
BAKE-F.GM.LISZTKEV.CH CSÖKK.SPORTKENYÉR
A lisztkeverék élesztő, vagy sütőpor hozzáadása nélkül nem működik. Ha nem
szeretnél sem élesztővel, sem sütőporral dolgozni, vagy ezek nem illeszthetők be
a diétádba, válaszd a többi Bake-Free lisztkeveréket, melyek önkelesztőek
(élesztő és sütőpor mentesek). Kivételt képez ez alól a Bake-Free
szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék és a kelt tészta lisztkeverék
mert ezek elkészítéséhez is szükséges élesztő, vagy sütőpor hozzáadása.
Elkészítési javaslat: ÉLESZTŐVEL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:
HOZZÁVALÓK: -250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett
szénhidráttartalommal -1 g kókuszvirág cukor -5 g Himalája só -360 g
langyos víz (maximum 40 fokos) -fél csomag porélesztő (3,5 g) ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Meleg
helyen lefedve kelesszük 60 percig. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába
(8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Vágjuk be a felületét 3-4 helyen,
spicceljük le picit vízzel és előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 70
perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd
szeleteljük ízlés szerint. SÜTŐPORRAL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:
HOZZÁVALÓK: -250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett
szénhidráttartalommal -5 g Himalája só -360 g langyos víz (minimum 40
fokos) -fél csomag sütőpor (6 g) ELKÉSZÍTÉS: Keverjük össze a
hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Kanalazzuk egy szilikonos
kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Pihentessük 10
percig, majd spicceljük le picit vízzel és előmelegített, 190 fokos sütőben
süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen
kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint. A változó éghajlati viszonyok
és a termőterületek eltérő tulajdonságai miatt, az egyes alapanyagok
viselkedhetnek másképpen a korábbiakhoz képest. A gyártó számára fontos, hogy a
lisztkeverékeikhez ne használjanak stabilizáló szereket, ezzel is biztosítva a
természetes alapanyagokat. Ennek okán, azonban a belőlük elkészített ételek
milyensége enyhén eltérhet időnként, ezért a stabilitásért nem tudnak garanciát
vállalni. Azért, hogy mindig a legjobb minőség kerüljön forgalomba, szigorú
tesztrendszert fejlesztettek ki, amin egytől-egyik átesnek a termékeik, emellett
pedig mindig készítenek próbasütést is, hogy lássák, hogyan viselkedik az
alapanyag. Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt),
borsófehérje, rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt),
sárgabatáta-liszt
szeretnél sem élesztővel, sem sütőporral dolgozni, vagy ezek nem illeszthetők be
a diétádba, válaszd a többi Bake-Free lisztkeveréket, melyek önkelesztőek
(élesztő és sütőpor mentesek). Kivételt képez ez alól a Bake-Free
szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék és a kelt tészta lisztkeverék
mert ezek elkészítéséhez is szükséges élesztő, vagy sütőpor hozzáadása.
Elkészítési javaslat: ÉLESZTŐVEL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:
HOZZÁVALÓK: -250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett
szénhidráttartalommal -1 g kókuszvirág cukor -5 g Himalája só -360 g
langyos víz (maximum 40 fokos) -fél csomag porélesztő (3,5 g) ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Meleg
helyen lefedve kelesszük 60 percig. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába
(8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Vágjuk be a felületét 3-4 helyen,
spicceljük le picit vízzel és előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 70
perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd
szeleteljük ízlés szerint. SÜTŐPORRAL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:
HOZZÁVALÓK: -250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett
szénhidráttartalommal -5 g Himalája só -360 g langyos víz (minimum 40
fokos) -fél csomag sütőpor (6 g) ELKÉSZÍTÉS: Keverjük össze a
hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Kanalazzuk egy szilikonos
kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Pihentessük 10
percig, majd spicceljük le picit vízzel és előmelegített, 190 fokos sütőben
süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen
kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint. A változó éghajlati viszonyok
és a termőterületek eltérő tulajdonságai miatt, az egyes alapanyagok
viselkedhetnek másképpen a korábbiakhoz képest. A gyártó számára fontos, hogy a
lisztkeverékeikhez ne használjanak stabilizáló szereket, ezzel is biztosítva a
természetes alapanyagokat. Ennek okán, azonban a belőlük elkészített ételek
milyensége enyhén eltérhet időnként, ezért a stabilitásért nem tudnak garanciát
vállalni. Azért, hogy mindig a legjobb minőség kerüljön forgalomba, szigorú
tesztrendszert fejlesztettek ki, amin egytől-egyik átesnek a termékeik, emellett
pedig mindig készítenek próbasütést is, hogy lássák, hogyan viselkedik az
alapanyag. Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt),
borsófehérje, rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt),
sárgabatáta-liszt

Adatlap
Ár: | 2.246 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.04.13 |
Eddig megtekintették 6 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "BAKE-F.GM.LISZTKEV.CH CSÖKK.SPORTKENYÉR" című hirdetést látja. (fent)