Samai cassava chips tengeri sós 57 g
Samai cassava chips tengeri sós 57 g Ropogós cassava chips, mely kis adagokban,
tengeri sóval ízesítve készül. A cassava chips 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz,
mint a hagyományos burgonya chips. A SAMAI Cassava chips prémium minőségű
cassavából készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi
farmerek termesztenek. A cassavát természetes módon érlelik, majd kézzel szedik
le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó
üzembe, amely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az
alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak. Miután megérkezik az üzembe,
szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem
hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a cassava
természetes ízét és tápanyagban dús jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri
só kerül felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges
ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így
garantálva a teljesen természetes ízeket. A chips szigorúan ellenőrzött
körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét
és kiváló minőségét. A cassava (Manihot Esculenta), más néven manióka vagy
yucca, egy tápanyagban gazdag keményítő gyökér, mely Dél-Amerikában honos.
Számos tópiusi és szubtrópusi régióban fogyasztják világszerte. A cassava gyökér
jelentős mennyiségű kálciumot, foszfort és C-vitmaint tartalmaz. A cassava
keményítő pellet tápiókaként is ismert. Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj
(palmolein) kerül felhasználásra a cassava kisütéséhez. Ez a kevésbé telített
(inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és
préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A
palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített
komponenst tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is
koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is.
Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb
természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi kulcsfontosságú
tényezők alapján került kiválasztásra a palmolein a SAMAI termékek
elkészítéséhez: A pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen egyensúlyban
vannak, így biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil maradjon. Az
olajpálmák azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek, mint a többi
összetevő. Így friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva a helyi
gazdaság fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj a védett
esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld lombkoronával
borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény és élőlény
kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő tisztításában,
mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Cassava (70%), nem hidrogénezett
pálmaolaj, tengeri só (1%).
tengeri sóval ízesítve készül. A cassava chips 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz,
mint a hagyományos burgonya chips. A SAMAI Cassava chips prémium minőségű
cassavából készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi
farmerek termesztenek. A cassavát természetes módon érlelik, majd kézzel szedik
le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó
üzembe, amely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az
alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak. Miután megérkezik az üzembe,
szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem
hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a cassava
természetes ízét és tápanyagban dús jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri
só kerül felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges
ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így
garantálva a teljesen természetes ízeket. A chips szigorúan ellenőrzött
körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét
és kiváló minőségét. A cassava (Manihot Esculenta), más néven manióka vagy
yucca, egy tápanyagban gazdag keményítő gyökér, mely Dél-Amerikában honos.
Számos tópiusi és szubtrópusi régióban fogyasztják világszerte. A cassava gyökér
jelentős mennyiségű kálciumot, foszfort és C-vitmaint tartalmaz. A cassava
keményítő pellet tápiókaként is ismert. Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj
(palmolein) kerül felhasználásra a cassava kisütéséhez. Ez a kevésbé telített
(inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és
préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A
palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített
komponenst tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is
koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is.
Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb
természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi kulcsfontosságú
tényezők alapján került kiválasztásra a palmolein a SAMAI termékek
elkészítéséhez: A pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen egyensúlyban
vannak, így biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil maradjon. Az
olajpálmák azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek, mint a többi
összetevő. Így friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva a helyi
gazdaság fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj a védett
esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld lombkoronával
borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény és élőlény
kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő tisztításában,
mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Cassava (70%), nem hidrogénezett
pálmaolaj, tengeri só (1%).
Adatlap
Ár: | 500 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.03 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Samai cassava chips tengeri sós 57 g" című hirdetést látja. (fent)