítése! A Simon Gyümölcs céklalé ásványi anyagban gazdag gumóit már kora
nyártól egészen késő őszig szüreteljük. Az érett céklákat ezután gondosan
átmossuk, megtisztítjuk és lassan, hidegen préselt eljárással nyerjük ki a
karmazsin színű nedvet. Ennek köszönhetően a Simon Gyümölcs céklalé nem csak
ízében hordozza a nyers zöldség természetességét, de nyomelemekben, vitaminokban
is dús marad. Ha egy különleges ízt és egy kis egészséget szeretnél csempészni a
mindennapokba, feltétlenül ajánljuk a fogyasztását ? használd ki a natúr céklalé
hatásait és előnyeit! Ha pedig némi változatosságra vágynál: a cékla markáns íze
kiváló párost alkot az almával, de az alma-répa is izgalmas zamatokkal szelídíti
vad karakterét. Fogyaszd egészséggel! Éhgyomorra nem ajánljuk a fogyasztását.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 5.650 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.30 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Simon gyümölcs céklalé 3000 ml" című hirdetést látja. (fent)