Betöltés...

Samai cassava chips tengeri sós 57 g

Samai cassava chips tengeri sós 57 g Ropogós cassava chips, mely kis adagokban,
tengeri sóval ízesítve készül. A cassava chips 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz,
mint a hagyományos burgonya chips. A SAMAI Cassava chips prémium minőségű
cassavából készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi
farmerek termesztenek. A cassavát természetes módon érlelik, majd kézzel szedik
le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó
üzembe, amely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az
alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak. Miután megérkezik az üzembe,
szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem
hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a cassava
természetes ízét és tápanyagban dús jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri
só kerül felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges
ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így
garantálva a teljesen természetes ízeket. A chips szigorúan ellenőrzött
körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét
és kiváló minőségét. A cassava (Manihot Esculenta), más néven manióka vagy
yucca, egy tápanyagban gazdag keményítő gyökér, mely Dél-Amerikában honos.
Számos tópiusi és szubtrópusi régióban fogyasztják világszerte. A cassava gyökér
jelentős mennyiségű kálciumot, foszfort és C-vitmaint tartalmaz. A cassava
keményítő pellet tápiókaként is ismert. Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj
(palmolein) kerül felhasználásra a cassava kisütéséhez. Ez a kevésbé telített
(inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és
préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A
palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített
komponenst tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is
koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is.
Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb
természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi kulcsfontosságú
tényezők alapján került kiválasztásra a palmolein a SAMAI termékek
elkészítéséhez: A pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen egyensúlyban
vannak, így biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil maradjon. Az
olajpálmák azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek, mint a többi
összetevő. Így friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva a helyi
gazdaság fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj a védett
esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld lombkoronával
borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény és élőlény
kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő tisztításában,
mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Cassava (70%), nem hidrogénezett
pálmaolaj, tengeri só (1%).

Tovább
Adatlap
Ár: 500 Ft
 
Feladás dátuma: 2025.02.03
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Samai cassava chips tengeri sós 57 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Samai cassava chips tengeri sós 57 g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem