PODRAVKA LAGRIS KRUMPLIPÜRÉ PEHELY 130G
TermékleírásJellemzők Visszazárható doboz Termék információk A krumplipüré egy
tradicionális és igen közkedvelt ételünk, melyet szinte félkészen kínálunk. Így
sok időt és munkát spórolhatunk meg a konyhában, miközben ízletes és könnyű
állagú köretet kapunk, amit pirított hagymával vagy petrezselyemzölddel még
ízesebbé tehetünk. Márka információk Próbálja ki a többi termékünket is:
Burgonyás haluska Burgonyás gombóc Burgonyás tészta ÖsszetételBurgonyapehely
min. 99%, Emulgeálószer: E471, Stabilizátor: E330 vagy E304, Tartósítószer:
szulfitok (E221 és E222), Stabilizátor: E450(i) Allergén összetevőkGlutént
tartalmazó gabonafélék, Tojás, Tej, Kén-dioxid / Szulfitok Tápértékre vonatkozó
információk100 g termékben:Energia 1500 kJ/353 kcalZsír 0,5 g amelyből telített
zsírsavak 0,3 gSzénhidrát 78 g amelyből cukrok 0,9 gFehérje 9,2 gSó 0,18 g
Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Elkészítési javaslat: 450 ml
forró vízhez (körülbelül 90°C) adjunk hozzá 1 teáskanál sót és 4 teáskanál
vajat. Amikor a vaj szétolvadt, öntsünk bele 250 ml forró (körülbelül 90°C)
tejet, majd 130 g krumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni
1 percig. Ne próbáljuk felverni, hanem az egy perc letelte után lassan kavarjuk
addig, míg a krémes állagát el nem éri. Tárolás Tárolás max. 25°C-on, relatív
páratartalom max. 70 %.
tradicionális és igen közkedvelt ételünk, melyet szinte félkészen kínálunk. Így
sok időt és munkát spórolhatunk meg a konyhában, miközben ízletes és könnyű
állagú köretet kapunk, amit pirított hagymával vagy petrezselyemzölddel még
ízesebbé tehetünk. Márka információk Próbálja ki a többi termékünket is:
Burgonyás haluska Burgonyás gombóc Burgonyás tészta ÖsszetételBurgonyapehely
min. 99%, Emulgeálószer: E471, Stabilizátor: E330 vagy E304, Tartósítószer:
szulfitok (E221 és E222), Stabilizátor: E450(i) Allergén összetevőkGlutént
tartalmazó gabonafélék, Tojás, Tej, Kén-dioxid / Szulfitok Tápértékre vonatkozó
információk100 g termékben:Energia 1500 kJ/353 kcalZsír 0,5 g amelyből telített
zsírsavak 0,3 gSzénhidrát 78 g amelyből cukrok 0,9 gFehérje 9,2 gSó 0,18 g
Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Elkészítési javaslat: 450 ml
forró vízhez (körülbelül 90°C) adjunk hozzá 1 teáskanál sót és 4 teáskanál
vajat. Amikor a vaj szétolvadt, öntsünk bele 250 ml forró (körülbelül 90°C)
tejet, majd 130 g krumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni
1 percig. Ne próbáljuk felverni, hanem az egy perc letelte után lassan kavarjuk
addig, míg a krémes állagát el nem éri. Tárolás Tárolás max. 25°C-on, relatív
páratartalom max. 70 %.
Adatlap
Ár: | 529 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.20 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "PODRAVKA LAGRIS KRUMPLIPÜRÉ PEHELY 130G" című hirdetést látja. (fent)