NATURA MAGVAS MÜZLI 500G
Az otthoni müzlikészítés alapvető anyagait tartalmazó keverékhez, ízlés szerint
hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen
tartalmas, gazdag keverék állítható össze. Az otthoni müzlikészítés alapvető
anyagait tartalmazó keverékhez, ízlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az
egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen tartalmas, gazdag keverék állítható
össze. Javaslat: gabonakása módjára elkészíteni, az összekevert teljes
választékot. Egy-két perces főzéssel a magpelyhek sokkal jobban emészthetövé
válnak. A kihült kásahalom hűtőben tárolható, közvetlenül a fogyasztás előtt
tehető hozzá pl joghurt, kefír, lekvár, méz... stb. Magvas müzli összetevői:
zabpehely lenmagpehely napraforgó árpa-, búza- és rozspehely szezámmagpehely
mazsola zabkorpa kókuszreszelék pörkölt földimogyoró pirított tökmag Miért jó
müzlit fogyasztani? A müzli számos vitamint, ásványi anyagot, és az emésztéshez
szükséges ballasztanyagokat tartalmaz. Mivel laktató, így a túltápláltság
megelőzhető, és energiát szolgáltat egész napra. Hogy a teljesítőképességünk
csúcspontját elérjük, reggelire fogyasszunk müzlit, így nem csak kevésbé
fáradunk el, hanem éhesek sem leszünk. Receptek Málnás müzli 2 evőkanál
zabpehely, 1 evőkanál búzacsíra, 1 teáskanál méz, 1/8 liter sovány tej, 10 dkg
fagyasztott málna. Könnyen és gyorsan elkészíthető, és mindössze pár perc kell
hozzá. A felengedett málnát keverjük el a mézzel és a tejjel, majd szórjuk meg a
zabpehellyel és a búzacsírával. Narancsos müzli 2 evőkanál zabpehely, fél pohár
sovány joghurt, 1 teáskanálnyi méz, fél narancs, vagy mandarin. Szintén egy
könnyen elkészíthető müzlis recept. A joghurtot elkeverjük a mézzel, majd a
meghámozott narancsdarabokkal, illetve a zabpehellyel. Gyümölcsös forró müzli 1
körte, 1 őszibarack, 2-2 evőkanál zabpehely, 2 evőkanál durvára őrölt mogyoró,
3-3 darab aszalt sárgabarack és aszalt szilva, búzapehely és rozspehely. Az
aszalt gyümölcsöket mossuk meg és csepegtessük le. A pelyheket háromszoros
mennyiségű, egy csipet sóval ízesített vízben tegyük fel főni. Ha felforrt,
keverjük bele a mogyorót és az apróra vágott aszalt gyümölcsöket. Lassú tűzön
kb. 15-20 percig főzzük, majd vegyük le, és a fedő alatt még 10 percig hagyjuk
állni. A körtét és az őszibarackot mossuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockákra.
Keverjük a főtt kásához a gyümölcsöket, és tálaljuk forrón. Dénes-Natura Magvas
müzli kiszerelése: 500 g
hozzátéve az olajos magvakat, az egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen
tartalmas, gazdag keverék állítható össze. Az otthoni müzlikészítés alapvető
anyagait tartalmazó keverékhez, ízlés szerint hozzátéve az olajos magvakat, az
egyénileg megszokott gyümölcsöket, igen tartalmas, gazdag keverék állítható
össze. Javaslat: gabonakása módjára elkészíteni, az összekevert teljes
választékot. Egy-két perces főzéssel a magpelyhek sokkal jobban emészthetövé
válnak. A kihült kásahalom hűtőben tárolható, közvetlenül a fogyasztás előtt
tehető hozzá pl joghurt, kefír, lekvár, méz... stb. Magvas müzli összetevői:
zabpehely lenmagpehely napraforgó árpa-, búza- és rozspehely szezámmagpehely
mazsola zabkorpa kókuszreszelék pörkölt földimogyoró pirított tökmag Miért jó
müzlit fogyasztani? A müzli számos vitamint, ásványi anyagot, és az emésztéshez
szükséges ballasztanyagokat tartalmaz. Mivel laktató, így a túltápláltság
megelőzhető, és energiát szolgáltat egész napra. Hogy a teljesítőképességünk
csúcspontját elérjük, reggelire fogyasszunk müzlit, így nem csak kevésbé
fáradunk el, hanem éhesek sem leszünk. Receptek Málnás müzli 2 evőkanál
zabpehely, 1 evőkanál búzacsíra, 1 teáskanál méz, 1/8 liter sovány tej, 10 dkg
fagyasztott málna. Könnyen és gyorsan elkészíthető, és mindössze pár perc kell
hozzá. A felengedett málnát keverjük el a mézzel és a tejjel, majd szórjuk meg a
zabpehellyel és a búzacsírával. Narancsos müzli 2 evőkanál zabpehely, fél pohár
sovány joghurt, 1 teáskanálnyi méz, fél narancs, vagy mandarin. Szintén egy
könnyen elkészíthető müzlis recept. A joghurtot elkeverjük a mézzel, majd a
meghámozott narancsdarabokkal, illetve a zabpehellyel. Gyümölcsös forró müzli 1
körte, 1 őszibarack, 2-2 evőkanál zabpehely, 2 evőkanál durvára őrölt mogyoró,
3-3 darab aszalt sárgabarack és aszalt szilva, búzapehely és rozspehely. Az
aszalt gyümölcsöket mossuk meg és csepegtessük le. A pelyheket háromszoros
mennyiségű, egy csipet sóval ízesített vízben tegyük fel főni. Ha felforrt,
keverjük bele a mogyorót és az apróra vágott aszalt gyümölcsöket. Lassú tűzön
kb. 15-20 percig főzzük, majd vegyük le, és a fedő alatt még 10 percig hagyjuk
állni. A körtét és az őszibarackot mossuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockákra.
Keverjük a főtt kásához a gyümölcsöket, és tálaljuk forrón. Dénes-Natura Magvas
müzli kiszerelése: 500 g
Adatlap
Ár: | 900 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 101 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURA MAGVAS MÜZLI 500G" című hirdetést látja. (fent)