
Naturgold bio alakor sütőferment direktstarter 2x50g 100 g
Alakor ősbúza alapú SÜTŐFERMENT indító keverék (kovászalap). Fermentációs
(kovászos) alapú sütés - tökéletes aromafejlődés- rugalmas belső szerkezet és
ropogós kéregképződés- természetes probiotikum. Javasolt felhasználás: Kovász
készítéshez: A tasak tartalmát keverje össze 100 ml tiszta vízzel és hagyja
állni 24 órát. Ezt követően a kovász azonnal felhasználható bármilyen kovászos
alapú sütéshez. Kenyérsütéshez: A tasak tartalmát 1 kg tetszőleges kenyérsütésre
alkalmas liszttel, (1 kg lisztből 2 kenyér kisütését javasoljuk) ca. 15 g sóval,
valamint 600-800 ml langyos víz hozzáadásával összedagasztjuk, majd
szobahőmérsékleten egy nagyobb tálban lefedve 24 órán keresztül állni hagyjuk.
Másnap formába tesszük a kenyértésztát és előmelegített sütőben készre sütjük a
kenyereket (ca. 60 perc 180-220 0C). Jellemzők bio Igen
(kovászos) alapú sütés - tökéletes aromafejlődés- rugalmas belső szerkezet és
ropogós kéregképződés- természetes probiotikum. Javasolt felhasználás: Kovász
készítéshez: A tasak tartalmát keverje össze 100 ml tiszta vízzel és hagyja
állni 24 órát. Ezt követően a kovász azonnal felhasználható bármilyen kovászos
alapú sütéshez. Kenyérsütéshez: A tasak tartalmát 1 kg tetszőleges kenyérsütésre
alkalmas liszttel, (1 kg lisztből 2 kenyér kisütését javasoljuk) ca. 15 g sóval,
valamint 600-800 ml langyos víz hozzáadásával összedagasztjuk, majd
szobahőmérsékleten egy nagyobb tálban lefedve 24 órán keresztül állni hagyjuk.
Másnap formába tesszük a kenyértésztát és előmelegített sütőben készre sütjük a
kenyereket (ca. 60 perc 180-220 0C). Jellemzők bio Igen

Adatlap
Ár: | 1.810 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.04.15 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Naturgold bio alakor sütőferment direktstarter 2x50g 100 g" című hirdetést látja. (fent)