
Forpro lazac saját levében glutén/laktóz/cukor/tartósítószer
Forpro SALMON in own sauce - 170g Tökéletes étkezés, gyors protein bomba edzés
után vagy a napszak bármely időszakában. A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a
magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát
mentesen. Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet
az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban
gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik. Forpro SALMON
in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd
textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen
készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű,
de nem száraz kialakítás. A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb
hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló
fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás. A lacaz: Omega zsírsavakban gazdag.
EPA+DHA tartalom. Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus
megelőzésére. Kiváló minőségű fehérjeforrás. Gazdag B vitaminokban. Káliumban
és szelénben gazdag. Csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Hatással lehet a
testsúly csökkentésre. Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki
lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe
és salátákba. Jellemzők: Felbontás után azonnali fogyasztásra alkalmas
Gluténmentes Cukormentes Adalékanyag és tartósítószermentes Összetétel:
Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek. Felhasználás: Edzés után, vagy
bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C,
Kiszerelés: 170 g 100 g RI%* Energia érték 767
kJ (162 kcal) 8% Zsír ebből telített zsírsav ebből
egyszeresen telítetlen zsírsavak ebből többszörösen telítetlen zsírsavak
10 g 2,8 g 1,4 g 1,7 g 14% 14% -% -% Szénhidrát
ebből cukor 0 g 0 g -% -% Fehérje 18 g 36%
Só 1,2 g 20% *% RI - referencia beviteli érték egy átlagos
felnőtt számára
után vagy a napszak bármely időszakában. A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a
magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát
mentesen. Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet
az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban
gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik. Forpro SALMON
in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd
textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen
készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű,
de nem száraz kialakítás. A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb
hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló
fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás. A lacaz: Omega zsírsavakban gazdag.
EPA+DHA tartalom. Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus
megelőzésére. Kiváló minőségű fehérjeforrás. Gazdag B vitaminokban. Káliumban
és szelénben gazdag. Csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Hatással lehet a
testsúly csökkentésre. Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki
lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe
és salátákba. Jellemzők: Felbontás után azonnali fogyasztásra alkalmas
Gluténmentes Cukormentes Adalékanyag és tartósítószermentes Összetétel:
Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek. Felhasználás: Edzés után, vagy
bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C,
Kiszerelés: 170 g 100 g RI%* Energia érték 767
kJ (162 kcal) 8% Zsír ebből telített zsírsav ebből
egyszeresen telítetlen zsírsavak ebből többszörösen telítetlen zsírsavak
10 g 2,8 g 1,4 g 1,7 g 14% 14% -% -% Szénhidrát
ebből cukor 0 g 0 g -% -% Fehérje 18 g 36%
Só 1,2 g 20% *% RI - referencia beviteli érték egy átlagos
felnőtt számára

Adatlap
Ár: | 1.269 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.04.23 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Forpro lazac saját levében glutén/laktóz/cukor/tartósítószer" című hirdetést látja. (fent)