Nature Cookta mandulaliszt 250 g
Ahogy a termékcsalád többi tagját, a Nature Cookta Mandulalisztet is
zsírtalanították lisztté őrlés előtt, hideg sajtolással. A zsírtalanításnak
köszönhetően csökkent az omega-6 zsírsav tartalma, mely hevítés hatására
gyulladást és allergiát okozhat, így azonban nyugodtan használhatjuk sütéshez
is. Másik előnye ennek a zsírtalanítási módszernek, hogy a sima őrölt mandulánál
kb. 30%-kal magasabb beltartalmi értékű alapanyagot kapunk, magasabb fehérje-,
ásványi anyag-, vitamin-, és rosttartalommal. A Nature Cookta Mandulalisztet
blansírozott mandulából készítik, ami azt jelenti, hogy mag héját feldolgozás
előtt eltávolították. Magas fehérjetartalma miatt a vegetáriánus és a vegán
étrendbe is beilleszthető, valamint a paleolit életmód kedvelőinek is
alternatívát nyújt a hagyományos liszt helyett. Diétázóknak, fogyókúrázóknak
pedig alacsony szénhidrát és kalóriatartalma miatt tökéletes megoldás. Mindhárom
étrend képviselői megtalálják a nekik megfelelő felhasználási formát.
Süteményeket, péksüteményeket, muffint és kenyeret is süthetünk Nature Cookta
Mandulaliszttel, olyan krémek elkészítésére is alkalmas, amelyekhez illik a
mandula édeskés íze, valamint nagy folyadék-, és zsiradékfelvevő képessége miatt
sűrítésre is tökéletesen alkalmas. Maglisztekkel keverve, és önállóan is
használhatjuk. (Ha teljesen gabonamentesen sütünk, eggyel több tojást tegyünk a
tésztához, mint amit a recept ír, hogy kevésbé morzsolódjon.) A Franciaországban
kedvelt sütemény, a macaron egyik alap hozzávalója a mandulaliszt. Bár
elkészítése igényel némi gyakorlatot, érdemes időt szánni rá, hiszen különleges
édesség készül belőle. A mandulaliszt fő tulajdonságai közé tartozik, hogy
gazdag a szervezet számára szükséges ásványi anyagokban, mint például a foszfor,
a vas, a kalcium, a magnézium, a mangán, a cink és a szelén. Magas rosttartalma
segíti az emésztést. Tartalmaz: 100% mandulaliszt Jellemzők hozzáadott cukor
nélkül Igen
zsírtalanították lisztté őrlés előtt, hideg sajtolással. A zsírtalanításnak
köszönhetően csökkent az omega-6 zsírsav tartalma, mely hevítés hatására
gyulladást és allergiát okozhat, így azonban nyugodtan használhatjuk sütéshez
is. Másik előnye ennek a zsírtalanítási módszernek, hogy a sima őrölt mandulánál
kb. 30%-kal magasabb beltartalmi értékű alapanyagot kapunk, magasabb fehérje-,
ásványi anyag-, vitamin-, és rosttartalommal. A Nature Cookta Mandulalisztet
blansírozott mandulából készítik, ami azt jelenti, hogy mag héját feldolgozás
előtt eltávolították. Magas fehérjetartalma miatt a vegetáriánus és a vegán
étrendbe is beilleszthető, valamint a paleolit életmód kedvelőinek is
alternatívát nyújt a hagyományos liszt helyett. Diétázóknak, fogyókúrázóknak
pedig alacsony szénhidrát és kalóriatartalma miatt tökéletes megoldás. Mindhárom
étrend képviselői megtalálják a nekik megfelelő felhasználási formát.
Süteményeket, péksüteményeket, muffint és kenyeret is süthetünk Nature Cookta
Mandulaliszttel, olyan krémek elkészítésére is alkalmas, amelyekhez illik a
mandula édeskés íze, valamint nagy folyadék-, és zsiradékfelvevő képessége miatt
sűrítésre is tökéletesen alkalmas. Maglisztekkel keverve, és önállóan is
használhatjuk. (Ha teljesen gabonamentesen sütünk, eggyel több tojást tegyünk a
tésztához, mint amit a recept ír, hogy kevésbé morzsolódjon.) A Franciaországban
kedvelt sütemény, a macaron egyik alap hozzávalója a mandulaliszt. Bár
elkészítése igényel némi gyakorlatot, érdemes időt szánni rá, hiszen különleges
édesség készül belőle. A mandulaliszt fő tulajdonságai közé tartozik, hogy
gazdag a szervezet számára szükséges ásványi anyagokban, mint például a foszfor,
a vas, a kalcium, a magnézium, a mangán, a cink és a szelén. Magas rosttartalma
segíti az emésztést. Tartalmaz: 100% mandulaliszt Jellemzők hozzáadott cukor
nélkül Igen
Adatlap
Ár: | 2.510 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.20 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta mandulaliszt 250 g" című hirdetést látja. (fent)